MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Στον παράδεισο, του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη στο Θέατρο Arroyo

Το καινούριο έργο του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, «Στον παράδεισο», έρχεται, στο Θέατρο Arroyo, σε συν-σκηνοθεσία των Μαρίας Αιγινίτου και Γιώργου Παλούμπη.

Monopoli Team

Το καινούριο έργο του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, «Στον παράδεισο», παρουσιάζουν σε συνεργασία, από τις 26 Απριλίου, στο Θέατρο Arroyo, η Μαρία Αιγινίτου και ο Γιώργος Παλούμπης.

«Στον παράδεισο»: Λίγα λόγια για το έργο

Σε μία πρότυπη σωφρονιστική μονάδα στο ιδιόκτητο νησί του μεγάλου Έξαρχου οι κατάδικοι εκτίουν την ποινή τους απολαμβάνοντας την ομορφιά της φύσης ξεκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Μέσα σ’ αυτήν την υπό όρους ελευθερία και το ειδυλλιακό περιβάλλον σιγοβράζουν πάθη, έριδες, συνομωσίες και προδοσίες.

Ο Γιάννης, παλιός τρόφιμος με βαριά αδικήματα στην πλάτη, μοιάζει να έχει λαμπρή ανταπόκριση στο πρόγραμμα. Η μεταστροφή μέσα του έχει συντελεστεί. Έχει αντιληφθεί πλήρως το κακό που στο παρελθόν προκάλεσε και τώρα προσπαθεί να το ξεπληρώσει προσφέροντας σε όλους γύρω του συμπαράσταση και αγάπη. Ο ίδιος ο Έξαρχος θα εκτιμήσει την πρόοδό του και θα του αναθέσει μια ευαίσθητη αποστολή: την φύλαξη και περιποίηση των ακριβών καλεσμένων του, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν για λίγες μέρες στο νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠλαστελίνη, του Βασίλι Σίγκαρεφ από την ομάδα Αθώο Σώμα στο Θέατρο Σφενδόνη12.09.2018

Είναι ικανός, είναι έμπιστος. Όμως ένα ατύχημα, για το οποίο δεν ευθύνεται, θα συμβεί και τα πάντα στον παράδεισο ανατρέπονται. Όλοι θα του φορτώσουν το έγκλημα κι εκείνος θα το δεχτεί αδιαμαρτύρητα. Ο δρόμος για την εξιλέωση είναι μακρύς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης
Σκηνοθεσία: Μαρία Αιγινίτου | Συνεργάτης σκηνοθέτης: Γιώργος Παλούμπης

Σκηνικά: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Μουσική: Σωτήρης Καστάνης
Φωτισμοί: Μιχάλης Κάρλος

Παίζουν: Μαρία Αιγινίτου, Θάνος Αλεξίου, Αντώνης Γιαννακός, Ασπασία Κράλλη, Δάφνη Λιανάκη, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος

Διάρκεια: 90 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 18 ευρώ. Μειωμένο: ( φοιτητικό, άνω των 65 ετών ) 15 ευρώ. ΑΜΕΑ, κάρτα ανεργίας, ατέλειες : 10 ευρώ. Προσφορά Προπώλησης: 12€ για αγορά εισιτηρίων μέχρι τις 15 Απριλίου.
Διάρκεια Παραστάσεων: 26 Απριλίου έως 14 Μαΐου 2023
Πληροφορίες: Προπώληση εισιτηρίων: online στο ticketservices.gr. Τηλεφωνικά: 2107234567. Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα.
Παραστάσεις: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00
Βοηθός Σκηνοθετη: Παναγιώτα Παπαδημητρίου
Link Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/ston-paradeiso
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Arroyo, Μ. Αλεξάνδρου 128, Κεραμεικός. Tηλ 210 3469575. E: [email protected] | https://arroyo.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b