MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 115: Η Σύλβια καλεί το πνεύμα της κοντέσας, που υποτίθεται, ότι είναι θαμμένη στο ενετικό νεκροταφείο και η Αγγέλα με τη Βαλέρια τη δουλεύουν αλά ιταλικά, με σκοπό να αλλάξει χέρια η ιδιοκτησία του πανδοχείου το συντομότερο. Ο Εγκέφαλος οδηγείται στο σπίτι της Μάρμως για ανάκριση και τιμωρία. Η Μάρμω θέλει να μάθει τα βαθύτερα αίτια του μίσους του για τον Πλάτανο και το άγνωστο παρελθόν της σχέσης του με τον Βαγγέλα. Την ίδια ώρα, ο Σίμος και o Πετράν φοβούνται πως ο αιχμάλωτος θα προβεί σε αποκαλύψεις που θα τους κάψουν και αποφασίζουν να τον ελευθερώσουν. Να τον ελευθερώσει θέλει και ο Χαρίλαος, όμως, που έρχεται στον Πλάτανο και απειλεί να σκοτώσει τον Τζώρτζη, αν δεν αφήσουν το αφεντικό του. Θα καταφέρει ο παπάς να σώσει την κατάσταση ή θα κάνει τα πράματα χειρότερα;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 81:  Ο Λευτέρης πνίγεται από τις τύψεις για το φόνο του Πάνου, ενώ ο Ευθύμης βλέπει τις ζημιές στο οινοποιϊο. Ο Τόλης καλείται να λάβει μια μεγάλη απόφαση, αν θα καταθέσει για το φόνο του Κώστα, ενώ Αντώνης και παπά-Μιχάλης αναλαμβάνουν να μιλήσουν στον Παύλο και τον Δημήτρη για να αποφευχθεί μια αναζωπύρωση της βεντέτας. Η απόφαση της Νάντιας και του Νικηφόρου να κάνουν τεστ DNA προξενεί αντιδράσεις. Ο Βαγγέλης αποκαλύπτει στην Αργυρώ πού κρύβεται ο Σταύρος με το παιδί. Εκείνη ζητά τη βοήθεια του Αστέρη ενώ ο Μαθιός δεν τον αφήνει μόνο του

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 107: Ο Αλέξης αρχίζει να νιώθει ενοχές για τον τρόπο που φέρθηκε στη Μαργαρίτα και την ψάχνει για να απολογηθεί. Εκείνη, όμως, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Αθηνάς και τον αποφεύγει. Η Δήμητρα εξακολουθεί να ψάχνει το ποιόν του Δημοσθένη και ο Κουράκος της λέει να έχει το νου της. Η Μαρίνα και ο Μάνος πηγαίνουν για νέο σετ εξετάσεων. Η ανησυχία της ωστόσο εντείνεται.

22:00 Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1

Eπεισόδιο 20 «Ο Κόσμος σου»: Ο Χόρχε Καπουτζίδης (Γιώργος Καπουτζίδης) και η Νεφελίτα Φασούλη (Νεφέλη Φασούλη) είναι ένα ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών-τραγουδιστών που διαπρέπουν στο Μεξικό ως πρωταγωνιστές τηλενουβέλας. Στην Ελλάδα -όπως είναι φυσικό- κάνουν θραύση και όταν ανακοινώνεται ότι θα την επισκεφθούν, ο Τζόναθαν και ο Μενέλαος τους κλείνουν ένα secret gig στη «Μάντρα». Αυτό αναστατώνει τους ήρωές μας που όλοι λίγο-πολύ θέλουν να εκμεταλλευτούν την διεθνή δυναμική του ζευγαριού. Ο Φοίβος για να κάνει μια διεθνή επιτυχία που να μιλάει για την Ξένια, η Δανάη για να κάνει ένα ντουέτο που θα κάνει θραύση στη Λατινική Αμερική, ο Θανάσης για να γίνει ο σεναριογράφος τους και ο Χάρης για να γίνει ο επίσημος μεταγλωττιστής τους. Τα πράγματα όμως δεν πάνε καθόλου όπως τα περιμένουν, γιατί ο Χόρχε έχει πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση.

