MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Kaiser Karl»: Και ταινία και σειρά στο Disney+ για τον θρυλικό Karl Lagerfeld – Ποιοι θα τον υποδυθούν

Έχουν περάσει 4 χρόνια από τον θάνατο του θρυλικού σχεδιαστή μόδας Karl Lagerfeld και εκτός από την ταινία, ετοιμάζεται και μια σειρά.

Monopoli Team

Έχουν περάσει 4 χρόνια από τον θάνατο του θρυλικού σχεδιαστή μόδας Karl Lagerfeld και ο κόσμος είναι ακόμα σε μια διαδικασία αξιολόγησης της κληρονομιάς του. Αυτή τη χρονιά το θέμα του Met Gala είναι αφιερωμένο, προφανώς, στον Γερμανό σχεδιαστή, ο οποίος κατά τη διάρκεια της καριέρας του κράτησε το τιμόνι του οίκου Chanel, του οίκου Fendi και του δικού του ομώνυμου brand.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Jared Leto θα υποδυθεί τον Karl Lagerfeld σε νέα ταινία για τη ζωή του12.09.2018

Εκτός αυτού, ετοιμάζεται για την μεγάλη οθόνη μια ταινία για τη ζωή του Lagerfeld, με πρωταγωνιστή τον Jared Leto και μια σειρά στο Disney+ που μόλις βρήκε τον κεντρικό ήρωα και δεν είναι άλλος από τον Ισπανογερμανό ηθοποιό Daniel Brühl.

Ο Brühl θα υποδυθεί τον επαναστατικό creative director στη σειρά “Kaiser Karl”, η οποία θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια. Ο Brühl έχει αρκετά μεγάλη καριέρα και ήταν υποψήφιος για BAFTA, Χρυσή Σφαίρα, SAG και Critics’ Choice Award για την ταινία “Rush”, στην οποία υποδύθηκε τον θρύλο της F1, Niki Lauda.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαρλ Λάγκερφελντ: Η συναρπαστική ζωή του σπουδαίου σχεδιαστή γίνεται σειρά12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b