MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 113: Η Σωσώ έχει στρώσει τους άντρες του πανδοχείου στη δουλειά και περνάει ζωή… χαρισάμενη στη νέα της θέση, μόνο που υπολογίζει χωρίς τη Σύλβια, που ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές της Φιλιώς, για να τη διώξει. Ο Τζώρτζης, με αφορμή τα γενέθλια του, αποφασίζει να πάρει τη ζωή του αλλιώς, ενώ η Αγγέλα αποφασίζει να κοροϊδέψει τη Σύλβια, για να πάρει όλο το πανδοχείο στο όνομα της. Ο Παναγής προσπαθεί να πείσει την Κατερίνα πως μια παράνομη υιοθεσία δεν είναι η λύση στο πρόβλημα τους, ενώ η Χρύσα προσπαθεί να πείσει τον Κανέλο πως δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύει το Τζώρτζη. Κι ενώ η νεολαία του Πλατάνου ετοιμάζεται να κάνει πάρτυ, η Μάρμω μαθαίνει πως ο αδερφός του Βαγγέλα βγήκε από τη φυλακή και ετοιμάζεται να πάρει επιτέλους εκδίκηση.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 79: Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Πετράκη εντείνονται, με την Αργυρώ και όλη την οικογένεια σε αγωνία. Παράλληλα, ένα μυστήριο καλύπτει το ατύχημα του Τάσου, με την Στέλλα να κατηγορεί ευθέως τον Ευθύμη, με τον οποίο ο Μαθιός είναι εξοργισμένος για την πρόταση στη Βασιλική. Η Καλλιόπη, όμως, είναι αποφασισμένη να πάρει το θέμα του Ευθύμη πάνω της. Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο, κρατώντας ένα γερό χαρτί στα χέρια του, ενώ ο Βαγγέλης, μαθαίνει ότι ο μικρός είναι άρρωστος και λαβαίνει τα μέτρα του. Η Νάντια κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Τζένη ενώ ο Νικηφόρος μαθαίνει τι ζητά ο Φαρμάκης από το Μανόλη.

21:00 The Friend στον ANT1 THE FRIEND: Έρχεται στην streaming πλατφόρμα ANT1+

Επεισόδιο 1 “Από Μηχανής Φίλος-Ορφέας”: Ο Ορφέας κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο επάγγελμα, ένα επάγγελμα που δεν κάνει κανένας άλλος. Μπορεί να γίνει ο καλύτερός σου φίλος, αρκεί να λάβει το κατάλληλο αντίτιμο. Όμως, τη μέρα που αποφασίζει να μην πάρει χρήματα από την Πηνελόπη, όλα αλλάζουν.

Επεισόδιο 2 “Προτεραιότητες-Πηνελόπη”: Μια σειρά από θανάτους αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι μιας ιστορίας από το παρελθόν… μιας ιστορίας με επίκεντρο ένα στικάκι και κάποιον που το ψάχνει απεγνωσμένα. Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας και η Πηνελόπη έρχονται όλο και πιο κοντά.

22:00 Παγιδευμένοι στον ANT1

Επεισόδιο 37: Όλα δείχνουν ότι τίποτα δεν μπορεί να ταράξει τη σχέση της Άννας και του Δημήτρη. Μήπως, όμως, μαζεύονται σύννεφα στην φαινομενικά ανέφελη σχέση τους; Ο Άκης ετοιμάζει μια επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών και μπλέκει όλη την παρέα των παιδιών.

Ταινίες

21:00 Το απόλυτο παιχνίδι στο OPEN

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2013

Σκηνοθεσία: Μπραντ Φέρμαν, Ηθοποιοί: Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Μπεν Άφλεκ, Άντονι Μάκι, Τζέμα Άρτερτον

Υπόθεση: Όταν ένας απόφοιτος του Πρίνστον θεωρεί ότι έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης από έναν ιστότοπο χαρτοπαιξίας, ταξιδεύει στην Κόστα Ρίκα, όπου γνωρίζει το μεγιστάνα των τυχερών παιχνιδιών Ιβάν Μπλοκ, τον άνθρωπο που θεωρεί υπεύθυνο γι’ αυτό. Σύντομα όμως ο Ρίτσι αντιμετωπίζει το έσχατο παιχνίδι εξουσίας. (120′)

22:00 Το τελευταίο καλοκαίρι στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική Ταινία, κροατικής και αμερικανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Αντονέτα Αλαμάτ Κουσιγιάνοβιτς, Ηθοποιοί: Γκράτσια Φιλίποβιτς, Ντάνικα Τσόρτσιτς, Λέον Λούτσεβ

Υπόθεση: Σε ένα ειδυλλιακό νησί της Κροατίας, μια ανήσυχη έφηβη ζει μια απομονωμένη ζωή υπό το έλεγχο του αυταρχικού πατέρα της. Η άφιξη ενός εύπορου οικογενειακού φίλου θα διαταράξει τις ισορροπίες και θα φέρει στην επιφάνεια απωθημένα. (92′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b