MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 10 Μαρτίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 10 Μαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 127: Το σχέδιο του Ηλία και της Σύλβιας στέφεται με απόλυτη… αποτυχία, αφού ο Σώτος δε μπαίνει καν στη διαδικασία να υποψιαστεί πως μπορεί να συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Ο Τζώρτζης φέρνει τη Μαριλού πίσω στον Πλάτανο και, έξαλλος, την αναγκάζει να του πει όλη την αλήθεια. Ο Παναγής με το Σίμο προσπαθούν να μάθουν περισσότερα για τον Άγγελο και καταφέρνουν να βγάλουν λαυράκι, την ώρα που ο Εγκέφαλος προσπαθεί να βάλει φυτιλίες στη Βαλέρια, που είναι έτοιμη να ξανακυλήσει σε… παλιές κακές συνήθειες. Ο Κανέλος πάλι, προσπαθεί να βρει ποιος έκλεψε το όπλο του και φοβάται πως θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Κι ενώ ο Πετράν και η Αγγέλα ετοιμάζονται να κλέψουν το φαμπερζέ, συνειδητοποιούν πως δεν θα χρειαστεί, αφού ο ψυχάκιας το θεωρεί καταραμένο και θέλει να το ξεφορτωθεί!

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 94: Όλο το χωριό ετοιμάζεται για το γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη. Ο Αστέρης και η Αργυρώ προσπαθούν να κάνουν κι αυτοί τα δικά τους όνειρα, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Ο Τόλης είναι χαρούμενος που γύρισε στο χωριό ενώ η Στέλλα αναγκάζεται να ομολογήσει στους δικούς της την αλήθεια για τον Φαρμάκη. Η Αιμιλία βρίσκεται σε δίλημμα απέναντι στον Παύλο και τον Ευθύμη, μη γνωρίζοντας αν πρέπει να ακολουθήσει τις επιταγές του νόμου ή την καρδιά της. Η Τζένη με το Νικηφόρο τα βάζουν κάτω να δούνε πού βρίσκονται. Ο Μανόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Θοδώρα για την Έλενα, την ίδια στιγμή που ο Λευτέρης πέφτει στα δίχτυα της.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 125: Η Δήμητρα πείθει την Ασπασία να την αφήσει να συνεχίσει την έρευνα στο σπίτι κι εκείνη της προτείνει να μην μπαίνει σαν τον κλέφτη, αλλά να της ανοίγει η ίδια. Η Ισμήνη εντοπίζει ένα ακόμα λάθος της Αλκμήνης στη δουλειά, αλλά αυτή τη φορά η Αλκμήνη αντιδρά με άσχημο τρόπο. Ο Στάθης επιμένει να μάθει όσο περισσότερα μπορεί από το παρελθόν της Ιουλίας, όταν εκείνη ζούσε στην Αθήνα, προκαλώντας την έκρηξή της. Η Μυρτάλη συνειδητοποιεί πως η Μαρίνα και η Δήμητρα έχουν γίνει καλές φίλες και ζηλεύει.

22:00 Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 21: Ο Νίκος Πορτοκάλογλου καλεί τον Φοίβο στο «Μουσικό Κουτί». Ο Φοίβος είναι σε μια μελαγχολική φάση από τότε που η Δανάη κι ο Θανάσης έφυγαν για Μεξικό και προσπαθεί να πείσει κάποιους από τη «Μάντρα» να πάνε μαζί του. Κανείς δεν θέλει για τους δικούς του λόγους κι έτσι πηγαίνει μόνος του. Εν τω μεταξύ, περίεργες εκλείψεις και βροχές μετεωριτών έχουν αναστατώσει τους κατοίκους της Αθήνας, κάτι που δεν κάνει τη διάθεση του καλύτερη. Όταν υποδέχονται το Φοίβο ο Νίκος, η Ρένα και οι «Μουσικοί του Kουτιού» του έχουν ευχάριστες εκπλήξεις. Όλα τα «Νούμερα» είναι εκεί, ακόμη κι ο Θανάσης με τη Δανάη εκτάκτως από το Μεξικό. Και ενώ ο Παντελής δοκιμάζει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του. Που εμπλέκεται η Μυρτώ Αλικάκη; Ο «Δημόκριτος» και η NASA ανακοινώνουν κάτι που δεν το περιμένει κανείς: ένας κομήτης προσκρούεται σε 3 ώρες με τη Γη.

22:40 Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη στο MEGA

Επεισόδιο 24:

22:40 Αυτή η νύχτα μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 51: Ο Χρήστος προσπαθεί μάταια ξεφορτωθεί τη Φωφώ που συνεχίζει να τον εκβιάζει ενώ η Βρεττώ ανακαλύπτει πως λείπουν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό της. Η Φωτεινή επιστρέφει στο σπίτι της, κάνοντας χαρούμενη την Εύη. Ο Πόντικας προσπαθεί να επισκεφτεί την Μυρτώ στην κλινική αλλά αντιμετωπίζει την άρνηση των γιατρών. Η Ζέτα έρχεται πιο κοντά με το Σταύρο, καθώς εκείνος την πολιορκεί όλο και πιο στενά. Το άρθρο του Σταματιάδη προκαλεί πανικό στο Στέλιο, ενώ ο Στρατής αντιλαμβάνεται πως η Φωφώ γνωρίζει ποιος σκότωσε το Νώντα Παραδείση. Ο Διαγόρας αποφασίζει να κάνει εγκαίνια για τη «νέα εποχή» στο «Όνειρο» και η εμφάνιση του Γιάννη Ντόκου είναι μόνο μία από τις εκπλήξεις του.

Ταινίες

21:00 Σύμμαχοι στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία Κατασκοπίας, αμερικανικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις, Ηθοποιοί: Μπραντ Πιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Τζάρεντ Χάρις

Υπόθεση:  Βόρεια Αφρική, 1942. Ο Μαξ και η Μαριάν, κατάσκοποι των Συμμάχων, γνωρίζονται κι ερωτεύονται στη διάρκεια μιας θανάσιμης αποστολής. Πολύ γρήγορα όμως, επώδυνες υποψίες θα απειλήσουν τη σχέση τους.. (120′)

23:30 Σπίτι από Θραύσματα στην ΕΡΤ2

Κοινωνική Ταινία, βελγικής, δανικής και ουκρανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Σίμον Λέρεν Βίλμοντ

Υπόθεση: Καθώς ο πόλεμος στην Ανατολική Ουκρανία πλήττει σκληρά τις φτωχές οικογένειες που ζουν κοντά στην πρώτη γραμμή του πυρός, μια μικρή ομάδα αποφασισμένων κοινωνικών λειτουργών εργάζεται ακούραστα σ’ ένα ειδικό ορφανοτροφείο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b