MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 3 Μαρτίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 125: Η Τούλα με τη Μαριλού και την Καλλιόπη διαπραγματεύονται για το ποια θα ξεστομίσει το μεγάλο μυστικό, ενώ η Μάρμω προσπαθεί να τα ξαναφτιάξει στον Θοδωρή και την Αγγέλα, φέρνοντας τον Πετράν στα όριά του. Η δουλειά του Σίμου πάει εξαιρετικά και η «Πλατανιώτισσα»… φυσάει, ενώ η Βαλέρια με τον παπά είναι αποφασισμένοι να γίνουν οι νέοι «Ρομπέν του Πλατάνου». Η Φιλιώ με τον Σώτο κανονίζουν τη νέα διακόσμηση του πανδοχείου και περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο μαζί, και ο Ηλίας πιέζει τη Σύλβια να δράσουν, όσο είναι καιρός. Ο Θοδωρής έχει μια ιδέα που θα εκπλήξει τον Πετράν, ενώ η Κατερίνα θα δεχτεί μια πρόταση, που θα κάνει έξαλλο τον Παναγή. Θα καταφέρουν ο παπάς και η Βαλέρια να φέρουν εις πέρας το σχέδιό τους ή θα βρούνε τον Εγκέφαλο… απέναντι τους; Πώς θα αντιδράσει ο Τζώρτζης όταν η Μαριλού του αποκαλύψει ότι δεν είναι αυτή που νομίζει;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 91: Η Αιμιλία, μετά από πίεση του Αντώνη, στέλνει τον Μαθιό στο σπίτι του ενώ παλεύει μέσα της για το τι θα κάνει με τον Ευθύμη. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης ακροβατεί πάνω σε τεντωμένο σκοινί, ενώ ο Νικηφόρος δεν μπορεί να ξεπεράσει την απογοήτευσή του για την Τζένη. Οι προσπάθειες της Καλλιόπης να ξεκολλήσει τον Αστέρη από την Αργυρώ πέφτουν στο κενό, ενώ ο Παύλος υποψιάζεται πως το ζευγάρι συναντιέται. Λίγο αργότερα, ο Ευθύμης αντιμετωπίζει μια μεγάλη απειλή.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 119:  H Ασπασία μιλάει στη Δήμητρα για κάτι που ανακάλυψε στο γραφείο του Δημοσθένη, καθώς έχει αρχίσει να αμφιβάλει για πολλά πράγματα. Ο Ισίδωρος κάνει κουβέντα στη Μαρίνα και τελικά την πείθει να μπει συνδικαιούχος στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Μάνου. Η Ειρήνη κρατάει το φλερτ της με τον Λεωνίδα κρυφό, αλλά οι γονείς της το υποψιάζονται. Ο Φίλιππος και η Βασιλική βγαίνουν ραντεβού και κάνουν μια «τρέλα» για να αναζωπυρώσουν το πάθος τους. Η Μυρτάλη πάει στην αστυνομία για να κάνει αίτηση για άδεια οπλοφορίας, τελικά όμως καταλαβαίνει ότι δεν θα είναι και τόσο εύκολο όσο νόμιζε. Ο Στάθης και η Εύα συναντιούνται στον δρόμο και μιλούν από απόσταση, τους βλέπει ο Χρήστος και το παρεξηγεί. Η Ιουλία ανακοινώνει στον Ισίδωρο πως τον Ιούνιο παντρεύεται τον Στάθη. Το κρυφό ειδύλλιο Γιώργη – Ευτυχίας αποκαλύπτεται, αφού ο Στάθης τους βλέπει να φιλιούνται. Η υιοθεσία της Αγγελικής εγκρίνεται και η μικρή είναι πλέον επίσημα μια Βρεττάκου.

22:00 Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 21: Ο Νίκος Πορτοκάλογλου καλεί τον Φοίβο στο «Μουσικό Κουτί». Ο Φοίβος είναι σε μια μελαγχολική φάση από τότε που η Δανάη κι ο Θανάσης έφυγαν για Μεξικό και προσπαθεί να πείσει κάποιους από τη «Μάντρα» να πάνε μαζί του. Κανείς δεν θέλει για τους δικούς του λόγους κι έτσι πηγαίνει μόνος του. Εν τω μεταξύ, περίεργες εκλείψεις και βροχές μετεωριτών έχουν αναστατώσει τους κατοίκους της Αθήνας, κάτι που δεν κάνει τη διάθεση του καλύτερη. Όταν υποδέχονται το Φοίβο ο Νίκος, η Ρένα και οι «Μουσικοί του Kουτιού» του έχουν ευχάριστες εκπλήξεις. Όλα τα «Νούμερα» είναι εκεί, ακόμη κι ο Θανάσης με τη Δανάη εκτάκτως από το Μεξικό. Και ενώ ο Παντελής δοκιμάζει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του. Που εμπλέκεται η Μυρτώ Αλικάκη; Ο «Δημόκριτος» και η NASA ανακοινώνουν κάτι που δεν το περιμένει κανείς: ένας κομήτης προσκρούεται σε 3 ώρες με τη Γη.

