MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΓΟΡΕΣ

Πάσχα στο M-shop: Πρωτότυπες λαμπάδες και άλλες χειροποίητες δημιουργίες στο κατάστημα του Μεγάρου

Το M Shop – το Κατάστημα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών – υποδέχεται το Πάσχα με νέες συλλογές από χειροποίητα αντικείμενα.

Monopoli Team

Το M Shop υποδέχεται το Πάσχα με νέες συλλογές από πρωτότυπες λαμπάδες σε χαρούμενα χρώματα με μοτίβα εμπνευσμένα από μουσικά και χορευτικά θέματα, κεραμικά ζωγραφισμένα στο χέρι και δημιουργίες αποκλειστικά σχεδιασμένες για το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η πλούσια ανοιξιάτικη συλλογή του Καταστήματος του Μεγάρου μάς προσκαλεί να ανακαλύψουμε στις προθήκες του ξεχωριστά δώρα για τους φίλους και τους αγαπημένους μας: υφαντά τσαντάκια σε αργαλειό, τρισδιάστατα γλυπτά σε κουτί plexiglass με πασχαλινά και ανοιξιάτικα θέματα, διακοσμητικά αντικείμενα φτιαγμένα στο χέρι, κοσμήματα, χειροποίητες κούκλες-μπαλαρίνες, παιχνίδια, πιάτα, κούπες, φλιτζάνια, αλλά και διακοσμητικά και χρηστικά είδη για το σπίτι και το γραφείο.

Όσοι έχουν ιδιαίτερη σχέση με τα είδη γραφής, μπορούν να αναζητήσουν στο M Shop σημειωματάρια με εξώφυλλα εμπνευσμένα από γνωστές όπερες, διάσημα λογοτεχνικά έργα αλλά και από την ιαπωνική τέχνη, αριθμημένες συλλεκτικές πένες, αρωματικά μελάνια και μολύβια γραφίτη.

Όσο για τους βιβλιόφιλους, το Μ-Shop έχει εμπλουτίσει τη συλλογή του με καινούργιους τίτλους για ενήλικες αλλά και για παιδιά, ενώ συνεχίζει να προσφέρει σε ειδικές τιμές CD και επιλεγμένα βινύλια κλασικής μουσικής, σε άριστη κατάσταση, με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας, όπως, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κάλλας, ο Χοσέ Καρρέρας, ο Λουτσάνο Παβαρόττι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Μία λαμπάδα, ένα Χαμόγελο»: Πασχαλινή εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης από το Χαμόγελο του Παιδιού12.09.2018

M Café

Ιδανικό σημείο συνάντησης στο κέντρο της πόλης, το M Café περιμένει τους επισκέπτες του, πάντοτε με χαμόγελο, προτείνοντάς τους να απολαύσουν ροφήματα και φρέσκα σνακ μέσα σε μια ανοιξιάτικη, χαλαρή ατμόσφαιρα. Το M Café λειτουργεί στον εξωτερικό χώρο του M Shop τις ίδιες ημέρες και ώρες.

*Τα έσοδα του M Shop διατίθενται για την ενίσχυση του έργου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ώρες λειτουργίας: 10:00-21:00 (καθημερινές και Σαββατοκύριακο)
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 115 21 Αθήνα
*Το Μ Shop θα παραμείνει κλειστό από τις 13 έως τις 18/4.
Επικοινωνία: [email protected], 210 72 82 521, 210 72 82 766

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b