MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα 6 μαύρα chunky σανδάλια, που δε θα αποχωριστείς όλο το καλοκαίρι

Τα chunky σανδάλια, που έκαναν την εμφάνισή τους πριν από δύο καλοκαίρια θα συνεχίσουν και το φετινό να βρίσκονται στις ντουλάπες μας και φυσικά στα πόδια μας.

Monopoli Team

Τα μίσησες, τα αγάπησες, τα φόρεσες και τώρα δεν μπορείς να τα αποχωρηστείς. Μιλάμε προφανώς για τα chunky σανδάλια, που έκαναν την εμφάνισή τους πριν από δύο καλοκαίρια και θα συνεχίσουν και το φετινό να βρίσκονται στις ντουλάπες μας και φυσικά στα πόδια μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDress to impress: Τα 5 spring looks με φόρεμα που θα σας κλέψουν την καρδιά12.09.2018

Μπορεί να είναι ένα «ugly» trend, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι όμορφο. Ακούγεται παράδοξο συμφωνώ, αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο αυτά τα χοντροκομμένα σανδάλια καταφέρνουν να κάνουν το καλοκαιρινό σου φόρεμα να δείχνει εξαιρετικά μοντέρνο, το λινό σου σορτσάκι πολύ sexy και την ψηλόμεση παντελόνα σου νεανική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNomads: Η νέα καμπάνια KALOGIROU είναι μια όαση του στυλ12.09.2018

Αν θέλεις να αγοράσεις ένα -ακόμα- ζευγάρι μαύρα chunky σανδάλια ή απλά θέλεις να κάνεις την αρχή από αυτό το καλοκαίρι και να αγκαλιάσεις το massive trend, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τα 6 πιο stylish μαύρα chunky σανδάλια, που δε θα αποχωρηστείς όλο το καλοκαίρι. Καλά ψώνια!

Διάβασε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b