MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 112: Η Τούλα και η Αγγέλα ανακρίνουν τη Μαριλού και μαθαίνουν τον πραγματικό λόγο που ήρθε στον Πλάτανο και το σχέδιο της Μυρτώς. Την ίδια ώρα, ο παπάς έχει βάλει μπροστά το σχέδιο «μεταμέλεια» και πάει τη Βαλέρια πόρτα πόρτα, για να ζητήσει συγγνώμη απ’ όλο το χωριό και να αποκαλύψει την… καλή πλευρά της μαφιόζας στους Πλατανιώτες. Στο πανδοχείο, η νέα καμαριέρα προκαλεί αναστάτωση στον αντρικό πληθυσμό και φέρνει κοντά τον Ηλία και τον Σώτο, που δηλώνουν «γοητευμένοι». Η Κατερίνα, πάνω στην απελπισία της, βάζει μια επικίνδυνη ιδέα στο μυαλό της, μια ιδέα έχει και ο Θύμιος όμως, που κάνει την Καλλιόπη μας έξαλλη. Κι ενώ η Μαριλού κι ο Τζώρτζης ετοιμάζονται να πετάξουν στα σύννεφα, η Χρύσα ετοιμάζεται να πει αλήθειες, που θα τους προσγειώσουν απότομα.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 78: Καθώς οι ώρες από την εξαφάνιση του Πετράκη περνούν, η αγωνία της Αργυρώς και της οικογένειάς της κορυφώνεται. Την ίδια στιγμή, ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει τον Σταύρο σε απόγνωση. Ο Μαθιός ζητά δανεικά από τα ξαδέρφια του, για να ξεχρεώσει τον Φαρμάκη. Η Καλλιόπη, όμως, αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια της. Ο Λευτέρης προσπαθεί να βοηθήσει τον Μανόλη, ο οποίος αρνείται, ωστόσο, σθεναρά, να του αποκαλύψει πού έχει μπλέξει. Παράλληλα, η Τζένη εξοργισμένη με τη στάση του Νικηφόρου, του ανακοινώνει την απόφασή της, ενώ η άρνηση της Στέλλας να παραδώσει τον Τόλη στον Φαρμάκη, θα φέρει ένα αγαπημένο της πρόσωπο αντιμέτωπο με ολέθριες συνέπειες.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 104: Η Δήμητρα αποφασίζει να κοιτάξει μπροστά και πηγαίνει στον τάφο του Κίμωνα για να του ‘μιλήσει’ για τελευταία φορά. Η Αθηνά πιέζει τη Μαρία να της πει τι έχει και τελικά της παραδέχεται ότι είναι άρρωστη. Ο Αλέξης λέει στη Μαργαρίτα ότι πλέον είναι επίσημα μαζί με τη Μυρτάλη.

22:00 Τα καλύτερα μας χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 9 «Ράλλη Διαδοχής»: Οι πολιτικές συζητήσεις για τη διαδοχή της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας έχουν κατακλύσει τα καφενεία και τις καφετέριες μονοπωλώντας το ενδιαφέρον των πολιτών. Ο Άγγελος θαυμάζει ολοένα και περισσότερο την Catherine και προσπαθεί να την προσεγγίσει, ενώ η Νανά δηλώνει στη Μαίρη ότι είναι έτοιμη να ανανεωθεί και να συνεχίσει τη ζωή της, αποκαλύπτοντάς της ότι έχει έναν κρυφό θαυμαστή. Η ξαφνική ‘‘διαθεσιμότητά’’ της εκνευρίζει τον Δημήτρη που δεν ξέρει που να ξεσπάσει. Η Μαίρη απορεί με τους Αποστολόπουλους που θα πάνε ταξίδι στα Μετέωρα, αφήνοντας την κόρη τους μόνη στην Αθήνα. Παράλληλα, ο Λεωνίδας Μέρμυγκας δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπο του Στέλιου, που φαίνεται να ανεβαίνει απότομα στο υπουργείο, λόγω … ιδεολογίας.

