MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 121: Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο σπίτι Βαγγέλα μετά το «μήνυμα» του τοκογλύφου, και τα ξαδέρφια προσπαθούν να βρουν τρόπο, για ακόμα μια φορά, να μαζέψουν λεφτά για να ξεχρεώσουν. Αναστάτωση επικρατεί και στο πανδοχείο όμως, αφού μια ζημιά στα υδραυλικά τούς αναγκάζει όλους να φύγουν κακήν κακώς. Ο Σίμος κάνει τον Παναγή συνεταίρο του στην «Πλατανιώτισσα», για να τον βοηθήσει, ενώ ο Τζώρτζης έχει μια ιδέα για να βοηθήσει τα ξαδέρφια, που όμως δεν ενδιαφέρεται να την ακούσει κανείς. Η Αγγέλα κι ο Θοδωρής θυμούνται τα παλιά, αφού ετοιμάζονται να ξεκινήσουν να παίζουν μουσική σε γάμους, ενώ ο Πετράν έχει αρχίσει να ζηλεύει όλο και περισσότερο τον λουκουμάκη. Η Σύλβια ψάχνει για… αλήθειες, ενώ η Μαριλού μαθαίνει μια αλήθεια, που θα φέρει τα πάνω κάτω στον Πλάτανο.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 87:  Ο Αντώνης ανακοινώνει το γάμο του με τη Μαρίνα στο καφενείο, εκείνη ωστόσο μοιάζει να έχει ακόμη επιφυλάξεις καθώς η Άσπα έρχεται πάλι σε σύγκρουση με την Αργυρώ. Η Τζένη μαθαίνει ότι ο Νικηφόρος γνωρίζει για το ψέμα της, εκείνος ωστόσο θα την αιφνιδιάσει για ακόμη μία φορά. Ο Μαθιός εξακολουθεί να κρύβεται, ενώ οι δικοί του δίνουν αγώνα για να αποδειχτεί η αθωότητά του. Ο κλοιός γύρω από τον Φαρμάκη για τον φόνο του Κώστα αρχίζει και στενεύει. Μία σκοτεινή συμφωνία αποκαλύπτεται, ενώ μία προειδοποίηση θα κινήσει τις εξελίξεις και θα διαταράξει τις ισορροπίες.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 113: Ο Δημοσθένης επιστρέφει στην ενεργό δράση και προκαλεί την απογοήτευση του Κωσταντίνο ο οποίος θεώρησε πως είχαν τελειώσει με τα παλιά. Ο Κωσταντίνος λέει πάλι ψέματα στην Ισμήνη για ένα βραδινό ραντεβού στο γραφείο του και ενορχηστρώνει άλλη μία κομπίνα με το Δημοσθένη. Σύντομα όμως ο Κωσταντίνος δίνει τελεσίγραφο στον Δημοσθένη σχετικά με την συνεργασία τους κι αυτός για πρώτη φορά υπόσχεται να τον απαλλάξει. Ο Αλέξης ανακαλύπτει ποια γυναίκα κρύβεται πίσω από τα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα και αποφασίζει να κινητοποιηθεί για να της κλείσει το στόμα.

22:00 Κάνε ότι κοιμάσαι με διπλό επεισόδιο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 43: Η Νάσια αρχίζει να υποπτεύεται τον πρώην φίλο της μητέρας της. Ο Νικόλας καβγαδίζει με κάποιους καθηγητές, οι οποίοι πλέον θέτουν ανοιχτά θέμα πειθαρχικού. Ο Λημνιός δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει ήσυχη την Βικτώρια στη νέα της ζωή. Το μίσος του για την Άννα τον κάνει όλο και εμμονικό. Η Ζωή αγνοεί ότι ο πατέρας της έχει συλληφθεί για τον φόνο του Χριστόφορου και η Μπετίνα προσπαθεί με κάθε τρόπο να το κρατήσει μυστικό. Ποιος μαθητής του Νικόλα συλλαμβάνεται; Με ποιον θα μπλέξουν τα παιδιά;

