MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Φινλανδία: Προσφέρει δωρεάν ταξίδια για να μας μάθει τι είναι η ευτυχία

Τι θα λέγατε για ένα ταξίδι μέχρι τη Φινλανδία με όλα τα έξοδα πληρωμένα; Η πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο προσφέρει δωρεάν ταξίδι σε 10 τυχερούς για να τους μάθει τι είναι η ευτυχία.

Photo by Tapio Haaja on Unsplash
Photo by Tapio Haaja on Unsplash
Monopoli Team

Κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία, η Παγκόσμια Έκθεση Ευτυχίας (World Happiness Report), μια ετήσια μελέτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατατάσσει τις χώρες με βάση το πόσο ικανοποιημένοι νιώθουν οι πολίτες από την ποιότητα ζωής τους. Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Φινλανδία βρέθηκε στην κορυφή της λίστας και ανακηρύχθηκε «η πιο ευτυχισμένη χώρα του κόσμου».

Η παγωμένη χώρα του ευρωπαϊκού Βορρά φαίνεται πως έχει το «μυστικό της ευτυχίας». Και φέτος είναι έτοιμη να μοιραστεί το μυστικό της. Έτσι λοιπόν, προσφέρει ένα «Masterclass Ευτυχίας» σε 10 τυχερούς, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, μέσω του Visit Finland.

Το «Masterclass Ευτυχίας» έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σε τέσσερις ημέρες τον Ιούνιο (12-15/06) στο Kuru Resort στο Lake District της Φινλανδίας. Το Visit Finland θα καλύψει όλα τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής, τα οποία περιλαμβάνουν ιδιωτικό δωμάτιο και πρόσβαση σε ιδιωτική σάουνα και σπα, σύμφωνα με τον ιστότοπο του Visit Finland.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈρρικα Μπίγιου: Δεν θέλω να έχω προσωπικά σύνορα12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b