MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Οι αφέλειες που ταιριάζουν στο δικό σας σχήμα προσώπου

Οι αφέλειες είναι από τις μικρές αλλαγές που μπορούν να αλλάξουν αμέσως το στιλ σας.

Monopoli Team

Οι αφέλειες συνεχίζουν και αυτή τη σεζόν να είναι μέσα στις κυρίαρχες τάσεις και πολλές γυναίκες επιθυμούν να τις δοκιμάζουν αλλά ίσως διστάζουν καθώς σκέφτονται ότι δεν έχουν το ιδανικό σχήμα προσώπου. Αυτό όμως αποτελεί έναν μύθο καθώς οι αφέλειές έχουν πολλές εκδοχές, έτσι ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα αλλά πρέπει να βρείτε το ιδανικό στιλ που σας ταιριάζει. Ασχέτως με το μήκος μαλλιών, οι αφέλειες αποτελούν ένα στοιχείο που μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση και το κούρεμά σας, ανάλογα με το πως θα τις χτενίσετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι φράντζα να επιλέξεις ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου12.09.2018

Φυσικά, «μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε τύπο αφέλειας ανεξάρτητα από το σχήμα προσώπου», δήλωσε ο Jon Reyman, κομμωτής στο Glamour. Αλλά αν θέλετε λίγη έμπνευση κάντε scroll για να βρείτε τις ωραίοτερες αφέλειες που θα σας βάλουν σε σκέψεις για το επόμενο κουρεμά σας.

Μακρόστενο πρόσωπο

Το μακρόστενο σχήμα προσώπου έχει μεγάλο ύψος σε σχέση με το πλάτος του, έτσι θα πρέπει να επιλέξετε έναν τύπο αφελειών που θα κάνει το πρόσωπο σας να δείχνει πιο οβάλ και θα κάνει να δείχνει το μέτωπό σας μικρότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα μαλλιά της Brigitte Bardot είναι το νέο viral TikTok trend12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b