MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 122: Η Μαριλού προσπαθεί να μιλήσει στον Τζώρτζη και να του πει αυτό που έμαθε, αλλά εκείνος είναι στον κόσμο του και δεν ακούει κουβέντα. Η Κατερίνα αγωνιά για το αν θα καταφέρει να πάρει τη δουλειά στο Φωτεινό και η Τούλα αναλαμβάνει να την κάνει μια κούκλα, για να βγάλει νοκ άουτ τον ανταγωνισμό. Την ίδια ώρα, ο Παναγής με τον Πετράν και τον Σίμο έχουν αναλάβει δράση για να κάνουν την «Πλατανιώτισσα» μεγάλη και τρανή. Ο Ηλίας δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να πείσει τη Φιλιώ να δεχτεί την πρότασή του να τη φιλοξενήσει, ενώ η Καλλιόπη γυροφέρνει τον Θύμιο, που όμως της το παίζει… δύσκολος. Πώς θα αντιδράσει ο Εγκέφαλος όταν δει τον Τζώρτζη φάντη μπαστούνι μπροστά του στην Αθήνα; Θα μπορέσει, επιτέλους, η Μαριλού να πει την αλήθεια σε κάποιον από τους άμεσα ενδιαφερόμενους;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 88: Η Έλενα στριμώχνει το Λευτέρη που έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του. Η Θοδώρα συμπαραστέκεται στη Τζένη που βυθίζεται στη ντροπή.  Η Αργυρώ ψάχνει τρόπο να μιλήσει στον Αστέρη ενώ όλοι την πιέζουν να κάνει το σωστό. Ο Μαθιός κρύβεται ενώ ελπίζει πως ο Αντώνης θα τον αθωώσει. Αλλά ο Φαρμάκης δεν του το κάνει εύκολο. Η Στέλλα αποκαλύπτει στην Αιμιλία το μυστικό του Τόλη.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 114: Οι τσακωμοί της Ασπασίας και της Ειρήνης συνεχίζονται. Την ίδια στιγμή η Ασπασία εξακολουθεί να ασκεί πίεση στο Δημοσθένη καθώς θέλει πάση θυσία να μάθει ποιος πήρε τα όργανα του γιου της. Η Αναστασία εμφανίζεται περιποιημένη στο ελαιοτριβείο και ο Αποστόλης το προσέχει. Ο Αντρέας πηγαίνει από το σπίτι της Αρετής για φαγητό και καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Ο Στάθης και η Ιουλία επιστρέφουν από την Αθήνα. Η Ειρήνη συνεχίζει την παραβατική συμπεριφορά και κλέβει ένα αντικείμενο από το μίνι μάρκετ αλλά για κακή της τύχη την βλέπει ο υπεύθυνος ασφαλείας.

22:00 Τα καλύτερα μας χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 13 «Χωρίς Ποδιά»: Η πάντα δυναμική Μαίρη έχει ξεκινήσει να βαριέται τη ζωή της νοικοκυράς και θέλει να κάνει και κάτι άλλο, ενώ ενοχλείται που βλέπει τον Στέλιο να μην τη βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού. Ο Άγγελος βρίσκει το θάρρος να μιλήσει στην Κάθριν για το πώς τη βλέπει, όμως ο Λούης παίρνει μια πολύ μεγαλύτερη απόφαση για το μέλλον της σχέσης του με τη Ζαμπέτα. Στο μεταξύ, ακόμα μια απρόσμενη άφιξη θα ταράξει τους Αντωνόπουλους!

Επεισόδιο 14 «Αναβίωση»: Το καρναβάλι πλησιάζει και η αναβίωσή του βάζει τη γειτονιά σε ετοιμασίες. Η Νανά ανακοινώνει στη Μαίρη και τον Στέλιο ότι γνώρισε κάποιον, ενώ η Τούλα και ο Γιάννης κάνουν την πρώτη τους επίσκεψη στον γιατρό. Παράλληλα, ο Λούης κάνει σχέδια για την πρόταση γάμου που θέλει να κάνει στη Ζαμπέτα, χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει! Το καρναβάλι θα φέρει αποκαλύψεις και ευτράπελα στη γειτονιά του Γκύζη…

22:00 Παγιδευμένοι στον ANT1

Επεισόδιο 41: Η Υβόννη στρέφεται απεγνωσμένη στην Κλειώ για να βοηθήσει τον Στέλιο που βρίσκεται στη φυλακή. Η Δώρα, μη έχοντας άλλη επιλογή, θα προχωρήσει σε τεστ πατρότητας. Η διακίνηση ναρκωτικών από την παρέα των παιδιών βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Άκης, όμως, έχει άλλα σχέδια που θα τους μπλέξουν όλους ακόμη περισσότερο…

22:50 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 71: Ο Δαμαλάς πυροβολείτε και σύντομα συλλαμβάνεται από την ομάδα της Θάλειας. Η επίσκεψη του Γεράσιμου ταράζει την Ελισάβετ αλλά και τον Πέτρο που τους βρίσκει μαζί. Ο Λουκάς εντοπίζει την Θάλεια στην μυστική συνάντηση με τον Παράσχο.

Ταινίες

22:00 Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα στην ΕΡΤ2

Θρίλερ, ισπανικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ, Ηθοποιοί: Έντουαρντ Φερνάντεζ, Χοσέ Κορονάδο, Μάρτα Ετούρα

Υπόθεση: Η απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία του διαβόητου Φρανσίσκο ‘Πάκο’ Παέσα, του άντρα που κατάφερε να ξεγελάσει μια ολόκληρη χώρα, βάζοντας σε εφαρμογή μια ευφυή και περίπλοκη επιχείρηση αντάξια του καλύτερου ταχυδακτυλουργού. (118′)

23:50 Υγρή Γη στο COSMOTE CINEMA 2HD

Θρίλερ, ισπανικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Ινιάκι Σάντσεθ, Ηθοποιοί: Ραούλ Αρέβαλο, Παθ Βέγκα, Ρομπέρτο Άλαμο

Υπόθεση: Ένας βιολόγος μετακομίζει οικογενειακώς στα πάτρια εδάφη του με σκοπό να προστατέψει τη λίμνη της περιοχής από την ανεξέλεγκτη εκμετάλλευση των ντόπιων. Μα η αποστολή του έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας. (109′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b