22:40 Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη στο MEGA

Επεισόδιο 23: Μαίρη (Νίκη Λάμη):  εκτός από το φοβερό δίλημμα για το ποιον να διαλέξει ανάμεσα στον Παύλο (Κρατερός Κατσούλης) και τον Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης) έχει να αντιμετωπίσει και την αντίδραση της μητέρας της, όταν εκείνη ανακαλύπτει ότι η Μαίρη τα έχει με έναν νεότερό της άντρα.  Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Ο Γιώργος πιστεύει ότι η Μαίρη τον απατά, βλέποντάς την να πέφτει σε αντιφάσεις. Πιστεύει μάλιστα, ότι την καλύπτει η φίλη της η Μιμίκα. Πώς θα επιβιώσει το ζευγάρι από άλλη μία παράξενη παρεξήγηση; Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): έχει να αντιμετωπίσει μία σειρά από βλάβες. Μετά από το ψυγείο, της χαλάει και το πλυντήριο. Και έτσι της μπαίνει η ιδέα ότι κάποιος κάνει δολιοφθορές στο σπίτι της. Ποιος άλλος; Μα φυσικά η αδίστακτη πεθερά της.

22:40 Αυτή η νύχτα μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 49 και 50: Η απρόσμενη καινούργια ζωή της Νίτσας στο πλάι του ξετρελαμένου Γιώργη ξεκινά, όμως μπροστά της θα βρεθεί κάτι που είχε ξεχάσει. Ο Αλέξανδρος συνεχίζει την προσπάθεια να αποκαλύψει το κρυμμένο μυστικό του Χρήστου δημιουργώντας αναταραχή στους γύρω του και βάζοντας το Σταματιάδη να κάνει τις πρώτες επικίνδυνες συνδέσεις, με το Δομήνικο να ταράζεται από τις κινήσεις του συνεργάτη του. Το «Όνειρο» αναστατώνεται από τις νέες αφίξεις: του «γιού» του Διαγόρα, Άλκη, ενός παλιού αγαπημένου όλων των μουσικών αλλά και ενός μάνατζερ-έκπληξη που θέλει να αλλάξει το πρόσωπο του μαγαζιού. Μια δυνατή σταγόνα ευτυχίας γεμίζει χαρά τη Διαμάντω την ίδια στιγμή που ο Στρατής καταλαβαίνει πως είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ο Σταύρος αρχίζει να κερδίζει έδαφος στη διεκδίκηση της καρδιάς της Ζέτας, ενώ ο Διαγόρας χειροκροτεί τον σαρωτικό Χρήστο συνεχίζοντας μεθοδικά να απλώνει τα δίχτυα του.

Ταινίες

22:00 Άιφελ στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική Ταινία, γαλλικής και βελγικής και γερμανικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Μαρτέν Μπουρμπουλόν, Ηθοποιοί: Ρομέν Ντουρίς, Έμα Μάκι, Πιερ Ντελαντονσάμπ

Υπόθεση: Η γαλλική κυβέρνηση ζητά από τον Άιφελ να σχεδιάσει κάτι θεαματικό για τη διεθνή έκθεση του 1889 στο Παρίσι, αλλά εκείνος θέλει απλώς να σχεδιάσει το μετρό. Όλα, όμως, αλλάζουν όταν συναντά μια γυναίκα από το παρελθόν του. (105′)

23:00 Άδωξοι Μπάσταρδη στον ANT1

Περιπέτεια, αμερικανικής και γερμανικής παραγωγής του 2009

Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο, Ηθοποιοί: Μπραντ Πιτ, Νταϊάν Κρούγκερ, Κριστόφ Βαλτς, Μπι Τζέι Νόβακ, Ιλάι Ροθ, Τιλ Σβάιγκερ

Υπόθεση: Στην κατεχόμενη απ’ τα Γερμανικά στρατεύματα Γαλλία, κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, μια επίλεκτη ομάδα στρατιωτών αποφασίζει να εισβάλει στη Γαλλία και να εκφοβίσει τους Γερμανούς του Τρίτου Ράιχ. (195′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b