MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 117: Ο Τζώρτζης με τη Χρύσα βάζουν νέες βάσεις στη σχέση τους, την ώρα που η Μάρμω επιμένει να κρατάει το Βάρσο αιχμάλωτο, για να πατσίσει μαζί του για όσα έκανε στους Πλατανιώτες. Ο Παναγής προσπαθεί να καταλάβει τι τρέχει με τον Πετράν και το Σίμο που συμπεριφέρονται περίεργα, ενώ ο Ηλίας κι ο Σώτος συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπο να ελευθερώσουν τον Εγκέφαλο, για να γλιτώσουν τα χειρότερα. Η κόντρα της Σύλβιας με τη Βαλέρια καλά κραττεί και ο παπάς είναι σε κατάσταση απελπισίας. Απελπισία έχει πιάσει και την Κατερίνα όμως, αφού υποψιάζεται ότι ο Θοδωρής της λέει ψέματα. Κι ενώ η Μαριλού έρχεται πιο κοντά με το Τζώρτζη, ο Εγκέφαλος το σκάει και ετοιμάζεται να τα κάνει όλα στάχτη, ξεκινώντας από το σπίτι του Βαγγέλα.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 83: Ο Βαγγέλης προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο να δώσει το παιδί ενώ εκείνος του ζητά να τον βοηθήσει να το σκάσει.  Ο Μαθιός και ο Αστέρης καταδιώκουν τον Σταύρο. Όλοι αγωνιούν για την κατάληξη της ιστορίας.  Ο Λευτέρης ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Μανόλη και το Νικηφόρο. Ο Παύλος ζητά από την Αιμιλία μια απάντηση για τη σχέση τους. Η Νάντια με το Νικηφόρο κάνουν το τεστ dna.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 109: Ο Κουράκος γίνεται έξαλλος όταν βλέπει τον Βαγιάκο να φλερτάρει την Ευτυχία και δηλώνει έτοιμος να επισημοποιήσει την σχέση του μαζί της  .Κάποιος προσπαθεί να διαρρήξει το σπίτι της Αρετής και εκείνη παίρνει μια καραμπίνα και πυροβολεί. Τραυματίζει όμως έναν περαστικό ο οποίος πηγαίνει στο τμήμα και κάνει καταγγελία. Ο Πότης επιβεβαιώνει τις φήμες δείχνοντας στον Στάθη φωτογραφία που δείχνει ότι Ειρήνη να πηγαίνει σχολείο στη Σπάρτη. Η Ευτυχία και ο Κουράκος κάνουν βόλτα στο δάσος και φτάνουν στο σημείο που  ανακαλύφθηκε το πτώμα του Ανέστη.

22:00 Τα καλύτερα μας χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 11 «Μονά, Ζυγά δικά μας»: Ο Άγγελος απολύεται και μια επαγγελματική πρόταση τον βάζει σε σκέψεις… Η αλλαγή στην κυκλοφορία, με τις μονές και ζυγές ημέρες – πινακίδες, προβληματίζει όλους τους ήρωες και ο Αντώνης αποφασίζει να κάνει γκάλοπ για το θέμα. Οι επαγγελματικές πιέσεις, το νέφος και οι συνεχείς αλλαγές φέρνουν εφιάλτες στον Στέλιο, αλλά και στον Άγγελο που αποφασίζει να τα ξορκίσει όλα με ένα πάρτι.

Επεισόδιο 12 «Το Παιδί του Σωλήνα»: Η εμφάνιση της Άννας στο πάρτι αφήνει τον Άγγελο εμβρόντητο και μπερδεμένο! Το πρώτο παιδί του σωλήνα στην Ελλάδα γεννιέται και όλο και περισσότεροι θα ενθαρρύνουν τον Γιάννη και την Τούλα να εξετάσουν και αυτό το ενδεχόμενο! Η Νανά με τον Δημήτρη δεν μπορούν να αγνοήσουν τις περίεργες συνήθειες της Νόνης, ενώ η Ελπίδα αρχίζει να υποπτεύεται ότι ίσως δέχεται ένα απρόσμενο φλερτ!

22:00 Παγιδευμένοι στον ANT1

Επεισόδιο 39: Τη στιγμή που ο Δημήτρης βγάζει την Άννα από το κρατητήριο, για την επίθεση κατά του Αλέκου, η Λίνα και η Δανάη αναλαμβάνουν την πρώτη μεταφορά ναρκωτικών. Ο Νίκος προσπαθεί να πείσει τη Δώρα να κάνει έκτρωση και ο Γεράσιμος συνεχίζει να εκβιάζει την Κλειώ. Ο χρόνος που της έχει δώσει για να μάθει τι έγινε το πτώμα του πατέρα της Άννας τελειώνει. Ο Αλέκος πιέζει τον Σταύρο να συντάξει την πρότασή του για το κατηγορητήριο που θα ενοχοποιεί την Άννα, ενόψει της δίκης της. Πιστεύει ότι με όλα τα νέα στοιχεία η καταδίκη της Άννας είναι σίγουρη. Ο Σταύρος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αλλά η προθεσμία εκπνέει και θα ζητήσει βοήθεια από κάποιον που δεν το περιμένει. Ο Αλέκος αποφασίζει να εκδικηθεί την Υβόννη για την απιστία της. Ο Στέλιος μπαίνει στο στόχαστρο. Πώς θα τον παγιδέψει ο Αλέκος; Η πρόταση του Σταύρου για το κατηγορητήριο συντάσσεται

22:50 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 67: Ο Βίκος προσπαθεί να διαλύσει τις υποψίες της Κύρας. Εκείνη όμως δεν πείθεται και επισκέπτεται στα γραφεία της αστυνομίας τον Δαμάλα. Ο Βίκος χρηματίζει τον Δαμάλα ενώ ετοιμάζεται να σκοτώσει .Η Κασσιανή από φόβο αλλά και από εκδικητικότητα δεν επιτρέπει στην Φιλαρέτη να φύγει από  το μοναστήρι

Ταινίες

22:00 Κώδικας: Εκδίκηση στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία Δράσης, βρετανικής και αμερικανικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Κάμπελ, Ηθοποιοί: Μάγκι Κιου, Μάικλ Κίτον, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον

Υπόθεση: Όταν ο μέντορας και σωτήρας της βρίσκεται βάναυσα δολοφονημένος, μια επιδέξια εκτελέστρια ορκίζεται να εκδικηθεί τους υπαίτιους. Καθώς, όμως, ξετυλίγει το νήμα της υπόθεσης, βρίσκεται μπλεγμένη σε ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό. (109′)

23:30 Μαμάδες με κακή διαγωγή στο OPEN

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Τζον Λούκαςκαι Σκοτ Μουρ, Ηθοποιοί: Μίλα Κούνις, Κάθριν Χαν, Κρίστεν Μπελ

Υπόθεση: Έχοντας ξεπεράσει τα όρια της εξάντλησης, τρεις καταπονημένες μαμάδες ξεχνούν τις ευθύνες τους κι απολαμβάνουν μια δόση ξέφρενης διασκέδασης, που τις φέρνει σε σύγκρουση με την αυστηρή επικεφαλής του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων. (100′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b