MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
25
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Vodafone TV: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό με δεύτερη σεζόν “Pablo”

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η δεύτερη σεζόν της σειράς Pablo με κεντρικό ήρωα ένα παιδί με αυτισμό επιστρέφει ανανεωμένη μέσα από το Vodafone TV.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η δεύτερη σεζόν της σειράς “Pablo”, της πρώτης παιδικής σειράς με κεντρικό ήρωα ένα παιδί με αυτισμό επιστρέφει ανανεωμένη στην Ελλάδα μέσα από το Vodafone TV στις 2 Απριλίου, γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό και δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την αποδοχή και την συμπερίληψη.


Σε αυτόν τον νέο κύκλο της σειράς ο Pablo και οι φίλοι του ενημερώνουν το κοινό για τις προκλήσεις του αυτισμού μέσα από μικρές ιστορίες γεμάτες ομορφιά, ζωντάνια και φαντασία. Για τις ανάγκες μεταγλώττισης της σειράς επιλέχθηκαν μέσα από ακροάσεις τρία άτομα που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού ώστε να δώσουν φωνή στους πρωταγωνιστές.

Έτσι, στον δεύτερο κύκλο ακούμε τον Απόστολη Μητρέλη στον ρόλο του Pablo, τη Μέλανη Ζαχαριάδη στον ρόλο του Λάμα και τον Κωνσταντίνο Χατζιάρα στον ρόλο της Καμηλοπάρδαλης. Η μεταγλώττιση πραγματοποιήθηκε στα Studios της Authorwave με σκηνοθέτρια τη Χρυσούλα Παπαδοπούλου και υποστηρίχθηκε από τον εξειδικευμένο οργανισμό στη δημιουργία ιδανικών συνθηκών εξυπηρέτησης για άτομα με αναπηρία TheHappyAct.

Η σειρά «Pablo» αναδεικνύει τη διαφορετικότητα και εξερευνά το πώς τα άτομα με αυτισμό αντιλαμβάνονται τον κόσμο και τη ζωή γύρω τους. Κάθε επεισόδιο της σειράς διαρκεί περίπου 10′ και διηγείται μια διαφορετική πρόκληση της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αυτισμό μέσα από τα μάτια του Pablo, συνδυάζοντας ζωντανή δράση και κινούμενα σχέδια.

Με άξονα την ισότιμη κοινωνική συμμετοχή για όλους/ες, που αποτελεί πυλώνα του εταιρικού σκοπού η Vodafone είναι μία από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που κάνουν πράξη την ισότητα και τον σεβασμό απέναντι σε όλα τα άτομα, μέσα από μία σειρά πρωτοβουλιών, αλλά και πολιτικών που εφαρμόζει για τη διαφορετικότητα και την κοινωνική ενσωμάτωση.

Ανάμεσα σε αυτές τις πρωτοβουλίες ξεχωρίζει και το νεοσύστατο Neurodiversity & Allies Network που στοχεύει στην ενημέρωση για ζητήματα συμπερίληψης και αποδοχής της Νευροδιαφορετικότητας στον εργασιακό χώρο, μέσα από τη δημιουργία ενός ασφαλούς δικτύου που παροτρύνει τους συναδέλφους να αναζητήσουν συμβουλές και υποστήριξη.

Παράλληλα, το δίκτυο υποστηρίζει την παροχή συμβουλευτικής στη Διοίκηση για νέες δράσεις και πολιτικές ενσωμάτωσης νευροδιαφορετικών ατόμων, καθώς και πρωτοβουλίες με αντίστοιχο κοινωνικό αποτύπωμα.

Τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου ανέβηκαν αποκλειστικά στο Vodafone TV στις 2 Απριλίου, ενώ στην πλατφόρμα είναι διαθέσιμος και ο πρώτος κύκλος της σειράς κινουμένων σχεδίων.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
MagentaTV: Νέα σεζόν με κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, νέες πρωτότυπες παραγωγές, blockbusters και πολυαναμενόμενες σειρές
Cine News
4 ημέρες γεμάτες σινεμά στη Σάμο: Όσα θα δούμε στο 4o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ «Μεσογειακοί Διάλογοι»
Cine News
«Do You Love Me»: 70 χρόνια Βηρυτός μέσα από ένα καθηλωτικό κινηματογραφικό ταξίδι στη Στέγη
Cine News
Carte blanche στον Λάνθιμο, πρεμιέρες, μεγάλα αφιερώματα: Όλοι οι λόγοι που ανυπομονούμε για τις “Νύχτες Πρεμιέρας”
Cine News
5+1 ταινίες που πρέπει να δεις αν σου άρεσε το καθηλωτικό Fjord
Cine News
Η ΔΕΗ Χρυσός Χορηγός στις «Νύχτες Πρεμιέρας»
Cine News
NAZA: Το ντοκιμαντέρ που συγκλόνισε τη Βενετία, σε πανελλήνια Α’ προβολή στις Νύχτες Πρεμιέρας
Cine News
Κάμπινγκ: Όλα όσα ξέρουμε για την κωμωδία που θα βλέπεις όλη τη νέα σεζόν
Cine News
Ριφιφί: Όλοι οι λόγοι που θα (ξανά) δούμε τη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια
Cine News
Zendaya παντού: Τι συμβαίνει και βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς ξανά και ξανά;
Cine News
ΣΚ με Slow Horses – Οι πιο αποτυχημένοι της MI5 επέστρεψαν
Cine News
7ο KinoFest: Ο γερμανόφωνος κινηματογράφος ξανά στην Πάτρα, πιο προσβάσιμος από ποτέ