MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι Παράταιροι: Όσα πρέπει να ξέρεις για το must-watch ψυχολογικό θρίλερ του Netflix

Ένα νέο βρετανικό ψυχολογικό θρίλερ που αποδεικνύει πως οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν προσγειώθηκε αυτή τη βδομάδα στο Netflix και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον μας.

Οι Παράταιροι. Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Ένα ακόμα κοινωνικό θρίλερ προστέθηκε αυτήν την εβδομάδα στο Netflix και έχει ήδη αρχίσει να γίνεται το νέο must-see της πλατφόρμας. «Οι Παράταιροι» όμως, δεν είναι μία κλασική ταινία τρόμου, αλλά ένα θρίλερ με βαθύτερες κοινωνικές προεκτάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, «Οι Παράταιροι» μάς συστήνουν τη Νιβ, μία μητέρα 2 παιδιών που ζει μία ήρεμη και προνομιούχα ζωή στα προάστια της Αγγλίας, όταν το ζοφερό παρελθόν της επιστρέφει για να τη στοιχειώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRed Rose: Η νέα σειρά του Netflix που θα σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου12.09.2018

Τι θα δούμε στους «Παράταιρους»;

Η Νιβ ζει μία ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά. Photo Credits: Netflix

Ήδη από την αρχή, «Οι Παράταιροι» μάς εισάγουν στο ζοφερό παρελθόν της Νιβ, από το οποίο η ίδια κατάφερε να ξεφύγει, αφήνοντας όμως πίσω της κάποια σημαντικά κομμάτια της ζωής της. Περίπου 18 χρόνια μετά, έχει πλέον ορθοποδήσει και ζει μία άνετη και ήσυχη ζωή στην Αγγλία.

Είναι μητέρα 2 εφήβων, υποδιευθύντρια σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της περιοχής και πολύ ευτυχισμένη στον γάμο της, έχοντας αφήσει πίσω την παλιά της ζωή, σε σημείο που ενδόμυχα δεν αποδέχεται ούτε την ίδια της την καταγωγή. Βέβαια, αυτό θα αλλάξει σύντομα, όταν δύο πρόσωπα από το κρυφό της παρελθόν θα επιστρέψουν και θα την κάνουν να χάσει τόσο την ψυχραιμία όσο και τη λογική της.

Τα «φαντάσματα» του παρελθόντος της είναι δύο αδέρφια που ονομάζονται Κλαρκ και Ντιόν και φαίνεται να έχουν στερηθεί όλα όσα πλέον έχει η Νιβ. Προσπαθώντας να την κάνουν να τους προσέξει, αρχίζουν να πλησιάζουν την οικογένειά της και να πιάνουν φιλία με τα παιδιά της, τον Σεμπάστιαν και τη Μαίρη.

Photo Credits: Netflix

Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρουν να προσκληθούν και στο Γκαλά που διοργανώνει η Νιβ, εν αγνοία της. Τότε, η κατά τα άλλα ήρεμη καθηγήτρια της γειτονιάς θα ξεσπάσει και θα μιλήσει προσβλητικά στους δύο ξένους που προσπαθούν εδώ και μέρες να παίξουν με το μυαλό της. Όταν όμως μάθει την ταυτότητά τους, ο κατά τα άλλα καλοστημένος ψεύτικος κόσμος της θα καταρρεύσει.

Μετά το Γκαλά, η παλιά της ζωή έχει πλέον αποκαλυφθεί και ένας πολύ λάθος χειρισμός της πριν από 18 χρόνια την φέρνει αντιμέτωπη με ένα ακόμα ηθικό δίλλημα. Ακόμα και όταν όλα φαίνεται πως αρχίζουν να ξαναβρίσκουν τις ισορροπίες τους όμως, η δίψα για εκδίκηση θα επικρατήσει και το παρελθόν θα χτυπήσει ξανά την πόρτα της Νιβ, αυτή τη φορά όμως τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά και η δική της επιλογή για ακόμα μια φορά κρίσιμη.

Οι χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν
  • Η Άσλεϊ Μαντέκουε πρωταγωνιστεί ως Νιβ, η οποία έχει κρατήσει κρυφές από όλους κάποιες άσχημες επιλογές που έκανε στο παρελθόν, όμως αυτές θα βρεθούν ξαφνικά μπροστά της και θα πρέπει για ακόμα μία φορά να πάρει μία δύσκολη απόφαση.

Οι Τζόρντεν Μάιρι και Μπάκι Μπάκρεϊ υποδύονται τα αδέρφια Κλαρκ και Ντιόν που θα φέρουν στην επιφάνεια μυστικά που για χρόνια η Νιβ πάλευε να μείνουν κρυφά. Photo Credits: Netflix

  • Ο Τζόρντεν Μάιρι πρωταγωνιστεί ως Κλαρκ, ένα από τα δύο «φαντάσματα» του παρελθόντος της Νιβ που θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει τη μέχρι τότε ήρεμη νέα ζωή της.
  • Η Μπάκι Μπάκρεϊ είναι η Ντιόν, αδερφή του Κλαρκ που φαίνεται πολύ ενθουσιασμένη με το σχέδιο εκδίκησης που έχουν στήσει με τον αδερφό της.
  • Ο Τζάστιν Σάλιτζερ είναι ο Ίαν, σύζυγος της Νιβ, ο οποίος όμως δεν έχει ιδέα για το παρελθόν της, ούτε όμως και για το δικό του μέλλον που θα αλλάξει προς το χειρότερο σύντομα.

Η νέα προσθήκη της πλατφόρμας έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Πάντως, σε πολλούς ίσως να μην αρέσει το τέλος της ταινίας, καθώς αφήνει αρκετά ερωτηματικά, αν και ένα είναι το μόνο σίγουρο συμπέρασμα: Οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο “You” επέστρεψε στο Netflix: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα σεζόν12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b