MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 118: Ο Παναγής και ο Κανέλος ανακαλύπτουν πως ο Εγκέφαλος το έσκασε και πανικοβάλλονται, αφού φοβούνται τόσο την αντίδραση της Μάρμως, όσο και την επόμενη κίνηση του Εγκεφάλου. Κι ενώ ο Βάρσος ετοιμάζεται να κάψει το σπίτι του Βαγγέλα, πέφτει στα χέρια του Τζώρτζη και της Μαριλούς που νομίζουν πως είναι κλέφτης και τον βγάζουν… νοκ άουτ. Μαργαρίτηδες και Μπομπότηδες ζούνε ένα δράμα, αφού μαθαίνουν πως η Μάρμω ετοιμάζεται να «αναστήσει» το Κιτσουλάκι, για να δώσει ένα μάθημα στο Βάρσο. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια και η Σύλβια έχουν μπει για τα καλά σε ρόλο νύφης και πεθεράς, και ο Νώντας δεν μπορεί να γλιτώσει από τους καυγάδες τους. Η Κατερίνα πάλι, είναι αποφασισμένη να γλιτώσει το Θοδωρή από τον τοκογλύφο, και έχει μια σατανική ιδέα, για να βρούνε τα ξαδέρφια τα λεφτά που τους λείπουν και… την ησυχία τους.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 84: Η ανεύρεση του πτώματος του Πάνου φέρνει σε δύσκολη θέση την Αιμιλία, κάνει καχύποπτο τον Αντώνη και προκαλεί νέα σύγκρουση μεταξύ της Θοδώρας και του Λευτέρη, που καλείται να αποφασίσει πια ποιον δρόμο θα επιλέξει. Στο μεταξύ η Νάντια αποκαλύπτει στη Τζένη ότι γνωρίζει για τη ψεύτικη εγκυμοσύνη της, ενώ ο Νικηφόρος μιλά με τον παπαΜιχάλη για το παλιό test dna. Με τον Πετράκη πια στα χέρια της η Αργυρώ αναζητά τα επόμενα βήματά της με τον Αστέρη. Η αντίσταση της Μαρίνας και της Καλλιόπης, όμως, μοιάζει οριστική. Ο Παύλος από την άλλη καλείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα κατάματα. Η βεντέτα με τους Σταματάκηδες θα του κοστίσει τη γυναίκα της ζωής του.

21:00 The Friend στον ANT1 THE FRIEND: Έρχεται στην streaming πλατφόρμα ANT1+

Επεισόδιο 4 “Ανατροπές-Δέσποινα”: Ένα δεύτερο στικάκι στα χέρια της Πηνελόπης, πολύ διαφορετικό από εκείνο που όλοι αναζητούν, αποκαλύπτει κάτι που αλλάζει τα δεδομένα. Η σημαντικότερη γυναίκα στη ζωή του Ορφέα επιστρέφει κι εκείνος αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να την κρατήσει.

Επεισόδιο 5 “Αδιέξοδο-Βασίλης”: Μετά τον θάνατο της Δέσποινας, τα μυστικά που έρχονται στο φως φέρνουν τον Ορφέα και την Πηνελόπη αντιμέτωπους με έναν λαβύρινθο συμπτώσεων, αλλά και τρομακτικά διλήμματα. Την ίδια στιγμή, η Ελένη και ο Βασίλης απειλούν το μέλλον του Ορφέα.

22:00 Η Γέφυρα στον ANT1

Επεισόδιο 1: Στη «Γέφυρα», όλα ξεκινούν όταν ένα πτώμα τοποθετημένο με συμβολικό τρόπο πάνω στη συνοριακή γραμμή της γέφυρας που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία, αναγκάζει την Ελληνίδα αστυνομικό Σοφία Μπακάλη και τον Τούρκο Κενάν Καραμάν να αναλάβουν την υπόθεση της ασυνήθιστης δολοφονίας. Πολύ γρήγορα, οι δύο αστυνομικοί συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ανυποψίαστοι για τις πολιτικές δυνάμεις που εμπλέκονται και προσπαθώντας να εξιχνιάσουν την υπόθεση, η Σοφία και ο Κενάν θα βρεθούν σε θανάσιμο κίνδυνο, καθώς οι υπαίτιοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να συγκαλύψουν ένα εκρηκτικό μυστικό. Όμως, το τίμημα της αλήθειας είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζονται, με την αποκάλυψή της να απειλεί να οδηγήσει ακόμα και σε ελληνοτουρκική σύρραξη. Στο τέλος, η Σοφία και ο Κενάν θα κληθούν να αποφασίσουν τι έχει μεγαλύτερη σημασία: το καθήκον ή η ζωή τους.

Ταινίες

21:00 Wonder Woman: 1984 στο STAR

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Πάτι Τζένκινς, Ηθοποιοί: Γκαλ Γκαντότ, Πέντρο Πασκάλ, Κόνι Νίλσεν, Κρίστεν Γουίγκ

Υπόθεση:  Το 1984, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, η αθάνατη πριγκίπισσα των Αμαζόνων, Νταϊάνα, γνωστή και ως Wonder Woman, εργάζεται ως αρχαιολόγος ενώ εμπλέκεται σε μια απαίσια συνωμοσία παγκόσμιων διαστάσεων και έρχεται αντιμέτωπη με τον διψασμένο για δύναμη επιχειρηματία, Μάξγουελ Λορντ. (195′)

22:00 Νύχτα της Φωτιάς στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική Ταινία, μεξικανικής και γερμανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Τατιάνα Ουέσο, Ηθοποιοί: Άνα Κριστίνα Ορντόνιες Γκονσάλες, Μάιρα Μπατάγια, Καμίλα Γκάαλ

Υπόθεση: Σε μια ορεινή περιοχή του Μεξικού, τα κορίτσια κρύβουν τη θηλυκότητά τους και καταφεύγουν σε υπόγειες κρυψώνες για να προστατευτούν από τα καρτέλ. Σε αυτό το καθεστώς φόβου, τρεις φίλες μεγαλώνουν κι ονειρεύονται το μέλλον τους. (107′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b