MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 116: Ο Εγκέφαλος και ο μπράβος βρίσκονται όμηροι στον Πλάτανο, αλλά ο Σώτος και ο Ηλίας, απ’ τη μία πλευρά, και ο Σίμος με τον Πετράν, απ’ την άλλη, κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να χαλάσουν τα σχέδια των Πλατανιωτών και να αποφύγουν τις αποκαλύψεις. Η Μαριλού ακούει τον Ηλία να λέει στην Καλλιόπη για το φαμπερζέ, αλλά της υπόσχεται να κρατήσει το μυστικό τους. Κι ενώ ο Τζώρτζης ετοιμάζεται να κάνει τεστ dna για να μάθει αν ο Εγκέφαλος είναι στα αλήθεια αδερφός του Βαγγέλα, κάτι «περίεργο» φαίνεται να συμβαίνει με το μωρό της Χρύσας. Θα καταφέρουν η Αγγέλα με τη Βαλέρια να πάρουν το μερίδιο της Σύλβιας από το πανδοχείο; Τι θα κάνει ο Παναγής όταν υποψιαστεί πως ο Σίμος κι ο Πετράν άφησαν επίτηδες το μπράβο να ξεφύγει;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 82: Μια έκπληξη περιμένει την Αργυρώ, με τον Αστέρη και τον Βαγγέλη. Ο Σταύρος έχει εγκαταλείψει την καλύβα κι έχει πάλι εξαφανιστεί με το παιδί. Όλες οι αστυνομικές δυνάμεις ενεργοποιούνται και η καταδίωξη αρχίζει. Πίσω στο χωριό επικρατεί ανησυχία για την εξαφάνιση όλων και η Καλλιόπη είναι σε αναμμένα κάρβουνα για τους γιους της. Παράλληλα, ο Λευτέρης ενημερώνει τον Αντώνη για τον φόνο του Πάνου, ενώ ο Ευθύμης αντιμετωπίζει την οργή της Βασιλικής αλλά και του Παύλου. 

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 108: Οι τελευταίες εξετάσεις της Μαρίνας βγαίνουν καθαρές και το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί για μια ακόμη φορά δεν εντοπίζεται αυξάνοντας την αγωνία του Μανού. Η Ιουλία εκφράζει στην Μύρταλη τις ανησυχίες της για την σχέση της με τον Αλέξη Όμως εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να πιεστεί.

22:00 Κάνε ότι κοιμάσαι με διπλό επεισόδιο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 41: Τα σοκαριστικά νέα για τον Χριστόφορο αλλάζουν τη ζωή του Νικόλα και της κόρης του. Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση, έχοντας να εξακριβώσει τα αντιφατικά στοιχεία. Ο Νικόλας προσπαθεί να στηρίξει συναισθηματικά τη Νάσια. Η σχέση του Στάθη με την Βικτώρια δυσκολεύει όταν εκείνος αρχίζει να την πιέζει για τις λεπτομέρειες του παρελθόντος και όσων άλλαξαν τη ζωή του. Η Ζωή εκμυστηρεύεται στη Νάσια ποιος φταίει για το ατύχημά της.

Επεισόδιο 42: Μετά τη σύλληψη του Λάκη, η Μπετίνα ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα. Τον παρακαλεί να καταθέσει υπέρ του άντρα της. Όλα τα στοιχεία όμως ενοχοποιούν τον Λάκη για τον φόνο του Χριστόφορου.
Οι υπόλοιποι καθηγητές στο σχολείο αρχίζουν και δυσανασχετούν με την παρουσία του Νικόλα και τους χειρισμούς του. Ο Κάσδαγλης προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες χωρίς αποτέλεσμα.

22:00 Παγιδευμένοι στον ANT1

Επεισόδιο 38: Τα πρώτα αποτελέσματα DNA έχουν φέρει μεγάλη αναστάτωση σε όλους. Πλέον όλοι είναι σίγουροι ότι το πόρισμα του εγκληματολογικού έχει παραποιηθεί. Ποιος θέλησε να ενοχοποιήσει τον Δημήτρη; Σε μία προσπάθεια να βρουν ποιος είναι ο υπεύθυνος για τη διαφθορά στη σήμανση, ο Σταύρος και ο Σπύρος θα στραφούν για βοήθεια στο λάθος άτομο. Ο Αλέκος δε χάνει χρόνο να κατηγορήσει τον Δημήτρη και να κάνει τα πάντα για να γυρίσει η Άννα στη φυλακή. Θα τα καταφέρει; Η Δώρα ζητάει από το Νίκο να σταματήσει τη Χρύσα. Δεν πρέπει να γίνει το τεστ πατρότητας. Τι φοβάται η Δώρα; Ο Άκης, η Νεφέλη, η Δανάη, η Λίνα και ο Θοδωρής ξεκινούν για το μεγάλο «κόλπο». Μήπως, όμως, η αστυνομία βρίσκεται ένα βήμα μπροστά τους; Θα καταφέρουν να ξεφύγουν; Η σύλληψη της Άννας σοκάρει τον Δημήτρη. Ποιος οδήγησε ξανά την Άννα στο κρατητήριο;

22:50 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 66: Οι πιέσεις της Θάλειας και του Γιαννίκου θα αναγκάσουν τον Παράσχο να συνεργαστεί μαζί τους. Από την άλλη η Ελισσάβετ παραδέχεται για πρώτη φορά τα συναισθήματα της στον Πέτρο. Η Κύρα και η Αλεξία έρχονται  σε σύγκρουση αφού η Αλεξία αρνείται να πιστέψει ότι ο Βίκος κρύβεται πίσω από την δολοφονία της μητέρας της.

23:00 Έτερος Εγώ: Νέμεσις στο COSMOTE CINEMA 1HD

Επεισόδιο 2 “Η επιστροφή του ασώτου”: Η κρίση στη σχέση του Απόστολου με την Ελένη κλιμακώνεται. Παράλληλα, ενώ η αστυνομία ανακρίνει όσους εμπλέκονται στην έκρηξη, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Ταινίες

21:00 Μάρτυρας σε Κίνδυνο στο COSMOTE CINEMA 1HD

Αστυνομικό Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Τζέσε Β. Τζόνσον, Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις, Μάικλ Ρούκερ, Όλγκα Κουριλένκο

Υπόθεση: Όταν δυο αστυνομικοί γίνονται μάρτυρες μιας απόπειρας δολοφονίας, ένας εκτελεστής της Μαφίας παίρνει εντολή από το αφεντικό του να εξαλείψει κάθε πιθανή απειλή. Σύντομα, θα αντιληφθεί πως η αποστολή του δεν είναι και τόσο εύκολη. (89′)

22:00 Το Λουκανόσκυλο στην ΕΡΤ2

Δραματική Κομεντί, αμερικανικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Τοντ Σολόντζ, Ηθοποιοί:  Γκρέτα Γκέργουιγκ, Ζιλί Ντελπί, Ντάνι Ντε Βίτο

Υπόθεση: Η ιστορία ενός αξιολάτρευτου σκύλου που καταφέρνει να αγγίξει και να μεταμορφώσει τη δυσλειτουργική ζωή τεσσάρων ανθρώπων: ενός αγοριού, μιας βοηθού κτηνιάτρου, ενός καθηγητή κινηματογράφου και μιας ηλικιωμένης γυναίκας. (85′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b