MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ζωή: Η Μαρία Καβογιάννη συγκινεί στη νέα σειρά του ANT1+

Είδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια της νέας μεταφυσικής σειράς του ANT1+ με τίτλο «Ζωή» και πρωταγωνίστρια τη Μαρία Καβογιάννη, σε έναν ρόλο που συνδυάζει τη συγκίνηση με το γέλιο και την εσωτερική κάθαρση.

Ειρήνη Μωραϊτη | 06.04.2023

Με μία νέα κωμωδία εμπλουτίζεται αυτή την Παρασκευή 7 Απριλίου το περιεχόμενο του ΑΝΤ1+. Με τη Μαρία Καβογιάννη στο τιμόνι και έντονο το μεταφυσικό στοιχείο, η Δωροθέα Πασχαλίδου δημιούργησε μία πρωτότυπη σειρά, που καταφέρνει σε κάθε της επεισόδιο όχι μόνο να προκαλεί γέλιο και πολλές φορές συγκίνηση, αλλά και να εμπνέει όσους ταυτίζονται με τη Ζωή και ψάχνουν το δικό τους χαμένο χαμόγελο.

Όσα θα δούμε στη «Ζωή»

Η Μαρία Καβογιάννη είναι η Ζωή, στη νέα σειρά του ΑΝΤ1+.

Πώς μπορεί μία κόκκινη γάστρα να αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου; Την απάντηση έρχεται να δώσει η Ζωή (την οποία υποδύεται η Μαρία Καβογιάννη), η οποία για πολλά χρόνια ζούσε καταπιεσμένη και χωρίς χαμόγελο, μοιράζοντας τον χρόνο της ανάμεσα σε δύο δουλειές και στην οικογένειά της.

Το χαμόγελό της έσβηνε σταδιακά όλο και περισσότερο, καθώς ακόμα και στο ίδιο της το σπίτι δεν μπορούσε να βρει τη γαλήνη που αναζητούσε, καθώς τόσο ο σύζυγος όσο και ο γιος της στηρίζονταν ολοκληρωτικά πάνω της, χωρίς οι ίδιοι να συνεισφέρουν στο οτιδήποτε.

Μία μέρα όμως, μία γάστρα θα γίνει η αιτία η συνθήκη αυτή να αλλάξει, και όχι μόνο αυτή βέβαια. Μετά το μοιραίο χτύπημα της τύχης, η Ζωή θα βρεθεί μισοπεθαμένη στα επείγοντα και θα βιώσει μία μεταθανάτια εμπειρία που θα την κάνει να δει τον κόσμο και την πραγματικότητα με μία πιο… μεταφυσική ματιά.

Από αυτή την εμπειρία, η Ζωή καταλήγει να γίνει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ δύο κόσμων, του πραγματικού και του… άλλου, του ενδιάμεσου. Σε κάθε ένα από τα δώδεκα συνολικά αυτοτελή επεισόδια της σειράς, θα συναντά έναν άνθρωπο που έχασε τη ζωή του, δεν κατάφερε όμως να κλείσει όλες του τις «υποχρεώσεις» και αυτό τον βασανίζει και δεν τον αφήνει να περάσει στη γαλήνια αιωνιότητα.

Εκεί έρχεται η Ζωή, η οποία θα προσπαθεί κάθε φορά να δώσει το τέλος που χρειάζεται, με την καθοδήγηση των ενδιαφερόμενων προσώπων φυσικά-τα οποία μόνο αυτή μπορεί να δει, και σιγά-σιγά θα βρίσκει και το δικό της χαμόγελο, το οποίο έμεινε κλειδωμένο πίσω από τα χείλη της μετά από ένα τραγικό συμβάν που συνέβη 25 χρόνια πριν.

Όσα ξεχωρίσαμε

Κάποιοι από τους guest που θα εμφανιστούν στη «Ζωή»: Δάφνη Αλεξάντερ, Κατερίνα Χέλμη, Τόνια Σωτηροπούλου, Γιάννης Σοφολόγης, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη, Melia Kreiling, Μαρία Καβογιάννη, Δωροθέα Πασχαλίδου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Κωστής Μαραβέγιας, Άκης Σακελλαρίου, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Γιώργος Χρανιώτης, Ορέστης Χαλκιάς, Κωνσταντίνος Καϊκής

  • Φυσικά, η εξαιρετική Μαρία Καβογιάννη ξεχωρίζει για ακόμα μία φορά με την ερμηνεία της, η οποία συνδυάζει αρμονικά το κωμικό και το δραματικό στοιχείο.
  • Το πολυάριθμο και ταλαντούχο cast είναι ένας ακόμα λόγος για να δούμε τη νέα σειρά του ΑΝΤ1+, καθώς στα συνολικά 12 επεισόδια της θα δούμε εκτός από το βασικούς πρωταγωνιστές (Μαρία Καβογιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστας Φιλίππογλου, Γιάννης Σοφολόγης), πάνω από 35 αγαπημένους guests, από τον κόσμο της υποκριτικής αλλά και του τραγουδιού.
  • Η Δωροθέα Πασχαλίδου και η πρωτότυπη, λυτρωτική και συγκινητική ιδέα της για τη «Ζωή» φυσικά ξεχωρίζουν και υπόσχονται 12 επεισόδια γεμάτα γέλιο, συγκίνηση και πολλά μαθήματα ζωής!
  • Επιπλέον, στόχος της «Ζωής» είναι να δώσει φωνή σε όσους νιώθουν πως δεν έχουν, μιας και κάθε επεισόδιο της σειράς θα θίγει και θα «ξορκίζει» με μοναδικό τρόπο και ένα κοινωνικό ζήτημα που μαστίζει την κοινωνία μας.
  • Πέρα από το υποκριτικό ταλέντο των ηθοποιών και το πρωτότυπο σενάριο όμως, στη «Ζωή» ξεχωρίζει και η προσεγμένη κινηματογραφική ποιότητα της παραγωγής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτα 4: Η νέα συμπεριληπτική σειρά του ΑΝΤ1+ είναι αυτό που έλειπε από την ελληνική τηλεόραση12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το «Ζωή» σε σενάριο και σκηνοθεσία Δωροθέας Πασχαλίδου, θα κάνει πρεμιέρα στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ την Παρασκευή 7 Απριλίου με διπλό επεισόδιο και θα ανανεώνει το ραντεβού του κάθε Παρασκευή.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστας Φιλίππογλου, Γιάννης Σοφολόγης

Συμμετέχουν: Τάσος Παλαντζίδης, Κατιάνα Μπαλανίκα, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Πάνος Μουζουράκης, Τάνια Τρύπη, Τάνια Τσανακλίδου, Ταμίλα Κουλίεβα, Ορέστης Χαλκιάς, Τόνια Σωτηροπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Γιώργος Καραμίχος

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b