MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 7 Μαρτίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 7 Μαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 124: Η Χρύσα προσπαθεί να σταματήσει τον Κανέλλο από το να αποκαλύψει στον Τζώρτζη την αλήθεια για τη Μαριλού, η οποία βρίσκεται σε όλο και πιο δύσκολη θέση. Ο Παναγής μαθαίνει σε ποιον γιατρό έπιασε δουλειά η Κατερίνα και ένας νέος κύκλος καβγάδων ξεκινάει για το ζευγάρι μας. Η Βαλέρια και ο παπάς αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κλέψουν το Φαμπερζέ του Εγκεφάλου για… καλό σκοπό, την ώρα που ο Άγγελος προτείνει στην Κατερίνα να δουλέψει στο γραφείο του ως γιατρός, αλλά μόνο καλό σκοπό δεν έχει. Ο Τζώρτζης και η Μαριλού έρχονται πιο κοντά, ενώ η Σύλβια, που νιώθει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον Σώτο, πρέπει να αποφασίσει αν θα συμμαχήσει με τον Ηλία για να σώσει τον γάμο της ή αν θα αφήσει τα πράματα, για ακόμα μια φορά, στην τύχη τους.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 91: Οι προσπάθειες της Καλλιόπης να ξεκολλήσει τον Αστέρη από την Αργυρώ πέφτουν για μια ακόμη φορά στο κενό ενώ ο Παύλος υποψιάζεται ότι το ζευγάρι συναντιέται κανονικά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των οικογενειών τους. Η Αιμιλία έπειτα από πιέσεις του Αντώνη στέλνει τον Μαθιό στο σπίτι του ενώ παλεύει μέσα της για το τι θα κάνει με τον Ευθύμη. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης ακροβατεί πάνω σε τεντωμένο σκοινί ενώ ο Νικηφόρος δεν μπορεί να ξεπεράσει την απογοήτευση του για την Τζένη και πως του φέρθηκε λέγοντάς του ψέματα τόσο καιρό.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 122: Το τροχαίο της Ειρήνης αναστατώνει τον Δημοσθένη και την Ασπασία, οι οποίοι τρέχουν στο νοσοκομείο για να δουν τι έχει συμβεί. Δίπλα τους βρίσκονται ο Στάθης και η Αρετή. Η Αντιγόνη συστήνει στη Μαρίνα να ξεκουραστεί και ο Μάνος με τον Ισίδωρο την πιέζουν να μη δουλέψει για λίγο. Οι καβγάδες ανάμεσα στην Αντιγόνη και τον Άρη είναι συνεχείς, παρά τις προσπάθειες της Εύας και του Χρήστου να τους συμφιλιώσουν. Η Μυρτάλη συμβουλεύει τον Αλέξη να σταματήσει να πιέζει τη μάνα του, ειδικά τώρα που ο εισαγγελέας είναι ενήμερος για την αλλόκοτη συμπεριφορά του. Ο Λεωνίδας εμφανίζεται στο νοσοκομείο και ρωτά για την κατάσταση της Ειρήνης, γεγονός που παραξενεύει τον Δημοσθένη και τον βάζει σε υποψίες. Μεγαλύτερη εντύπωση, όμως, προκαλεί η αντίδραση του Φίλιππου, ο οποίος εμφανίζεται στο νοσοκομείο συντετριμμένος.

22:00 Τα καλύτερα μας χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 15 «Γάμος Φαστ Φουντ»: Ενώ η ιδεολογία του φαστ φουντ μπαίνει στις ζωές των Ελλήνων, ο Λούης βρίσκεται σε σοκ, μετά τις αποκαλύψεις της Ζαμπέτας. Δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τις νέες πληροφορίες, την ίδια ώρα που στην οικογένειά του επικρατεί… χάος! Ούτε ο Δημήτρης όμως γνωρίζει πώς να διαχειριστεί τις νέες επιλογές της Νανάς, που τον πληγώνουν κάθε μέρα και περισσότερο και, τελικά, τον οδηγούν στα άκρα…

Επεισόδιο 16 «Οι δρόμοι της Φωτιάς»: Η Μαίρη, ακολουθώντας τις συμβουλές της Τζένης, αρχίζει μαθήματα αγγλικών, την ίδια ώρα που η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Παπαθανασίου στα Όσκαρ για τους «Δρόμους της Φωτιάς» φέρνει έναν διεθνή αέρα στη γειτονιά! Κι ενώ όλοι αναρωτιούνται αν υπάρχει κάποιος λόγος που κρατά τη Μυρτώ μακριά από τη γειτονιά, ένα κρύωμα έρχεται για να περιορίσει και τις εξόδους του Άγγελου.

