MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Μια Ζωή – Η Μαρτυρία Δύο Παιδιών, του Ιωακείμ Ιωακειμίδη στο Studio Κυψέλης

Η παράσταση «Μια Ζωή – Η Μαρτυρία Δύο Παιδιών» επιστρέφει, στο Studio Κυψέλης, σε κείμενο-σκηνοθεσία Ιωακείμ Ιωακειμίδη.

Monopoli Team

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Studio Κυψέλης αλλά και τις εμφανίσεις στην βόρεια Ελλάδα, το έργο «Μια Ζωή – Η Μαρτυρία Δύο Παιδιών» του Ιωακείμ Ιωακειμίδη παίρνει παράταση και επιστρέφει «σπίτι» του, στην Αθήνα.

«Μια Ζωή – Η Μαρτυρία Δύο Παιδιών»: Λίγα λόγια για το έργο

Η αναπάντεχη συνάντηση δύο άγνωστων παιδιών, που εγκλωβίζονται –κυριολεκτικά και μεταφορικά- σε έναν απροσδιόριστο χωροχρόνο. Ποια κοινή μοίρα τα έφερε κοντά; Και τι τα χωρίζει; Η συζήτησή τους, πότε συγκρουσιακή και πότε  τρυφερή ξεδιπλώνει ένα κοινό παρελθόν, το οποίο είναι ταυτόχρονα και διαφορετικό. Ένα παρελθόν που κουβαλάει συναισθήματα, πληγές, αγάπη, απόρριψη και απορίες… Ποιοι είναι τελικά οι δύο ήρωες; Και πόσο διαχρονική και απαραίτητη η σημασία της αυτοανακάλυψης μέσω της γνωριμίας μας με τον άλλο;

Ο Ιωακείμ Ιωακειμίδης γεννήθηκε το 1999 στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στην Κομοτηνή, όπου και ξεκίνησε να ασχολείται με το θέατρο στο Μουσικό Σχολείο. Σε ηλικία μόλις 15 ετών σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε σε μιούζικαλ, όπως το Cabaret, Annie, Chicago, στο πλαίσιο σχολικών παραστάσεων, ενώ ανέβασε θεατρικές παραστάσεις και shows μεταμφιέσεων σε πολιτιστικούς χώρους της πόλης αποκλειστικά δικής τους έμπνευσης και παραγωγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘάνατος στη Βενετία, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαγεωργίου στο Θέατρο Πορεία12.09.2018

Στην παράσταση «Μια Ζωή – Η Μαρτυρία Δύο Παιδιών» περνά από τον εξωστρεφή χαρακτήρα του show στην πιο εσωτερική γραφή και καταπιάνεται με θέματα που αφορούν και απασχολούν τους νέους της σύγχρονης εποχής, όπως η εσωστρέφεια και η απομόνωση, η δυσκολία σύναψης σχέσεων, η έλλειψη εμπιστοσύνης, που απορρέουν από παθογένειες, όπως ο εκφοβισμός και κάθε είδους ρατσιστικές απόψεις και συμπεριφορές και στερεοτυπικές αντιλήψεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ιωακείμ Ιωακειμίδης
Σκηνοθεσία: Ιωακείμ Ιωακειμίδης

Σκηνικά: Θεανώ Τσαλόγλου
Κοστούμια: Θεανώ Τσαλόγλου
Μουσική: Γιώργος Κελεσίδης

Παίζουν: Ελένη Αβραμιώτη, Ιωακείμ Ιωακειμίδης

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12 ευρώ
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 26 Φεβρουαρίου 2023
Πληροφορίες: Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 2108819571
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 21:15
Βοηθός Σκηνοθετη: Σταυρούλα Θωμαδάκη
Πληροφορίες Χώρου: Studio Κυψέλης, Σπετσοπούλας 9. Τηλ: 21 0881 9571
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b