Επεισόδιο 44: Ο Θοδωρής προσπάθησε να προστατέψει τη συμμαθήτρια του από τον άνθρωπο που έμπλεξε τον Γιάννη με την αστυνομία. Η Νάσια μιλά ανοιχτά στον Νικόλα για τις υποψίες της σχετικά με τον φόνο του Χριστόφορου. Ο Κάσδαγλης υπερασπίζεται τον μαθητή του στην ανάκριση. Η Μπετίνα απελπίζεται με τις κατηγορίες εναντίον του Λάκη. Τον πιέζει να μιλήσει. Ο Ισσαρης μπαίνει στο στόχαστρο της Υπηρεσίας. Ο Νικόλας μιλάει για πρώτη φορά στην Άννα για τα νέα στοιχεία σχετικά με το κύκλωμα των τοκογλύφων. Πότε θα χάσει τον έλεγχο ο Νικόλας;

22:00 Παγιδευμένοι στον ANT1

Επεισόδιο 40: Η Άννα ανακαλύπτει κάτι για τον Δημήτρη που την απογοητεύει… Η σχέση τους κρέμεται από μια κλωστή… Ο Αλέκος κρίνει ότι η πρόταση του Σταύρου έχει κενά και κάνει τα πάντα για να μην ξεφύγει η Άννα. Και μέσα σ’ όλα αυτά η άφιξη της Αγγελικής Ρούσσου θα αλλάξει τις ισορροπίες όλων! Ποια είναι η νέα, όμορφη και δυναμική Εισαγγελέας που θα έρθει; Πώς θα ταράξει τα νερά της Εισαγγελίας, αλλά και τη ζωή του Σταύρου;

22:50 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 70: Ο Βίκος δίνει διαταγή για τη δολοφονία του Δαμαλά ενώ η αστυνομία ετοιμάζεται για συλλήψεις. Ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται την Θάλεια και βάζει κάποιον να την παρακολουθήσει. Ο Θέμης δωροδοκεί το Φραγκίσκο με σκοπό να πείσει τον Πέτρο να αναλάβει το έργο με τις επενδύσεις στα κτήματα της Γερακιανής.

23:00 Έτερος Εγώ: Νέμεσις στο COSMOTE CINEMA 1HD

Επεισόδιο 3 “Το Παρελθόν Επιστρέφει”: H Αθηνά επιλύει την υπόθεση της 18χρονης Μελίνας, ενώ ο Δημήτρης επιστρέφει στα διδακτικά καθήκοντά του. Παράλληλα, την ώρα που η αστυνομία ασχολείται με την έκρηξη, μια δεύτερη ανθρωποκτονία διαπράττεται.

Ταινίες

21:00 Η μνήμη του δολοφόνου στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία Δράσης, αμερικανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Κάμπελ, Ηθοποιοί: Λίαμ Νίσον, Γκάι Πιρς, Μόνικα Μπελούτσι

Υπόθεση: Όταν αρνείται να εκτελέσει το συμβόλαιο που του έχει αναθέσει μια εγκληματική οργάνωση, ένας έμπειρος εκτελεστής μετατρέπεται και ο ίδιος σε στόχο. Κι ενώ αναζητά αυτούς που τον προσέλαβαν, η μνήμη του ολοένα και εξασθενεί. (109′)

23:30 The mambo kings στo OPEN

Δραματική Ταινία, αμερικανικής και γαλλικής παραγωγής του 1992

Σκηνοθεσία: Αρν Γκλίμτσερ, Ηθοποιοί: Αντόνιο Μπαντέρας, Αρμάν Ασάντε, Κάθι Μοριάρτι, Ντέσι Αρνάζ, Μαρούσκα Ντέτμερς

Υπόθεση: Τη δεκαετία του 1950, δύο ταλαντούχα αδέρφια εγκαταλείπουν την Κούβα για να κυνηγήσουν το αμερικάνικο όνειρο. Σύντομα δημιουργούν μια μπάντα για να παίζουν κουβανέζικους ρυθμούς, αλλά ο δρόμος προς την αναγνώριση αποδεικνύεται δύσκολος όταν έρχονται αντιμέτωποι με το κατεστημένο της σόου μπιζ της Αμερικής. (94′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b