MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτές είναι οι top πούδρες που συνδυάζουν κάλυψη και ματ φινίρισμα

Η πούδρα είναι ένα προϊόν ανάλαφρο που θα εξαφανίσει τις ανεπιθύμητες γυαλάδες, ειδικά αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα χαρίζει υπέροχη όψη.

Monopoli Team

Η πούδρα όμως είναι το beauty item που θα κάνει κάθε σας beauty look αψεγάδιαστο και να διαρκεί για ώρες. Άλλωστε, όσο ο καιρός γίνεται πιο θερμός, το να μείνει σταθερό το μακιγιάζ γίνεται ένα challenge, ειδικά για τις λιπαρές επιδερμίδες και οι experts δεν είναι τυχαίο που δεν αποχωρίζονται την πούδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς να πετύχετε ένα ελαφρύ πρωινό μακιγιάζ για το γραφείο12.09.2018

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε πούδρες σκόνη ή compact που προσφέρουν κάλυψη και μπορούν να ολοκληρώνουν με επιτυχία το μακιγιάζ. Επιλέξτε την κατάλληλη για τον τύπο της επιδερμίδας σας και να βρείτε την σωστή απόχρωση που θα χαρίσει ένα ομοιόμορφο ματ φινίρισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα makeup tips που «αγκαλιάζουν» τα σημάδια γήρανσης12.09.2018

Ένα makeup trick που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την τέλεια πούδρα: με ένα πινέλο πάρτε λίγο προϊόν και τινάξτε το στον αέρα. Αν δείτε πως η πούδρα πέφτει γρήγορα στο πάτωμα, τότε διαθέτει βαριά σύνθεση, ενώ όταν δημιουργεί ένα συννεφάκι σκόνης, πέφτοντας πολύ αργά, σημαίνει πως είναι ελαφριά ιδανική για σετάρισμα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b