MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πόσα κέρδισε συνολικά ο Keanu Reeves από τις τέσσερις ταινίες “John Wick”

Ο Keanu Reeves φαίνεται πως συμφώνησε σε 143% αύξηση του μισθού του για τον ρόλο του στο πρόσφατο «John Wick: Chapter 4». Στην προηγούμενη ταινία, η αμοιβή του υπολογίζεται μεταξύ 2 και 2,5 εκατ. δολαρίων μαζί με τα μπόνους του box office.

Keanu Reeves, John Wick 4
Keanu Reeves, John Wick 4
Monopoli Team

Ο Keanu Reeves είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Με το βιογραφικό του γεμάτο από επιτυχημένες ταινίες, συμπεριλαμβανομένου και του franchise «John Wick», ο Καναδός σταρ συνεχίζει την επιτυχία του με την τέταρτη ταινία «John Wick» που κυκλοφόρησε πρόσφατα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMillie Bobby Brown: Η πρωταγωνίστρια του “Stranger Things” κυκλοφορεί το πρώτο της μυθιστόρημα12.09.2018

Το franchise του “John Wick” αριθμεί πλέον τέσσερις ταινίες και κάθε μία έχει αποδειχθεί πιο επιτυχημένη από την προηγούμενη. Η πρώτη ταινία “John Wick” συγκέντρωσε 86 εκατομμύρια δολάρια στο διεθνές box office, η δεύτερη 171 εκατομμύρια δολάρια και η τρίτη σχεδόν τα διπλασίασε με 327,3 εκατομμύρια δολάρια.


Οι ταινίες ήταν απίστευτα επιτυχημένες, όχι μόνο για τη Lionsgate, την εταιρεία παραγωγής, αλλά και για τον ίδιο τον Reeves. Ωστόσο, ο ηθοποιός δεν έχει εμμονή με τις απολαβές για τους ρόλους του. «Τα χρήματα είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι. Θα μπορούσα να ζήσω με αυτά που έχω ήδη βγάλει για τους επόμενους αιώνες», δήλωσε στο Chicago Tribute το 2003.

Θέλετε να μάθετε, όμως, πόσα χρήματα έβγαλε συνολικά ο Keanu Reeves από το franchise John Wick; Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Reeves εισέπραξε μεταξύ 1 και 2 εκατομμυρίων δολαρίων για την πρώτη ταινία “John Wick” το 2014.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDid You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd: Απώλεια και αναγέννηση στο νέο άλμπουμ της Lana Del Rey12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b