MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 8 Μαρτίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 125: Η Τούλα με τη Μαριλού και την Καλλιόπη διαπραγματεύονται για το ποια θα ξεστομίσει το μεγάλο μυστικό, ενώ η Μάρμω προσπαθεί να τα ξαναφτιάξει στον Θοδωρή και την Αγγέλα, φέρνοντας τον Πετράν στα όριά του. Η δουλειά του Σίμου πάει εξαιρετικά και η «Πλατανιώτισσα»… φυσάει, ενώ η Βαλέρια με τον παπά είναι αποφασισμένοι να γίνουν οι νέοι «Ρομπέν του Πλατάνου». Η Φιλιώ με τον Σώτο κανονίζουν τη νέα διακόσμηση του πανδοχείου και περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο μαζί, και ο Ηλίας πιέζει τη Σύλβια να δράσουν, όσο είναι καιρός. Ο Θοδωρής έχει μια ιδέα που θα εκπλήξει τον Πετράν, ενώ η Κατερίνα θα δεχτεί μια πρόταση, που θα κάνει έξαλλο τον Παναγή. Θα καταφέρουν ο παπάς και η Βαλέρια να φέρουν εις πέρας το σχέδιό τους ή θα βρούνε τον Εγκέφαλο… απέναντι τους; Πώς θα αντιδράσει ο Τζώρτζης όταν η Μαριλού του αποκαλύψει ότι δεν είναι αυτή που νομίζει;

20:50 Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη στο MEGA

Επεισόδιο 23: Μαίρη (Νίκη Λάμη):  εκτός από το φοβερό δίλημμα για το ποιον να διαλέξει ανάμεσα στον Παύλο (Κρατερός Κατσούλης) και τον Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης) έχει να αντιμετωπίσει και την αντίδραση της μητέρας της, όταν εκείνη ανακαλύπτει ότι η Μαίρη τα έχει με έναν νεότερό της άντρα.  Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Ο Γιώργος πιστεύει ότι η Μαίρη τον απατά, βλέποντάς την να πέφτει σε αντιφάσεις. Πιστεύει μάλιστα, ότι την καλύπτει η φίλη της η Μιμίκα. Πώς θα επιβιώσει το ζευγάρι από άλλη μία παράξενη παρεξήγηση; Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): έχει να αντιμετωπίσει μία σειρά από βλάβες. Μετά από το ψυγείο, της χαλάει και το πλυντήριο. Και έτσι της μπαίνει η ιδέα ότι κάποιος κάνει δολιοφθορές στο σπίτι της. Ποιος άλλος; Μα φυσικά η αδίστακτη πεθερά της.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 92: Ο Παύλος πιάνει την Αργυρώ και της θυμίζει τη συμφωνία με τον Αστέρη να μείνει μακριά της. Η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να κρατήσει τον αδερφό του μακριά από τους Βρουλάκηδες και ο Μαθιός είναι αποφασισμένος να τον στηρίξει και να τον προστατεύσει. Η Μαρίνα ξεκαθαρίζει τις προθέσεις της με τον Αστέρη. Η Έλενα κάνει μια απρόσμενη πρόταση στον Λευτέρη ενώ ο Φαρμάκης εκβιάζει την Αιμιλία που πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Η σχέση της Νάντιας με τη Τζένη αλλάζει, ενώ ο Μανόλης ζητά τη βοήθεια της Στέλλας.

21:00 The Friend στον ANT1 THE FRIEND: Έρχεται στην streaming πλατφόρμα ANT1+

Επεισόδιο 7 “Επιστροφή-Ελένη”: Η Ελένη παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει το μέλλον του Ορφέα, ενώ η Πηνελόπη ψάχνει τρόπο να τον βγάλει από τη φυλακή. Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό του και, τελικά, επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε.

Επεισόδιο 8 “Τρισδιάστατη Κάρτα-Ηρακλής”: Ο Ηρακλής κάνει τα πάντα για να ενοχοποιήσει τον Ορφέα, βουτώντας ακόμα πιο βαθιά στην παρανομία για χάρη του Στεφανόγλου. Ο Ορφέας, τελείως διαφορετικός πια, επιφυλάσσει στην Πηνελόπη μια έκπληξη που την αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

22:00 Η Γέφυρα στον ANT1

Επεισόδιο 2: Η αστυνομική έρευνα αποκαλύπτει ένα στοιχείο που συνδέει τον γιατρό με την Κων/πολη και με ναυτιλιακές εταιρείες. Ένα πρόσωπο-κλειδί στα χέρια ενός απαγωγέα γίνεται μοχλός πίεσης για τη Σοφία και τον Κενάν, τη στιγμή που ένα μήνυμα στα κινητά τους τους οδηγεί στον δολοφόνο.

22:40 Αυτή η νύχτα μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 48: Το παρελθόν Διαγόρα και Διαμάντως αρχίζει να έρχεται στο φως την ίδια στιγμή που η ζωή στο «Όνειρο» διαταράσσεται, νέες συμμαχίες σχηματίζονται και κανείς δε γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. Η επίθεση του Σταματιάδη στο Στέλιο φέρνει τον τελευταίο σε θέση άμυνας. Η Ζέτα αντικρίζει έκπληκτη τη μητέρα της με τα νέα που της φέρνει να μην είναι καθόλου ευχάριστα, ενώ η Νίτσα περνά την τελευταία της νύχτα στο Αγρίνιο προσφέροντας ένα απρόσμενο δώρο αποχαιρετισμού στο Γιώργη. Ενώ η προεκλογική περίοδος ξεκινά το χτύπημα που δέχεται ο Χρήστος από τη Φωτεινή είναι αναπάντεχο και ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει στο Ντανίλο το συνταρακτικό συμπέρασμα του.

Ταινίες

21:00 Collection στο COSMOTE CINEMA 1HD

Αστυνομικό Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Μαριάννα Πάλκα, Ηθοποιοί: Άλεξ Πέτιφερ, Σακίρα Μπαρέρα, Μάικ Βόγκελ

Υπόθεση: Ενώ πασχίζει να ξεχάσει το τραγικό παρελθόν του, ένας δυστυχισμένος πατέρας μπαίνει στον σκοτεινό και ανελέητο κόσμο των εισπρακτικών εταιρειών. Σύντομα, θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα… αγάπη ή επαγγελματική επιτυχία; (84′)

22:00 Μαρί Κιουρί: Η γυναίκα που άλλαξε τον κόσμο στην ΕΡΤ2

Βιογραφία, αμερικανικής, βρετανικής και γαλλικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Μαρζάν Σατραπί, Ηθοποιοί: Ρόζαμουντ Πάικ, Σαμ Ράιλι, Άνια Τέιλορ-Τζόι

Υπόθεση: Το 1934 η Μαρί Κιουρί καταρρέει μέσα στο εργαστήριό της στο Παρίσι. Στη διαδρομή προς το νοσοκομείο, αναπολεί τη ζωή της και τις πρωτοποριακές ανακαλύψεις που έκανε, ενώ μαχόταν για τη θέση της σ’ έναν ανδροκρατούμενο κόσμο. (105′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b