MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 προτάσεις για την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου

Όλες οι εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο, από παραστάσεις μέχρι προβολές, στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, για την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Ίριδα Visions: Συζήτηση με τους Βαγγέλη Ιωακειμίδη, Magali Lambert και Γιάννη Χατζηασλάνη στον κινηματογράφο Ίριδα

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια του φεστιβάλ ΙΡΙΔΑ VISIONS – μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α., που συνδιοργανώνουν ο Κινηματογραφικός, ο Φωτογραφικός, ο Θεατρικός και ο Χορευτικός Τομέας του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Ο.Φ.Π.Α.), θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο Ίριδα συζήτηση με τον επιμελητή Βαγγέλη Ιωακειμίδη, και τους φωτογράφους Magali Lambert και Γιάννη Χατζηασλάνη, οι οποίοι θα παρουσιάσουν επιλογές από την δουλειά τους σχετικές με την θεματολογία.
*Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά
22/1, 18:00-21:00
Κινηματογράφος Ίριδα – Ακαδημίας 55, Αθήνα 

Constellations: Η παράσταση του Nick Payne στο Θέατρο 104

Από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 2 Μαρτίου, το Θέατρο 104 θα φιλοξενεί την παράσταση “Αστερισμοί” (Constellations) του Nick Payne, στην οποία θα ζώσει ζωή ο διεθνής θίασος Freεk, με έξι ηθοποιούς να ενσωματώνουν τους δύο ρόλους, και να εξερευνούν άπειρες δυνατότητες γύρω από τη σχέση των δύο πρωταγωνιστών. Υπόθεση: Μία ζωή: πολλές πιθανές ζωές: μία ζωή. Δύο άνθρωποι γνωρίζονται σε ένα BBQ και από το πρώτη επαφή, τα μάτια τους πετούν σπίθες. Είναι χημεία; Είναι φυσική; Είναι μοίρα; Είναι τ’ αστέρια; “Οι Αστερισμοί” ακολουθούν την πορεία δύο ανθρώπων που γνωρίζονται σε παράλληλα σύμπαντα. Οι επιλογές τους και τα λόγια τους θα είναι καθοριστικά για το μέλλον της σχέσης αλλά και της ζωής τους. Είναι ένα έργο που μιλάει για την φυσική κοσμολογία, την αγάπη, το έρωτα αλλά ταυτόχρονα θέτει και το ερώτημα κατά πόσο μπορείς να καθορίσεις την μοίρα σου.
22/2, 19:00
Θέατρο 104 – Ευμολπίδων 41, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαντελής Θαλασσινός και Γιώργος Καζάντζης στον Σταυρό του Νότου12.09.2018

Μικρασιατική καταστροφή, Τα αίτια της ήττας και οι επιπτώσεις: Η ομιλία του Δρ. Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στην Εστία Νέας Σμύρνης

Ο Δρ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου προσκαλεί το κοινό στην ομιλία του με θέμα “Μικρασιατική Καταστροφή, Τα αίτια της ήττας και οι επιπτώσεις“, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στην Εστία Νέας Σμύρνης.
22/2, 19:00
Εστία Νέας Σμύρνης – Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, Νέα Σμύρνη

Μια Μεγάλη Οικογένεια: Το ντοκιμαντέρ του Βασίλη Λουλέ στο Κινηματοθέατρο Πετρούπολης

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, η Κινηματογραφική Λέσχη και το Κινηματοθέατρο Πετρούπολης προβάλουν το ντοκιμαντέρ του Βασίλη Λουλέ, “Μια Μεγάλη Οικογένεια“. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την πορεία των αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ από το 1926 μέχρι σήμερα. Η προσφορά της εταιρείας στα Τρίκαλα, όπου ιδρύθηκε, είναι ταυτισμένη με την τοπική κοινωνία. Ο “Κλιάφας” δεν έφερε μόνο τα αναψυκτικά στην περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά και την πρώτη γεώτρηση αρτεσιανού στα Τρίκαλα για ασφαλές πόσιμο νερό, όπως και το πρώτο παγοποιείο το οποίο συνέβαλε στην παραγωγή ποιοτικότερων και ασφαλέστερων τροφίμων στην τοπική αγορά. Το κινηματογραφικό αφιέρωμα του Βασίλη Λουλέ, αναδεικνύει σπάνια ντοκουμέντα, έγγραφα, φωτογραφίες, ηχογραφήσεις και φιλμάκια αρχείου. Ο φακός του συγκινεί καταγράφοντας σύγχρονες μαρτυρίες βετεράνων του εργοστασίου, ενώ κινηματογραφικές λήψεις κτηρίων και μηχανημάτων ανασυνθέτουν την παραγωγική πορεία της μονάδας και των προϊόντων της.
22/2, 20:00
Κινηματοθέατρο Πετρούπολης – Μπουμπουλίνας 59 και Αθανασίου Διάκου, Πετρούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔήμος Αθηναίων: Η Αθήνα ζει στον ρυθμό της Αποκριάς με 67 δωρεάν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b