MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 1 Μαρτίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 1 Μαρτίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 123: Η Κατερίνα είναι πανευτυχής που βρήκε δουλειά, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται υπάρχει άσχημο παρελθόν ανάμεσα στον Παναγή και τον νέο της εργοδότη, που τη γλυκοκοιτάζει. Η Μαριλού δεν έχει καταφέρει να αποκαλύψει σε κανέναν το μυστικό που έχει μάθει και, πάνω στην απόγνωσή της, ζητάει τη συμβουλή της Καλλιόπης. Την ίδια ώρα, η Χρύσα αποκαλύπτει στον Κανέλλο όσα ξέρει κι εκείνος αποφασίζει πως ο Τζώρτζης πρέπει να μάθει ποια είναι στην πραγματικότητα η «αδερφή ψυχή» του. Η Σύλβια και η Βαλέρια περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα της συνάντησης που έχει ο παπάς στην Αρχιεπισκοπή, ενώ ο Τζώρτζης περιμένει με αγωνία να δει αν η επιχειρηματική του ιδέα θα αρέσει στον Εγκέφαλο, που όμως είναι αποφασισμένος να χορέψει τον εγγονό του Βαγγέλα… στο ταψί.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 89: Ο Αντώνης προσπαθεί να στριμώξει τον Φαρμάκη ενώ η Αιμιλία δείχνει εγκλωβισμένη από τους ανωτέρους της. Ο Μαθιός, θολωμένος από την μοναξιά στην σπηλιά και από την στέρηση των δικών του, κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση. Ο  Αντώνης και η Μαρίνα αποφασίζουν ημερομηνία γάμου. Την ίδια στιγμή η Άσπα μετακομίζει στο Μύρο. Η Αργυρώ ψάχνει μάταια μια ευκαιρία να μιλήσει στον Αστέρη που είναι πια αποφασισμένος να είναι μαζί της παρά τις αντιρρήσεις της μάνας του, ενώ Μαθιός και Βασιλική του στέκονται με αγάπη. Η παπαδιά δίνει καταφύγιο στη Τζένη που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Ευθύμης απειλεί τον Δημήτρη, για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Η Έλενα γυροφέρνει την Θοδώρα που νομίζει πως ενδιαφέρεται για τον Λευτέρη.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 116: Η Μαργαρίτα δεν μπορεί να συνέλθει από την επίθεση του Αλέξη και παραμένει ψυχρή απέναντί του. Καχύποπτη είναι και η Μυρτάλη… Η Ασπασία βουλιάζει όλο και πιο πολύ στο πένθος και ζητά από τον Δημοσθένη να την απαλλάξει από τα πήγαινε έλα στη Σπάρτη, αγοράζοντας ένα αμάξι στην Ειρήνη. Την ίδια ώρα, η Ειρήνη πλευρίζει τον Λεωνίδα και του δείχνει αμέσως ότι της αρέσει. Η Αρετή, προκειμένου να πάρει το αίμα της πίσω, συστήνει τον Ανδρέα στον Στάθη ως τον νέο της σύντροφο

21:00 The Friend στον ANT1 THE FRIEND: Έρχεται στην streaming πλατφόρμα ANT1+

Επεισόδιο 7 “Επιστροφή-Ελένη”: Η Ελένη παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει το μέλλον του Ορφέα, ενώ η Πηνελόπη ψάχνει τρόπο να τον βγάλει από τη φυλακή. Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό του και, τελικά, επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε.

Επεισόδιο 8 “Τρισδιάστατη Κάρτα-Ηρακλής”: Ο Ηρακλής κάνει τα πάντα για να ενοχοποιήσει τον Ορφέα, βουτώντας ακόμα πιο βαθιά στην παρανομία για χάρη του Στεφανόγλου. Ο Ορφέας, τελείως διαφορετικός πια, επιφυλάσσει στην Πηνελόπη μια έκπληξη που την αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

22:00 Η Γέφυρα στον ANT1

Επεισόδιο 2: Η αστυνομική έρευνα αποκαλύπτει ένα στοιχείο που συνδέει τον γιατρό με την Κων/πολη και με ναυτιλιακές εταιρείες. Ένα πρόσωπο-κλειδί στα χέρια ενός απαγωγέα γίνεται μοχλός πίεσης για τη Σοφία και τον Κενάν, τη στιγμή που ένα μήνυμα στα κινητά τους τους οδηγεί στον δολοφόνο.

22:00 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 72: Η Κασσιανή οριστικοποιεί με τους αδελφούς Μπόγρη τις λεπτομέρειες της παρουσίασης του ψεύτικου θαύματος που θα κάνει τον Σταυρίνο να περπατήσει. Η Γιάννα γίνεται μάρτυρας της απάτης και τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα και στο μοναστήρι.

Ταινίες

21:00 Dodgeball: Μια Ιστορία για Γκαντέμηδες στο OPEN

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής του 2004

Σκηνοθεσία: Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ, Ηθοποιοί: Μπεν Στίλερ, Βινς Βον, Κριστίν Τέιλορ, Τζέισον Μπέιτμαν, Τζάστιν Λονγκ

Υπόθεση: Μια ομάδα από απροσάρμοστους συμμετέχει στο τουρνουά Dodgeball, για να σώσει το τοπικό της γυμναστήριο από μια πολυεθνική εταιρεία, που έχει βάλει στόχο να το αγοράσει. (120′)

22:50 Joker στο STAR

Ψυχολογικό Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς, Ηθοποιοί: Χοακίν Φίνιξ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Φράνσις Κονρόι, Ζάζι Μπιτζ

Υπόθεση: Ο Άρθουρ Φλεκ ζει με τη μητέρα του και εργάζεται ως κλόουν. Όταν συνειδητοποιεί ότι τελικά ο ίδιος είναι ο περίγελος και όχι αυτά που λέει ή κάνει, το ανεξέλεγκτο γέλιο του θα γίνει το καύσιμο για μια έκρηξη με απρόβλεπτες διαστάσεις. (145′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b