MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (24-28/04) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

Tom Cruise, "Jack Reacher" (2012)
author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

Τηλεόραση

“Jack Reacher” του Christopher McQuarrie: COSMOTE CINEMA 1HD στις 21.00, Δευτέρα 24/04

Αστυνομική ταινία δράσης του 2012 με τον Tom Cruise. Ένας αστυνομικός ερευνητής προσπαθεί να ξεθάψει τον πραγματικό δολοφόνο σε μια υπόθεση που αφορά έναν εκπαιδευμένο ελεύθερο σκοπευτή και μία μαζική εκτέλεση 5 φαινομενικά τυχαίων ατόμων.

“Ο Άντρας που η Μαφία δεν μπορούσε να Σκοτώσει” του Jonathan Hensleigh: ALPHA στις 23.00, Δευτέρα 24/04

Βιογραφική αστυνομική ταινία παραγωγής του 2011. Η πραγματική ιστορία του Danny Greene (Ray Stevenson), ενός σκληροτράχηλου Ιρλανδού εγκληματία που δούλευε για τους μαφιόζους του Cleveland τη δεκαετία του 70′.

“Χωρίς Διέξοδο” του John Erick Dowdle: ΑLPHA στις 22.40, Τρίτη 25/04

Περιπέτεια θρίλερ του 2015 με τους Lake Bell, Pierce Brosnan και Owen Wilson. Όταν μια Αμερικανική οικογένεια μετακομίζει στην Νοτιοανατολική Ασία για επαγγελματικούς λόγους, εμφύλιος πόλεμος ξεσπά και οι αντάρτες που καταλαμβάνουν την πόλη εκτελούν κάθε ξένο που πέφτει στα χέρια τους.

“Μια νύχτα στο Μουσείο” του Shawn Levy: Cosmote CINEMA HD2 στις 20.10, Τετάρτη 26/04

Αγαπημένη Κωμική περιπέτεια του 2006, όπου ο καλόκαρδος Λάρι (Ben Stiller), νυχτοφύλακας στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας, έρχεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο μυστήριο, όταν, στη διάρκεια μιας βάρδιας, τα εκθέματα ζωντανεύουν ως δια μαγείας, περιφέρονται στους διαδρόμους και προκαλούν πανικό.

“Σινεμά ο Παράδεισος” του Giuseppe Tornatore: ΟPEN στις 23.30, Πέμπτη 27/04

Θρυλική ταινία του 1988 με τους Philippe Noiret,Enzo Cannavale και Antonella Attili. Στη μεταπολεμική Ιταλία, σε ένα χωριό της Σικελίας, ένα αγόρι ξημεροβραδιάζεται στο σινεμά, όπου μαθαίνει τη μαγεία του κινηματογράφου δίπλα στον μηχανικό προβολής.

“Ραντεβού για Παντρεμένους” του Shawn Levy: ΑΝΤ1 στις 21.00, Παρασκευή 28/04

Ρομαντική περιπετειώδης κωμωδία του 2010 με τους Steve Carell και Tina Fey. Ένα ζευγάρι του Νιου Τζέρσι που πλήττει με την απόλυτη γαμήλια ρουτίνα έχει καθιερώσει τις Πέμπτες ως “βραδιές ραντεβού”. Ωστόσο, όλα θα αλλάξουν όταν δοκιμάσει ένα εστιατόριο στο Μανχάταν και βρεθεί στο στόχαστρο μαφιόζων και διεφθαρμένων αστυνομικών.

Πλατφόρμες

“Kill Boksoon” του Sung-hyun Byun στο NETFLIX

Νοτιοκορεατικός Κινηματογράφος, αστυνομική ταινία δράσης, 2023. Η Γκιλ Μποκ-σουν (Τζον Ντο Γιον) είναι μια ανύπαντρη μητέρα, που εργάζεται ως επιτυχημένη μισθοφόρος, με ποσοστό επιτυχίας 100% σε δολοφονίες με συμβόλαιο. Προσπαθεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα σε δύο τόσο ασύμβατα συμβατικές καταστάσεις.

“Κάποτε στο Χόλυγουντ” του Quentin Tarantino στο NETFLIX

Δραματική κωμική ταινία του 2019 σε σκηνοθεσία Κουέντιν Ταραντίνο με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ και Μάργκοτ Ρόμπι. Ένας ηθοποιός στο Λος Άντζελες του 1969 και ο κασκαντέρ του βιώνουν τις αλλάγες της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

“Οκτώ Χιλιοστά” του Joel Schumacher στο NETFLIX

Αστυνομική ταινία θρίλερ του 1999 με τους Nicolas Cage και Joaquin Phoenix. Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ προσλαμβάνεται για να ανακαλύψει αν μια φρικιαστική πορνογραφική ταινία με δολοφονία είναι αυθεντική ή όχι.

“Μια Νύχτα Μαγική” του Christophe Honoré στο CINOBO

Γαλλική κωμωδία του 2019. Μετά από είκοσι χρόνια γάμου, η Μαριά αποφασίζει να φύγει. Μετακομίζει στο δωμάτιο 212 του ξενοδοχείου απέναντι από τη συζυγική εστία. Από εκεί παρακολουθεί τον άντρα της και σκηνές από την κοινή τους ζωή. Πήρε άραγε τη σωστή απόφαση ή το έχει ήδη μετανιώσει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΞεναγός στον Έρωτα: Η νέα προσθήκη του Netflix είναι η ρομαντική κομεντί που περιμέναμε12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b