MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 120: Η Σύλβια ξεμπροστιάζει την Αγγέλα και τη Βαλέρια, οι οποίες το φυσάνε και δεν κρυώνει που δεν κατάφεραν να τη ρίξουν στην παγίδα τους, την ώρα που ο παπάς δεν νιώθει καθόλου μα καθόλου καλά. Ο Τζώρτζης αποκαλύπτει σε όλους πως βοήθησε τον Εγκέφαλο να το σκάσει και οι Πλατανιώτες φοβούνται πως ο ψυχάκιας δεν θα ξεχάσει εύκολα όσα πέρασε στα χέρια τους και θα ζητήσει εκδίκηση… ξανά. Ούτε ο τοκογλύφος ξεχνάει το χρέος του Θοδωρή όμως, και αφήνει ένα απειλητικό σημείωμα που αγχώνει πολύ την οικογένεια Κυριαζή. Η Τούλα έχει σχέδιο για να διώξει το Χαραλάμπη από το σπίτι της Χρύσας, μόνο που όλα πάνε κατά διαόλου και τα πράματα γίνονται χειρότερα. Τι θα κάνει ο Εγκέφαλος στους Πλατανιώτες;; Πως θα γλιτώσουνε τα ξαδερφάκια από τον τοκογλύφο που φαίνεται να έχει… άγριες διαθέσεις;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 86: Ο Μαθιός κρύβεται, για να μη συλληφθεί για τον φόνο του Πάνου. Ο Αστέρης σπεύδει να τον βοηθήσει, ενώ η Καλλιόπη κι η Βασιλική αγωνιούν. Παράλληλα ο Λευτέρης ταράζεται με την προειδοποίηση της Αιμιλίας, ενώ την ίδια στιγμή, ο Ευθύμης φαίνεται να έχει κάποιο δόλιο σχέδιο. Η σχέση της Αργυρώς με την Άσπα εντείνεται λόγω του Αστέρη και ο Μύρος κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στην Άσπα που το σκέφτεται. Η Μαρίνα με τον Αντώνη ανακοινώνουν τα νέα στην οικογένεια μέσα σε κλίμα χαράς. Κι ενώ η Τζένη είναι έτοιμη να πει στον Νικηφόρο την αλήθεια για την εγκυμοσύνη, η απόφασή της ανατρέπεται για άλλη μια φορά.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 112: Ο Φίλλιπος και ο Λυκούργος μιλούν στην Χάιδω και την Βασιλική για το τρυφερό τετ α τετ Κουράκου με την Ευτυχία. Η Αρετή ενθουσιάζεται με τη παρουσία του Ανδρέα και ψάχνει αφορμή να ξανασυναντηθούν. O Ισίδωρος μαθαίνει ότι ο Στάθης και η Ιουλία περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στην Αθήνα. Τα ευχάριστα νέα για την υγειά της Μαρίνας φέρνουν χαμόγελα στο σπίτι, ενώ ο Μιχάλης προσπαθεί να πλησιάσει την Αθηνά.

22:40 Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη στο MEGA

Επεισόδιο 21: Μαίρη (Νίκη Λάμη): είναι αποφασισμένη να χωρίσει με τον Βύρωνα. Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Το σχέδιο να κάνει τον άντρα της να ζηλέψει, προχωράει. Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): είναι αναγκασμένη να υπομένει τις διαρκείς επικρίσεις της πεθεράς της για τη μαγειρική της.

22:40 Αυτή η νύχτα μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 46 και 47: Ο Γιώργης συγκλονίζεται από την αποκάλυψη για τη Μαρίνα και για πρώτη φορά αρχίζει να αμφισβητεί τα δεδομένα, ενώ η προσπάθεια του με τη Νίτσα παίρνει καινούργια διάσταση. Η Ζέτα ξεκινά δειλά την αναζήτηση της νέας σελίδας στη ζωή της ενώ ο Σταύρος παίρνει και αυτός τις αποφάσεις του. Ο Χρήστος αποχωρεί από τη θέση του Δημάρχου της πόλης ενώ η Βρεττώ μιλά ανοιχτά στον Αλέξανδρο για τη σχέση Μαρίνας-Στρατή σε ένα δείπνο όπου πολλά θα συμβούν. Η Μαρία φέρνει στα μάτια του Σταματιάδη στοιχεία που τον οδηγούν να αντιληφθεί τα μυστικά νήματα που αρχίζουν να διαπλέκονται. Ο Διαγόρας συνεχίζει το «έργο» του απλώνοντας παγίδες που ο Χρήστος δε μπορεί να αντιληφθεί. Ο φόβος της Διαμάντως για το παιδί της είναι που θα την σπρώξει να ενεργήσει παράτολμα και αναπάντεχα. Ο Στρατής ξαναβρίσκει τα ίχνη της χαμένης Ζέτας.

Ταινίες

23:00 Yesterday στον ANT1

Ρομαντική Κομεντί, αμερικανικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπόιλ, Ηθοποιοί: Χιμς Πατέλ, Λίλι Τζέιμς, Σοφία ντι Μαρτίνο

Υπόθεση: Έπειτα από ένα περίεργο γενικό μπλακ άουτ, ένας άσημος νεαρός τραγουδοποιός ανακαλύπτει ότι μόνο αυτός γνωρίζει την ύπαρξη και τα τραγούδια των Beatles. Μήπως να εκμεταλλευτεί το καλλιτεχνικό κενό για να εκτοξεύσει τη φήμη του;  (112′)

23:50 Νιότη στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική Ταινία, γαλλικής και ιταλικής παραγωγής του 2015

Σκηνοθεσία: Πάολο Σορεντίνο, Ηθοποιοί: Μάικλ Κέιν, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Ρέιτσελ Βάις

Υπόθεση: Στη διάρκεια των διακοπών τους σε θέρετρο των Άλπεων, δύο φίλοι κοντά στα 80 παρατηρούν τους ανθρώπους γύρω τους. Αντίθετα με τους ίδιους, κανείς δεν μοιάζει να ανησυχεί για τον χρόνο που περνά. (101′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b