22:00 Παγιδευμένοι στον ANT1

Επεισόδιο 43: Η κρυφή σχέση της Υβόννης και του Στέλιου αρχίζει να αποκαλύπτεται. Ποιοι άλλοι ξέρουν γι’ αυτήν; Η Άννα, με τη βοήθεια του Γεράσιμου, θα ψάξει να βρει το μυστικό του Αλέκου. Τι ήταν αυτό με το οποίο τον εκβίαζε ο Άγγελος; Ο Αλέκος, μη γνωρίζοντας τις κινήσεις της, συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία για να την καταδικάσει. Το μυστικό της Κατερίνας για τη δωροδοκία στη Θεσσαλονίκη θα βγει στο φως. Πώς θα αντιδράσει ο Δημήτρης όταν το ανακαλύψει; Υπό την πίεση του Νώντα, ο Άκης θα μπλέξει τα παιδιά σε ακόμα μία παρανομία. Η Άννα, όμως, θα αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με την ανιψιά της. Θα μάθει την αλήθεια; Η Δώρα με τον Νίκο ετοιμάζονται να το σκάσουν. Θα φύγουν, τελικά;

22:50 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 74: Η Κύρα έχει πάθει εγκεφαλικό. Ο Θέμης και τα εγγόνια της βρίσκονται στο πλευρό της. Η έγνοια της, όμως, είναι η Αλεξία και η σχέση της με τον Βίκο. Στη Γερακιανή, όλο το χωριό βρίσκεται στο μοναστήρι για την ενθρόνιση της νέας Ηγουμένης. Τα πράγματα, όμως,  δεν θα πάνε όπως τα υπολογίζει η Κασσιανή. Ούτε τα θαύματα. Η Ελισάβετ μαθαίνει τον πραγματικό λόγο που η Κασσιανή την προσκάλεσε στο κελί της. Θα την αντιμετωπίσει με θάρρος. Στον Πέτρο όμως, δεν θα πει κουβέντα. Ενάντια στον όρκο που έδωσε στη γιαγιά της, η Αλεξία ετοιμάζεται και πηγαίνει στο ξενοδοχείο του Βίκου. Η Κασσιανή ζητάει από τον Γεράσιμο το αντίτιμο για τη χάρη που του έκανε.

Ταινίες

22:00 Στα Άκρα στο COSMOTE CINEMA 2HD

Θρίλερ, ισπανικής, βελγικής και γαλλικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Τζορντάνο Τζεντερλίνι, Ηθοποιοί: Αντόνιο Ντε Λα Τόρε, Μαρίν Βακτ, Ολιβιέ Γκουρμέ, Τζιορντάνο Τζεντερλίνι

Υπόθεση: Ένας άντρας πέφτει στις ράγες του μετρό και πεθαίνει στο νοσοκομείο. Ο οδηγός του τρένου που είχε βάρδια την ώρα του περιστατικού τυχαίνει να είναι ο αποξενωμένος πατέρας του. Τι ώθησε τον νεαρό γιο σε τέτοια πράξη απελπισίας; (97′)

22:40 Sherlock Holmes 2: Το Παιχνίδι των Σκιών στον ALPHA

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2011

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι, Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζουντ Λο, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Νούμι Ραπάς, Τζάρεντ Χάρις

Υπόθεση: Ο Σέρλοκ Χολμς και ο έμπιστος συνεργάτης του, Δρ. Γουάτσον, ενώνουν τις δυνάμεις τους με το μεγαλύτερο αδερφό του διάσημου ντετέκτιβ, Μάικροφτ Χολμς, και την τσιγγάνα Σίμζα, για να κατατροπώσουν το σατανικό καθηγητή Μοριάρτυ. (124′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b