MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 2 Μαρτίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 2 Μαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 124: Η Χρύσα προσπαθεί να σταματήσει τον Κανέλλο από το να αποκαλύψει στον Τζώρτζη την αλήθεια για τη Μαριλού, η οποία βρίσκεται σε όλο και πιο δύσκολη θέση. Ο Παναγής μαθαίνει σε ποιον γιατρό έπιασε δουλειά η Κατερίνα και ένας νέος κύκλος καβγάδων ξεκινάει για το ζευγάρι μας. Η Βαλέρια και ο παπάς αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κλέψουν το Φαμπερζέ του Εγκεφάλου για… καλό σκοπό, την ώρα που ο Άγγελος προτείνει στην Κατερίνα να δουλέψει στο γραφείο του ως γιατρός, αλλά μόνο καλό σκοπό δεν έχει. Ο Τζώρτζης και η Μαριλού έρχονται πιο κοντά, ενώ η Σύλβια, που νιώθει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον Σώτο, πρέπει να αποφασίσει αν θα συμμαχήσει με τον Ηλία για να σώσει τον γάμο της ή αν θα αφήσει τα πράματα, για ακόμα μια φορά, στην τύχη τους.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 90: Η Αιμιλία μελετά το φάκελο του Πάνου ενώ την ίδια στιγμή, ο Αντώνης διατάζει τη σύλληψη του Ευθύμη. Η Βασιλική πείθει τον Μαθιό να εμφανιστεί στην αστυνομία για κατάθεση, την ώρα που η Έλενα εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ζωή του Λευτέρη. Η Άσπα μοιάζει να κάνει μια νέα αρχή στο σπίτι του Μύρωνα, ενώ η Μαρίνα συνεχίζει τις ετοιμασίες του γάμου της με τον Αντώνη. Η Καλλιόπη θα απευθύνει μια τελευταία προειδοποίηση στον Παύλο για τον Φαρμάκη, ενώ ο Ευθύμης θα δεχτεί στο κρατητήριο μια απρόσμενη επίσκεψη.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 117+118: Ο Αλέξης παίρνει το ρίσκο και ομολογεί τον φόνο του Γεράσιμου στη Μυρτάλη, η οποία σοκάρεται και σκέφτεται να πάει στην αστυνομία. Ο Ισίδωρος πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει πως η Αμαλία δεν είναι αυτό που φαίνεται και αλλάζει στάση απέναντί της. Η Αντιγόνη δείχνει να ασφυκτιά από τις πιέσεις του Άρη να δουν τη σχέση τους πιο σοβαρά και η Ισμήνη υποψιάζεται πως είναι ζήτημα χρόνου να χωρίσουν. Ο Κουράκος εντοπίζει τα αντισυλληπτικά της Ευτυχίας και συνειδητοποιεί πως δεν έχει πάρει στα σοβαρά τη σχέση τους. Ο Πότης και η Άννα γίνονται αυτόπτες μάρτυρες μιας στυγερής δολοφονίας. Ο Κουράκος σπεύδει στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία και προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία. Ο Ισίδωρος ανησυχεί για τη Μαρίνα, ενώ παράλληλα της έχει ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη. Η Αρετή, με σκοπό να μπει στο μάτι του Στάθη, κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Ανδρέα, η παρουσία του οποίου στη ζωή της εξυπηρετεί τα σχέδια και τους στόχους της. Η Μυρτάλη σκέφτεται να καταγγείλει τον Αλέξη στην αστυνομία για τη δολοφονία τού Γεράσιμου.

21:00 The Friend στον ANT1 THE FRIEND: Έρχεται στην streaming πλατφόρμα ANT1+

Επεισόδιο 9 “Τελευταία Μέρα-Γίγαντας”: Ενώ η ζωή του Ορφέα βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο, βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο στη φυλακή. Η Ελένη προσπαθεί απεγνωσμένα να εμποδίσει τα σχέδια του Ηρακλή και ανακαλύπτει στοιχεία που ίσως αλλάξουν την έκβαση της υπόθεσης.

Επεισόδιο 10 “Καταδίκη-Ιάσωνας”: Ο Βασίλης μεταφέρει την Πηνελόπη στο μαιευτήριο, όπου επιπλοκές βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή του μωρού. Στο δικαστήριο, η δίκη παίρνει απρόσμενη τροπή και η ετυμηγορία οδηγεί τον Ορφέα και την Πηνελόπη να ξεχάσουν τη ζωή που ήξεραν.

22:00 Αυτή η νύχτα μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 48: Το παρελθόν Διαγόρα και Διαμάντως αρχίζει να έρχεται στο φως την ίδια στιγμή που η ζωή στο «Όνειρο» διαταράσσεται, νέες συμμαχίες σχηματίζονται και κανείς δε γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. Η επίθεση του Σταματιάδη στο Στέλιο φέρνει τον τελευταίο σε θέση άμυνας. Η Ζέτα αντικρίζει έκπληκτη τη μητέρα της με τα νέα που της φέρνει να μην είναι καθόλου ευχάριστα, ενώ η Νίτσα περνά την τελευταία της νύχτα στο Αγρίνιο προσφέροντας ένα απρόσμενο δώρο αποχαιρετισμού στο Γιώργη. Ενώ η προεκλογική περίοδος ξεκινά το χτύπημα που δέχεται ο Χρήστος από τη Φωτεινή είναι αναπάντεχο και ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει στο Ντανίλο το συνταρακτικό συμπέρασμα του.

Ταινίες

21:00 Παράλληλες Μητέρες στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δράμα, ισπανικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμαδόβαρ, Ηθοποιοί: Μιλένα Σμιτ, Πενέλοπε Κρουζ, Ρόσι ντε Πάλμα

Υπόθεση: Δυο ανύπαντρες έγκυες γεννούν την ίδια ημέρα στο ίδιο νοσοκομείο. Κι ενώ η τυχαία συνάντησή τους οδηγεί σε μια ιδιαίτερη σχέση, μια συγκλονιστική αποκάλυψη θα αλλάξει για πάντα τη ζωή τους. (120′)

23:00 Δεν ήσουν ποτέ εδώ στην ΕΡΤ1

Θρίλερ, αμερικανικής, βρετανικής και γαλλικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Λιν Ράμσεϊ, Ηθοποιοί: Χοακίν Φίνιξ, Τζούντιθ Ρόμπερτς, Εκατερίνα Σαμσόνοφ

Υπόθεση: Ισορροπώντας μετά βίας ανάμεσα σε ένα τραυματικό παρελθόν κι ένα ζοφερό παρόν, ένας ψυχρός τιμωρός αναλαμβάνει μια σκοτεινή υπόθεση απαγωγής, που θα καταλήξει σε λουτρό αίματος και θα τον οδηγήσει ή στον θάνατο ή στη λύτρωση. (87′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b