MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
MARKET NEWS

Lurpak: Μυστικά για τις πιο ακαταμάχητες πασχαλινές συνταγές από τους Στέλιο Παρλιάρο και Αλέξανδρο Παπανδρέου

Με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα, το βούτυρο Lurpak, σε συνεργασία με τον pastry chef Στέλιο Παρλιάρο και τον chef Αλέξανδρο Παπανδρέου, δημιούργησαν δύο ξεχωριστά masterclasses.

Γλυκιές δημιουργίες Στέλιου Παρλιάρου με βούτυρο Lurpak. | Φωτογραφίες: Ανδρέας Χατζηπαρίσης
Monopoli Team

Με αφορμή τη γιορτή του  Πάσχα, το βούτυρο Lurpak, σε συνεργασία με τον διάσημο pastry chef Στέλιο Παρλιάρο και τον καταξιωμένο chef Αλέξανδρο Παπανδρέου, δημιούργησαν δύο ξεχωριστά masterclasses με σκοπό να μοιραστούν τα μυστικά τους για τις πιο ακαταμάχητες πασχαλινές συνταγές.

Ευδοξία Παπασταματίου, Μαρίνα Κουταρέλλη, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Λία Μπαρόλα

Οι chefs, υποδέχτηκαν με χαρά στο εργαστήριο τους δημοσιογράφους και influencers, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να μάθουν όλα τα μυστικά για τις πιο επιτυχημένες γλυκιές και αλμυρές συνταγές για το εορταστικό τραπέζι.

Μαριαλένα Γαβαλιά, Φώτης Χρυσανθίδης, Πελαγία Ζερβού, Μαρίνα Κουταρέλλη, Στέλιος Παρλιάρος, Φαίη Μέξη

Κατά την διάρκεια των masterclasses, οι καλεσμένοι εκτός από χρήσιμες συμβουλές που έλαβαν από τους chefs, είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν μοναδικές συνταγές δια χειρός Στέλιου Παρλιάρου και Αλέξανδρου Παπανδρέου και φυσικά να λάβουν το αναμνηστικό τους δώρο με τα αγαπημένα προϊόντα Lurpak.

Αλμυρές δημιουργίες Αλέξανδρου Παπανδρέου με βούτυρο Lurpak.

Για να απολαύσετε και εσείς τις μοναδικές πασχαλινές δημιουργίες των αγαπημένων chefs, επισκεφθείτε το site του Lurpak (https://www.lurpak.com/el-gr/easter/) και προετοιμάστε λιχουδιές που θα μείνουν αξέχαστες σε μικρούς και μεγάλους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBrownie με 4 υλικά, χωρίς αλεύρι από τη food blogger Supermum_of_twinboys12.09.2018

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b