MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο κύκλος των μελοποιημένων ποιητών: Ποιητική-μουσική αφήγηση με τους Χριστίνα Μαξούρη και Κωνσταντίνο Ευαγγελίδη στο Θέατρο Σταθμός

«Ο κύκλος των μελοποιημένων ποιητών», η ποιητική μουσική αφήγηση που παρουσίασαν η Χριστίνα Μαξούρη και ο Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης στο Φεστιβάλ Σίφνου «Στα Μονοπάτια των Θεών», έρχεται στο Θέατρο Σταθμός για μία μόνο παράσταση, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης.

Monopoli Team

Η μοναδική ποιητική μουσική αφήγηση που παρουσίασαν η Χριστίνα Μαξούρη και ο Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης στο Φεστιβάλ Σίφνου «Στα Μονοπάτια των Θεών», με οδηγό το μελοποιημένο έργο πάνω στον λόγο σπουδαίων ποιητών, όπως ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Γιάννης Ρίτσος, ο Τάσος Λειβαδίτη, ο Νίκος Γκάτσος, ο Μιχάλης Γκανάς κ.ά., αποσπάσματα από το ποιητικό έργο των Διονυσίου Σολωμού, Κ. Π Καβάφη, Μανώλη Αναγνωστάκη, Ντίνου Χριστιανόπουλου, καθώς και τη συνοδεία σύντομων έργων κλασικής μουσικής, έρχεται στο Θέατρο Σταθμός για μία μόνο παράσταση.

Συλλεκτικές συνθέσεις των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Δημήτρη Λάγιου κ.ά. συνομιλούν με το λόγο των μεγάλων ποιητών και με έργα του Erik Satie, του Claude Debussy και πρωτότυπες συνθέσεις του Κωνσταντίνου Ευαγγελίδη.

«Ένα περπάτημα ελαφρύ σα σκίρτημα του κάμπου.
Ένα φιλί της θάλασσας της αφροστολισμένης». 

Επιλογή τραγουδιών και κειμένων – ερμηνεία:  Χριστίνα Μαξούρη
Πιάνο: Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Επιλογή τραγουδιών και κειμένων – ερμηνεία: Χριστίνα Μαξούρη | Πιάνο: Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης

Διάρκεια: 80 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 10 Ευρώ
Πληροφορίες: Προπώληση: viva.gr.
Παραστάσεις: Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 στις 21:00
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/o-kyklos-ton-melopoiimenon-poiiton/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα (Μετρό Μεταξουργείο), τηλ: 2105230267 . E-mail:[email protected] | http://stathmostheatro.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b