MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Χαλκίδα: 10 ουζερί και μεζεδοπωλεία που αξίζει να επισκεφθείτε

Από την πόλη της Χαλκίδας μέχρι τη Νέα Αρτάκη και τη Νέα Λάμψακο, ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε δέκα τοπ στέκια για θαλασσινά.

Photo by Theo Maroulis on Unsplash
Photo by Theo Maroulis on Unsplash
Monopoli Team

Μια ανάσα δρόμος είναι η Χαλκίδα από την Αθήνα και προσφέρεται για μίνι απόδρασεις, χειμώνα – καλοκαίρι. Το κλασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει βόλτες στην παραλιακή περατζάδα και στον λόφο Καράμπαμπα με το ομώνυμο κάστρο, αλλά και εξορμήσεις στη Νέα Λάμψακο και τη Νέα Αρτάκη που φημίζονται για τα θαλασσινά τους. Ακολουθούν ουζάκι, εκλεκτοί μεζέδες που μυρίζουν θάλασσα και πιάτα που «σπαρταράνε», ιδανικά σε ένα τραπέζι δίπλα στο κύμα. Ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα ουζερί και μεζεδοπωλεία στη Χαλκίδα και τα πέριξ.

Στην πόλη της Χαλκίδας

Τσαφ


Ένα εμβληματικό στέκι για θαλασσινές γεύσεις στο κέντρο της Χαλκίδας. Το Τσαφ στεγάζεται σε ένα διατηρητέο κτήριο του 1910 και προσφέρει εξαιρετική κουζίνα με θαλασσινά: φρέσκα όστρακα, καραβίδες, γαρίδες, καλαμαράκια, χταπόδι, ψαρομεζέδες και φρέσκα ψάρια εποχής. Στα συν η μεγάλη ποικιλία από τσίπουρα και ούζα.

[readmorebox]1

Απάνεμο

Στο Απάνεμο, μια μεγάλη ποικιλία από τσίπουρα και ούζα συνοδεύουν τα ολόφρεσκα όστρακα, τους εκλεκτούς θαλασσινούς μεζέδες, τις προσεγμένες ποικιλίες και τα ψάρια ημέρας που σερβίρονται με θέα στη θάλασσα.

Εύριπος

Μια κλασική ψαροταβέρνα με πιστούς πελάτες, που ξεχωρίζει για τις φρέσκες πρώτες ύλες και τις ντόπιες επιλογές των προϊόντων. Βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία με θέα την παλιά γέφυρα του Ευρίπου και τα «τρελά νερά» της Χαλκίδας.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Παράταιροι: Όσα πρέπει να ξέρεις για το must-watch ψυχολογικό θρίλερ του Netflix12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b