MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 119: Οι Πλατανιώτες συνεχίζουν το παιχνίδι τους ενάντια στον Εγκέφαλο και είναι αποφασισμένοι να τον τρελάνουν για τα καλά. Την ίδια ώρα, η Κατερίνα είναι αποφασισμένη να αναλάβει δράση μαζί με τον Παναγή, για να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο της, και ο Θοδωρής με τον Τζώρτζη γίνονται έξαλλοι που τους αφήνει, για μια ακόμα φορά, στην απέξω. Η Αγγέλα προσπαθεί να βοηθήσει το λουκουμάκη να ξεμπλέξει από τον τοκογλύφο, την ώρα που ο Τζώρτζης, κόντρα σε όλους και σε όλα, βοηθάει τον Βάρσο να δραπετεύσει και να φύγει από το χωριό, με την ελπίδα να βρει… τον καλό του εαυτό. Κι ενώ ο Θύμιος προτείνει στην Καλλιόπη να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και την κάνει έξαλλη, η Αγγέλα, δεν χάνει ευκαιρία, και πιέζει τη Σύλβια να υπογράψει, για να της μεταβιβάσει το ποσοστό της στο πανδοχείο, όπως ζήτησε το πνεύμα της κοντέσσας. Θα καταφέρει ο Εγκέφαλος να γλιτώσει από τους Πλατανιώτες ή θα βρει τους βλάχους μπροστά του, για μια ακόμα φορά;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 85: Η Μαρίνα ανακοινώνει στην Αργυρώ κάτι που θα την ταράξει, ενώ Παύλος και Καλλιόπη έχουν μια συζήτηση που θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Ο Μαθιός και ο Αστέρης σχεδιάζουν τη ζωή τους με την Βασιλική και την Αργυρώ, δυστυχώς όμως τα γεγονότα θα τους προλάβουν για ακόμα μία φορά. Ο Λευτέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση, την ίδια ώρα που ο κλοιός για το φόνο του Πάνου σφίγγει. Η δίψα για εκδίκηση δύο προσώπων θα ενοχοποιήσουν το πλέον απρόσμενο άτομο. Ο παπά-Μιχάλης προσπαθεί να συμβουλεύσει τον Νικηφόρο για το τεστ DNA.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 111: Ο Κουράκος απειλεί τον Πότη προκειμένου να τον αναγκάσει να μην πει σε κανέναν για τις φωτογραφίες που είδε στο κινητό του. Ο Ισίδωρος πηγαίνει καλεσμένος για φαγητό στο σπίτι της Αμαλίας και οι συζητήσεις τους δείχνουν ότι οι δυο τους έχουν πολλά κοινά.

21:00 The Friend στον ANT1 THE FRIEND: Έρχεται στην streaming πλατφόρμα ANT1+

Επεισόδιο 6 “Συμμαχίες- Νάντια”: Ο Ορφέας βρίσκεται σε πόλεμο με τον Στεφανόγλου, έχοντας στο πλευρό του την Πηνελόπη. Την ώρα που η ελευθερία του κρέμεται από μια κλωστή, νέες φιλίες μέσα στη φυλακή δίνουν στον Ορφέα μια μοναδική, αλλά και επικίνδυνη ευκαιρία.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 68: Η Ελισσάβετ και ο Πέτρος περνούν την ημέρα τους στην παράλια και εκείνη του λέει πως ήταν η ομορφότερη ήμερα της ζωής της. Η Αλεξία χρησιμοποιεί την Κύρα για να επικοινωνήσει  με τον Βίκο .Αυτο εξαγριώνει την γιαγιά της και αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια για εκείνον. Εξαγριωμένη είναι η Όλγα με την αποκάλυψη ότι ο Καστρινός μπορεί να είναι ο πατέρας της. Αποφασίζει να προστατεύσει τον Θέμη ενημερώνοντας τον και τις κινήσεις της μητέρας της στην Γερακιανή. Ο Φραγκίσκος με τον Παναγιώτη κάνουν έρευνα για τα κτήματα της μονής. Ο Λευτέρης, ο Σαράντος και ο Γιώργος συναντούν τον μητροπολίτη για να ζητήσουν τη βοήθεια του για το ίδιο θέμα.

22:40 Αυτή η νύχτα μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 45: Ο Διαγόρας απαιτεί από το Στρατή μερίδιο στο μαγαζί στοχεύοντας στο πιο αδύναμο σημείο του με όπλο τη δολοφονία του Νώντα. Η Βάσω και ο Χρήστος αποφεύγουν να καθορίσουν τη σχέση τους όμως η αρχή έχει γίνει. Ο Ντανίλος και ο Πόντικας προσπαθούν να αποτρέψουν την εισαγωγή της Μυρτώς στην ψυχιατρική κλινική. Το ατύχημα της Φωτεινής γίνεται η αφορμή να συναντηθούν ο Αλέξανδρος με το Χρήστο και να κάνουν ένα βήμα προς τη συμφιλίωση. Η Βάσω βρίσκει με την βοήθεια του Ρευματά την αρχή του νήματος στην αναζήτηση της μητέρας της. Η Διαμάντω τρέμει για τις εξελίξεις μετά την άφιξη του Διαγόρα. Η Ζέτα και η Νίτσα συγκρούονται μετωπικά με αναπάντεχη κατάληξη. Ο Σταματιάδης και ο Δομίνικος καθώς ετοιμάζονται για τις εκλογές, θα βρουν έναν απρόσμενο σύμμαχο στον αγώνα τους εναντίον του Χρήστου.

Ταινίες

21:00 The Nan Movie στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κωμωδία, βρετανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Τζόσι Ρουρκ, Ηθοποιοί: Κάθριν Τέιτ, Μάθιου Χορν, Κάθριν Πάρκινσον

Υπόθεση: Η ηρωίδα της Κάθριν Τέιτ σε μια τρελή διαδρομή στην Ιρλανδία, μαζί με τον περιπαθή εγγονό της Τζέιμι, για να συναντήσουν την ετοιμοθάνατη αδελφή της. Οι περιπέτειες που θα βιώσουν σε ένα μόνο ταξίδι αρκούν για να γεμίσουν μια ζωή. (91′)

23:00 10 Ύποπτοι για Φόνο στην ΕΡΤ1

Ταινία Μυστηρίου, βρετανικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Ζιλ Πακέ-Μπρενέρ, Ηθοποιοί:  Γκλεν Κλόουζ, Μαξ Άιρονς, Κριστίνα Χέντρικς

Υπόθεση: Όταν ένας Έλληνας πλούσιος και αδίστακτος κροίσος δηλητηριάζεται στο ίδιο του το κρεβάτι, ο ντετέκτιβ Τσαρλς Χέιγουορντ καλείται για να διαλευκάνει το έγκλημα. Η αποκάλυψη ότι η μία από τους κύριους υπόπτους είναι η εγγονή του θύματος, η Σοφία, θα τον σοκάρει, μιας και ήταν πρώην ερωμένη του. Ο ντετέκτιβ πρέπει να διατηρήσει το μυαλό του καθαρό, ώστε να καθοδηγήσει την Σοφία και την υπόλοιπη οικογένεια σε μια υπόθεση όπου κανένας δεν είναι υπεράνω υποψίας. (111′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b