MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 9 Μαρτίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 9 Μαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 126: Η Μαριλού και το μυστικό της έχουν αναστατώσει τον μισό Πλάτανο, μόνο που κανένας δεν φαίνεται πρόθυμος να το αποκαλύψει στον Τζώρτζη, ενώ η πρώην «αδερφή ψυχή» του μαζεύει τα μπογαλάκια της, χωρίς εξηγήσεις, και φεύγει από το χωριό. Ο Σίμος ακούει τυχαία τις εξομολογήσεις της Αγγέλας στη Μάρμω και ανάβει φωτιές στον Πετράν, αλλά φωτιές έχει ανάψει και ο Εγκέφαλος στη Βαλέρια και τον παπά, αφού ούτε το φαμπερζέ θέλει να τους δώσει, ούτε να φύγουν από το σπίτι του τους αφήνει. Ο Παναγής απαγορεύει στην Κατερίνα να πάει στο ιατρικό συνέδριο, με τον νέο της συνεργάτη, την ώρα που ο Τζώρτζης είναι αποφασισμένος να πάει στην Αθήνα και να μάθει την αλήθεια από τη Μαριλού, έστω και με… το ζόρι.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 93: Η Μαρίνα κι ο Αντώνης ετοιμάζονται για τον γάμο τους γλεντώντας με φίλους. Η Καλλιόπη απογοητευμένη, βλέποντας τον Αστέρη να έχει πάρει τις αποφάσεις του για την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός ανησυχεί για την προειδοποίηση του Παύλου, ενώ η Έλενα παίζει ύπουλο παιχνίδι στον Λευτέρη. Η Αιμιλία παλεύει μέσα της για το θέμα του Ευθύμη και την ενοχή του Παύλου, δημιουργώντας έντονες υποψίες στην Στέλλα. Ο Τόλης δεν αντέχει άλλο κλεισμένος στο σπίτι ενώ ο Νικηφόρος κάνει μια ξεκάθαρη κουβέντα με τη Νάντια.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 123+124: Η Δήμητρα πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει την Ειρήνη και ο επίδεσμος στο χέρι της βάζει σε υποψίες τον Δημοσθένη. Ο Μιχάλης πηγαίνει για φαγητό στην ταβέρνα και βρίσκει μια αφορμή για να προειδοποιήσει τον Αλέξη με τρόπο και να του επιστήσει την προσοχή για τις συνέπειες των πράξεων του. Ο Αλέξης λαμβάνει το μήνυμα και ταράζεται. Στο μεταξύ, ο Άρης και η Αντιγόνη χωρίζουν. Ο Λεωνίδας προσπαθεί να επισκεφθεί την Ειρήνη στο νοσοκομείο, ο Φίλιππος όμως τον διώχνει για να μην τον δει ο Δημοσθένης και προκληθούν εντάσεις. Η Ιουλία θυμάται και εξομολογείται στον Στάθη ένα τραυματικό συμβάν από το παρελθόν, το οποίο εξηγεί τη μεγάλη φοβία της για τις μηχανές. Ένα σχόλιο της Χρυσούλας εξαγριώνει τον Αλέξη κι εκείνος αρπάζει ένα μαχαίρι και την απειλεί. Η Δήμητρα μπαίνει πάλι στο σπίτι τού Δημοσθένη για να ψάξει, αλλά αυτή τη φορά τη βρίσκει μέσα η Ασπασία.

22:40 Αυτή η νύχτα μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 49 και 50: Η απρόσμενη καινούργια ζωή της Νίτσας στο πλάι του ξετρελαμένου Γιώργη ξεκινά, όμως μπροστά της θα βρεθεί κάτι που είχε ξεχάσει. Ο Αλέξανδρος συνεχίζει την προσπάθεια να αποκαλύψει το κρυμμένο μυστικό του Χρήστου δημιουργώντας αναταραχή στους γύρω του και βάζοντας το Σταματιάδη να κάνει τις πρώτες επικίνδυνες συνδέσεις, με το Δομήνικο να ταράζεται από τις κινήσεις του συνεργάτη του.

Ταινίες

21:00 Kingsman: Ο χρυσός κύκλος στον ANT1

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον, Ηθοποιοί: Κόλιν Φερθ, Τζούλιαν Μουρ, Τάρον Έγκερτον

Υπόθεση: Όταν το αρχηγείο της μυστικής οργάνωσης ‘Kingsman’ καταστρέφεται ολοσχερώς από φονική επίθεση, οι πράκτορές της έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα πρόκληση. Για να ανακαλύψουν τον υπαίτιο, όμως, θα χρειαστεί να ταξιδέψουν στις Η.Π.Α. (136′)

22:00 Τα τρία πατώματα στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δράμα, ιταλικής και γαλλικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Νάνι Μορέτι, Ηθοποιοί: Ρικάρντο Σκαμάρτσο, Μαργκερίτα Μπούι, Άλμπα Ρορβάχερ

Υπόθεση: Σε μια συνοικία της Ρώμης, τρεις διαφορετικές οικογένειες, που διαμένουν στο ίδιο κτίριο, έρχονται αντιμέτωπες με την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων σχέσεων και καλούνται να πάρουν αποφάσεις που θα έχουν συνέπειες στη ζωή τους. (116′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b