MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ξεναγός στον Έρωτα: Η νέα προσθήκη του Netflix είναι η ρομαντική κομεντί που περιμέναμε

Το περιεχόμενο του Netflix εμπλουτίστηκε με το «Ξεναγός στον Έρωτα», μία νέα ρομαντική κομεντί που σίγουρα θα σας κλέψει την καρδιά,

Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Οι ρομαντικές κομεντί έχουν εδώ και καιρό τους αθεράπευτα ρομαντικούς υποστηρικτές τους, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει και η αγαπημένη, guilty ίσως, συνήθεια των περισσότερων συνδρομητών του Netflix, το οποίο πάντα φροντίζει να ανανεώνει το περιεχόμενο του.

Έτσι, στην πλατφόρμα μόλις προσγειώθηκε η ρομαντική ταινία «Ξεναγός στον Έρωτα», η οποία υπόσχεται 96 λεπτά όμορφων τοπίων και ρομαντικών στιγμών, στο εξωτικό Βιετνάμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMurder Mystery 2: Jennifer Aniston και Adam Sandler σε ένα sequel γεμάτο μυστήριο και δράση12.09.2018

Η πλοκή του «Ξεναγός στον Έρωτα»

Βασισμένη σε μία πραγματική εμπειρία της σεναριογράφου του «Ξεναγός στον Έρωτα», η ταινία μάς συστήνει την Αμάντα, μία ταξιδιωτική σύμβουλο η οποία πιστεύει πως έχει καταφέρει να βάλει τη ζωή της σε τάξη.

Στον προσωπικό τομέα ειδικά, η Αμάντα είναι σίγουρη πως το βράδυ που θα γιορτάσουν 5 χρόνια γνωριμίας με τον σύντροφό της θα της γίνει πρόταση γάμου, όμως αυτό το σχέδιο θα ναυαγήσει, όταν ο Τζον της ανακοινώσει πως αποφάσισε να μετακομίσει στο Οχάιο, και όχι να παντρευτούν όπως ήλπιζε.

Στο “Ξεναγός στον Έρωτα”, η Αμάντα της Ρέιτσελ Λι Κουκ προσπαθεί να ξεχάσει τον πρόσφατο χωρισμό της στο εξωτικό Βιετνάμ. Photo Credits: Netflix

Ο χωρισμός τους μοιάζει ως το μόνο λογικό βήμα και η Αμάντα νιώθει πως έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Τότε είναι που η αλλαγή περιβάλλοντος φαίνεται σωτήρια για την ψυχολογία της και δέχεται να ταξιδέψει μέχρι το Βιετνάμ, για να γνωρίσει από κοντά τον εξωτικό αυτό προορισμό, και όχι μόνο.

Πέρα από τα ταξιδιωτικά μυστικά της περιοχής, θα έρθει σε επαφή και με τους free spirit, γοητευτικούς και πολύ φιλόξενους ξεναγούς της, όπως ο Σιν, που θα καταφέρει σε ένα μικρό μόλις χρονικό διάστημα να κλέψει την καρδιά της.

Και επειδή αν δεν υπήρχε ερωτικό τρίγωνο δε θα μιλούσαμε για μία κλασική ρομαντική κομεντί, εκεί που όλα φαίνονται στρωμένα με ροδοπέταλα για τον νέο έρωτα της ζωής της, καταφτάνει στο νησί ο… παλιός και η Αμάντα θα πρέπει να πάρει μία πολύ δύσκολη απόφαση.

Οι χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν

Η Ρέιτσελ Λι Κουκ και ο Σκοτ Λι πρωταγωνιστούν στο «Ξεναγός στον Έρωτα» ως Αμάντα και Σιν. Photo Credits: Netflix

  • Η Ρέιτσελ Λι Κουκ πρωταγωνιστεί ως Αμάντα, μια Αμερικανίδα ταξιδιωτική σύμβουλος που πηγαίνει για δουλειά στο Βιετνάμ για να ξεχάσει τον πρόσφατο χωρισμό της.
  • Ο Σκοτ Λι πρωταγωνιστεί ως Σιν, ένας ξεναγός με ελεύθερο πνεύμα που προσπαθεί να βλέπει πάντα την όμορφη και περιπετειώδη πλευρά της ζωής.
  • Ο Μπεν Φέλντμαν είναι ο Τζον, πρώην σύντροφος της Αμάντα, ο οποίος αποφασίζει να μετακομίσει μακριά στην επέτειο των 5 χρόνων σχέσης τους και έτσι να χωρίσουν, αν και σύντομα αυτή την απόφαση θα την μετανιώσει.
  • Η Μίσι Πάιλ είναι η Μόνα, φίλη και ο λόγος που η Αμάντα θα βρεθεί στο Βιετνάμ για να κερδίσει νέες εμπειρίες και να ανακαλύψει νέους τρόπους σκέψης.
  • Η Κουίν Τρουκ Τραν είναι η Αν, αδερφή του Σιν και βοηθός του στην ξενάγηση αλλά και η νέα καλή φίλη της Αμάντα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Απρίλιο12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b