Επεισόδιο 10 «Το Άλλο Φύλο»: Με αφορμή την άνοδο των περιστατικών βίας κατά γυναικών που θα συγκλονίσουν την κοινή γνώμη τον Δεκέμβριου του 1981, η γειτονιά αφυπνίζεται, με τις γυναίκες να παίρνουν πρωτοβουλίες όχι μόνο για τα δικαιώματά τους αλλά και για την ασφάλειά τους. Πρώτη – πρώτη η Τζένη που δείχνει πιο πρόθυμη απ’ όλες, και που, όπως φαίνεται, έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα από όλα όσα συμβαίνουν! Κι ενώ η γειτονιά και ειδικά οι γυναίκες είναι πιο προσεκτικές από ποτέ, η Νανά αποφασίζει πως είναι ώρα να γνωρίσει τον κρυφό θαυμαστή της… Η πορεία που θα οργανώσουν οι γυναίκες θα έχει μεγαλύτερη απήχηση από την αναμενόμενη! Κι ενώ η Ρίτσα θα φέρει ευχάριστα στον Άγγελο, τα Χριστούγεννα θα φέρουν έναν ακόμα αποχωρισμό που δε γινόταν να αποφευχθεί…

22:00 Παγιδευμένοι στον ANT1

Επεισόδιο 36: Κάποιος κρύβει ένα μυστικό που σχετίζεται με τη δολοφονία του Άγγελου… Η Άννα και ο Δημήτρης ευτυχισμένοι ξεκινάνε μία νέα ζωή. Όλα δείχνουν ότι τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει. Ένα γράμμα που θα λάβει η Ειρήνη από τον Κοσμά θα την καθησυχάσει.

22:50 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 64: Ο Γεράσιμος δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του, βλέποντας την Ελισάβετ δίχως ράσο. Τη ρωτάει ευθέως αν σκέφτεται να αποφασίσει να αφήσει το μοναστήρι. Εκείνη το αρνείται με σθένος. Λίγο αργότερα, όταν τη βλέπει μαζί με τον Πέτρο, ο Γεράσιμος καταρρακώνεται. Η αδελφή, πια, Φιλαρέτη, δέχεται να μιλήσει στην τηλεόραση, νιώθοντας πώς μπορεί να διαχειριστεί την έκθεση. Η έρευνα όμως της δημοσιογράφου θα την φέρει αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο τραύμα του παρελθόντος της. Η Αλεξία προσπαθεί να προσεγγίσει τον Βίκο για το δικό του παρελθόν, δείχνοντας του πως νοιάζεται για εκείνον. Ζητάει τη βοήθεια της Κύρας. Εκείνη, όμως, δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την εγγονή της στο έλεός του. Μέσα στο σαλόνι της, με δική της πρωτοβουλία, θα γίνει η συνάντηση του Βίκου με τον Καστρινό. Ο Παράσχος, παρακολουθεί τη Θάλεια και αρχίζει να λύνει το μυστήριο γύρω από το παιχνίδι που παίζει. Την πιέζει για να του ομολογήσει την αλήθεια. Ο Λουκάς, βλέποντας τη σκηνή, τραβάει όπλο.

Ταινίες

22:50 Monday στο COSMOTE CINEMA 1HD

Αισθηματική Ταινία, βρετανικής, ελληνικής και αμερικανικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, Ηθοποιοί: Σεμπάστιαν Σταν, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ντενίς Γκοφ

Υπόθεση: Ο Μίκι και η Κλόι είναι δυο Αμερικανοί που συναντιούνται σε ένα πάρτι στην Αθήνα. Η ακαταμάχητη έλξη τους οδηγεί σε ένα ξέφρενο Σαββατοκύριακο. Μα όταν έρχεται η Δευτέρα, θα πρέπει να αποφασίσουν για την πορεία της σχέσης τους. (116′)

23:30 Πορεία Δυτικά στο OPEN

Γουέστερν, βρετανικής παραγωγής του 2015

Σκηνοθεσία: Τζον Μακλίν, Ηθοποιοί: Μάικλ Φασμπέντερ, Κόντι Σμιτ ΜακΦί, Μπεν Μέντελσον

Υπόθεση: Ένας νεαρός Σκωτσέζος επιχειρεί να διασχίσει την Αμερική, σε αναζήτηση της γυναίκας που αγαπά. Στη διαδρομή, γνωρίζει έναν τύπο του περιθωρίου, που δέχεται να τον συνοδεύσει ως οδηγός. (120′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b