22:40 Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη στο MEGA

Επεισόδιο 21: Μαίρη (Νίκη Λάμη): βρίσκεται και πάλι σε ερωτικό δίλημμα, ανάμεσα σε δύο άντρες. Συζεί σχεδόν με τον νεαρό Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης), αλλά όλο και πιο συχνά σκέφτεται τον ώριμο Παύλο (Κρατερός Κατσούλης). Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): καθοδηγείται από την κολλητή της, τη Μιμίκα, για το πώς θα κάνει τον άντρα της να ζηλέψει. Αρχίζει να  συμπεριφέρεται σαν ένοχη μοιχείας και κάποια στιγμή ο Γιώργος πέφτει στην παγίδα. Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): ο άντρας της ο Κώστας, είναι έξαλλος με το ενδεχόμενο ότι η κόρη τους, η Κωνσταντίνα, τα έχει με έναν συμμαθητή της. Ως κλασικός υπερπροστατευτικός μπαμπάς υποφέρει και η Μαίρη προσπαθεί να τον ησυχάσει.

22:40 Αυτή η νύχτα μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 43 και 44: Η Φωτεινή δεν πιστεύει τον πατέρα της και ο Χρήστος έχει στριμωχτεί πλέον για τα καλά. Ο Στρατής αναζητά νέους συμμάχους για να κρατήσει ζωντανό το Όνειρο, όμως ο Διαγόρας φαίνεται πως ήρθε αποφασισμένος να επιβάλει τη βούλησή του και η «ομηρία» της Ζέτας σκορπά τον φόβο. Η Διαμάντω έρχεται μπροστά σ’ αυτό που κανείς δε γνώριζε ότι έκρυβαν οι εφιάλτες της. Η τραγική αντίδραση της Μυρτούς μετά το θάνατο του πατέρα της κάνει τον Πόντικα και τον Παπα-Ντανίλο να μείνουν παγωμένοι, νιώθοντας ανήμποροι να βοηθήσουν. Ο Χρήστος βρίσκει για πρώτη φορά ένα καταφύγιο χαράς και πάθους που μπορεί να τον κάνει να ξεχάσει. Ο Στέλιος ανακαλύπτει την λεπτομέρεια που μπορεί να γκρεμίσει όλες τις προσπάθειες του να διασώσει το Μίλτο.

Ταινίες

21:00 Εραστής σε τιμή Ευκαιρίας στο OPEN

Ρομαντική Κομεντί, αμερικανικής παραγωγής του 1997

Σκηνοθεσία: Γκλεν Γκόρντον Καρόν, Ηθοποιοί: Τζένιφερ Άνιστον, Κέβιν Μπέικον, Τζέι Μορ

Υπόθεση: Όταν η προαγωγή που περιμένει δεν έρχεται επειδή είναι αδέσμευτη, μια φιλόδοξη διαφημίστρια επινοεί έναν μνηστήρα, τον οποίο στην πραγματικότητα έχει συναντήσει μόνο μία φορά. Όλα πάνε ρολόι… ώσπου αναγκάζεται να τον εμφανίσει. (98′)

22:00 Wifelike στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία Επιστημονικής Φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μπερντ, Ηθοποιοί: Τζόναθαν Ρις Μάγιερς, Έλενα Καμπούρις, Ντόρον Μπελ

Υπόθεση: Ένα ανθρωποειδές ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη προγραμματίζεται ως η νέα σύντροφος ενός άντρα που έχασε τη γυναίκα του. Σύντομα όμως θα εμφανιστούν παλιότερες αναμνήσεις της που θα έρθουν σε σύγκρουση με όσα θεωρεί πραγματικότητα. (101′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b