MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 114: Τα ξαδερφάκια γιορτάζουν τα γενέθλια του Τζώρτζη, ενώ η Καλλιόπη μπουστάρει τη Μαριλού να κάνει το… επόμενο βήμα. Το ίδιο κάνει και η Χρύσα όμως, που αποφασίζει να κρατήσει το μυστικό της, με την ελπίδα να δει το Τζώρτζη ευτυχισμένο στο πλάι της νέας του φίλης. Η Μάρμω είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει τον Εγκέφαλο, που έχει αποφυλακιστεί, ενώ ο Σίμος και ο Πετράν, προσπαθούν μάταια να μείνουν έξω από τα σχέδια της. Την ίδια ώρα, η Σωσώ που γλυκοκοιτάει το Θύμιο, έχει το δικό της σχέδιο, για να τον βοηθήσει να τσιτσιρίσει κι άλλο την Καλλιόπη. Θα βρουν τρόπο τα Πλατανιωτάκια να φέρουν τον Εγκέφαλο στο χωριό ή θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα; Πώς θα αντιδράσει ο Τζώρτζης στο φιλί της Μαριλούς, που μόνο… φιλικό δεν είναι;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 80: Ο Αστέρης βρίσκεται δίπλα στην Αργυρώ που αγωνιά για την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Βαγγέλης προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο να επιστρέψει με τον Πετράκη, ενώ η Ντίνα υποψιάζεται πως τον βοηθάει. Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία πιέζει τον Τόλη να καταθέσει όσα ξέρει, για να γλιτώσει από τον Ευθύμη. Η γιαγιά καλεί συμβούλιο για να αντιμετωπίσουν τις απειλές του Δημήτρη στον Παύλο, ενώ η Τζένη αποφασίζει να πει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη, αλλά η Βασιλική της αλλάζει τα σχέδια.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 105 και 106: Το νέο λιποθυμικό επεισόδιο της Μαρίνας ταράζει ακόμα περισσότερο τον Μάνο, ο οποίος χρησιμοποιεί όλη του την πειθώ προκειμένου να την αναγκάσει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις. Η Μυρτάλη αγωνιά εξίσου για τη Μαρίνα, καθώς είναι το μοναδικό πρόσωπο που νιώθει ακόμα σαν οικογένειά της. Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα προειδοποιεί τη Μυρτάλη να μην πληγώσει τον Αλέξη κι εκείνη της εξομολογείται πως δεν έχει ιδέα ποιος πραγματικά είναι ο γιος της. Η Αμαλία δεν παύει να εκπλήσσει τον Ισίδωρο με την περιποιητικότητα και την αποτελεσματικότητά της και όλα δείχνουν πως μια «τρυφερή φιλία» γεννιέται.

Ο Κουράκος ενημερώνεται πως η αποφυλάκιση του Χρήστου είναι προ των πυλών. Ο Αλέξης ξεπερνά κάθε όριο και η Μαργαρίτα τρομοκρατείται από τη βίαιη αντίδρασή του, με αποτέλεσμα να αλλάξει κλειδαριές, ενώ προσωρινά μετακομίζει στο σπίτι της Αθηνάς. Ο Ισίδωρος είναι πολύ ευχαριστημένος από την Αμαλία στη δουλειά και ζητάει τη βοήθεια της Αντιγόνης για να της διαλέξει ένα όμορφο δώρο. Αργότερα, η Αντιγόνη θα πείσει τη Μαρίνα να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και ο Μάνος με τον Ισίδωρο χαίρονται πολύ με αυτή την εξέλιξη. Ο Χρήστος αποφυλακίζεται και η Εύα βρίσκεται εκεί για να τον υποδεχτεί και να του δείξει τη στήριξή της. Η Δήμητρα μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη και αυτή τη φορά βρίσκει κάτι ύποπτο.

21:00 The Friend στον ANT1 THE FRIEND: Έρχεται στην streaming πλατφόρμα ANT1+

Επεισόδιο Αμαρτίες και Πάθη – Αριάδνη: Τα συναισθήματα της Πηνελόπης και του Ορφέα τους οδηγούν σε σύγκρουση με τον ίδιο τους τον εαυτό. Όμως, η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια, και οι δυο τους συνδέονται με τρόπους που αγνοούν. Η Πηνελόπη θα έρθει αντιμέτωπη με μια απώλεια που η ίδια προκάλεσε.

22:40 Αυτή η νύχτα μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 42: O Παπαδόπουλος φθάνει στο Όνειρο με τη συνοδεία της αστυνομίας και ο Στρατής πανικοβάλλεται με τις αναφορές του στο νεκρό Νώντα. Η Αγλαΐα ανακοινώνει την πρόθεση της στο Στέλιο να τον εγκαταλείψει, οδηγώντας τον στα άκρα. Ο Τάσος προσπαθεί να δικαιολογηθεί κανείς όμως δεν φαίνεται να ‘χει πρόθεση να τον συγχωρέσει. Η Διαμάντω βρίσκεται πλάι στη Λαμπρινή, τη γυναίκα του Θοδωράκη.

Ταινίες

21:00 Carosello Carosone στο COSMOTE CINEMA 1HD

Βιογραφική Ταινία, ιταλικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Λούτσιο Πελεγκρίνι, Ηθοποιοί: Εντουάρντο Σκαρπέτα, Βιντσέντζο Νεμολάτο, Λουντοβίκα Μαρτίνο

Υπόθεση: Ο πιανίστας Ρενάτο Καροζόνε υπήρξε μια εξέχουσα μορφή της ιταλικής μουσικής σκηνής, που τόλμησε να παντρέψει την παραδοσιακή μουσική της Νάπολης με τους αφρικανικούς ήχους και τους ρυθμούς της τζαζ. (103′)

21:45 SunTan στον ANT1

Δραματική Ταινία, ελληνικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, Ηθοποιοί: Μάκης Παπαδημητρίου, Μαρία Καλλιμάνη, Έλλη Τρίγγου

Υπόθεση: Ο Κωστής, ένας μοναχικός 40άρης γιατρός, φτάνει στην Αντίπαρο για να αναλάβει την τοπική κλινική. Έπειτα από έναν ανιαρό χειμώνα, η ρουτίνα του αλλάζει δραματικά όταν γνωρίζει μια παρέα τουριστών και ερωτεύεται την όμορφη Άννα. (104′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b