MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Vodafone TV: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό με δεύτερη σεζόν “Pablo”

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η δεύτερη σεζόν της σειράς Pablo με κεντρικό ήρωα ένα παιδί με αυτισμό επιστρέφει ανανεωμένη μέσα από το Vodafone TV.

Monopoli Team

Η δεύτερη σεζόν της σειράς “Pablo”, της πρώτης παιδικής σειράς με κεντρικό ήρωα ένα παιδί με αυτισμό επιστρέφει ανανεωμένη στην Ελλάδα μέσα από το Vodafone TV στις 2 Απριλίου, γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό και δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την αποδοχή και την συμπερίληψη.


Σε αυτόν τον νέο κύκλο της σειράς ο Pablo και οι φίλοι του ενημερώνουν το κοινό για τις προκλήσεις του αυτισμού μέσα από μικρές ιστορίες γεμάτες ομορφιά, ζωντάνια και φαντασία. Για τις ανάγκες μεταγλώττισης της σειράς επιλέχθηκαν μέσα από ακροάσεις τρία άτομα που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού ώστε να δώσουν φωνή στους πρωταγωνιστές.

Έτσι, στον δεύτερο κύκλο ακούμε τον Απόστολη Μητρέλη στον ρόλο του Pablo, τη Μέλανη Ζαχαριάδη στον ρόλο του Λάμα και τον Κωνσταντίνο Χατζιάρα στον ρόλο της Καμηλοπάρδαλης. Η μεταγλώττιση πραγματοποιήθηκε στα Studios της Authorwave με σκηνοθέτρια τη Χρυσούλα Παπαδοπούλου και υποστηρίχθηκε από τον εξειδικευμένο οργανισμό στη δημιουργία ιδανικών συνθηκών εξυπηρέτησης για άτομα με αναπηρία TheHappyAct.

Η σειρά «Pablo» αναδεικνύει τη διαφορετικότητα και εξερευνά το πώς τα άτομα με αυτισμό αντιλαμβάνονται τον κόσμο και τη ζωή γύρω τους. Κάθε επεισόδιο της σειράς διαρκεί περίπου 10′ και διηγείται μια διαφορετική πρόκληση της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αυτισμό μέσα από τα μάτια του Pablo, συνδυάζοντας ζωντανή δράση και κινούμενα σχέδια.

Με άξονα την ισότιμη κοινωνική συμμετοχή για όλους/ες, που αποτελεί πυλώνα του εταιρικού σκοπού η Vodafone είναι μία από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που κάνουν πράξη την ισότητα και τον σεβασμό απέναντι σε όλα τα άτομα, μέσα από μία σειρά πρωτοβουλιών, αλλά και πολιτικών που εφαρμόζει για τη διαφορετικότητα και την κοινωνική ενσωμάτωση.

Ανάμεσα σε αυτές τις πρωτοβουλίες ξεχωρίζει και το νεοσύστατο Neurodiversity & Allies Network που στοχεύει στην ενημέρωση για ζητήματα συμπερίληψης και αποδοχής της Νευροδιαφορετικότητας στον εργασιακό χώρο, μέσα από τη δημιουργία ενός ασφαλούς δικτύου που παροτρύνει τους συναδέλφους να αναζητήσουν συμβουλές και υποστήριξη.

Παράλληλα, το δίκτυο υποστηρίζει την παροχή συμβουλευτικής στη Διοίκηση για νέες δράσεις και πολιτικές ενσωμάτωσης νευροδιαφορετικών ατόμων, καθώς και πρωτοβουλίες με αντίστοιχο κοινωνικό αποτύπωμα.

Τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου ανέβηκαν αποκλειστικά στο Vodafone TV στις 2 Απριλίου, ενώ στην πλατφόρμα είναι διαθέσιμος και ο πρώτος κύκλος της σειράς κινουμένων σχεδίων.

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Με Οσκαρική Bob Dylan διάθεση – Tι βλέπουμε αυτό το ΣΚ στην TV
Cine News
Νέα μέτρα για οδηγούς στην Ευρώπη: Ψηφιακό δίπλωμα, νέα όρια ηλικίας και ενιαίες ποινές
Cine News
Το Καταφύγιο στην Ομόνοια: Το ντοκιμαντέρ της Φένιας Παπαδόδημα στον Κινηματογράφο Δαναό
Art & Culture
Panathēnea 2026: Σινεμά, μουσική, AI και άρωμα Όσκαρ στην Αθήνα
Cine News
Το φινάλε του “The Bear” πλησιάζει: Πότε κάνει πρεμιέρα ο τελευταίος κύκλος
Cine News
Το Onassis Culture στο 79ο Φεστιβάλ των Καννών με δύο συμπαραγωγές
Cine News
Η COSMOTE TV προβάλλει το μοναδικό αφιέρωμα του BBC Earth για τα 100 χρόνια του Sir David Attenborough
Cine News
«Ιερά Οδός, 21 χλμ.»: Ανακάλυψε τα πολλά πρόσωπα της Ιερά Οδού μέσα από ξεναγήσεις, δράσεις, προβολές
Cine News
Νέο επικό trailer για την “Οδύσσεια” του Κρίστοφερ Νόλαν (video)
Cine News
Lord of the Flies: Η νέα survival σειρά που θα σε καθηλώσει – Τι φέρνει η TV την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου
Cine News
Binge mode on: Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στη μικρή οθόνη
Cine News
Η τέλεια αστυνομική σειρά για binge-watching αυτό το τριήμερο - και όσα άλλα θα δεις στην TV