MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 111: Η Καλλιόπη και ο Θύμιος είναι έξαλλοι ο ένας με τον άλλο, ενώ ο Σίμος είναι έξαλλος με τον Πετράν, που ανακατεύεται παντού και θέλει να βοηθήσει τον Παναγή και την Κατερίνα. Η Μαριλού ετοιμάζεται να φύγει από το χωριό, την ώρα που η Τούλα υποπτεύεται ότι κάτι κρύβει και θέλει να το ανακαλύψει. Ο Σώτος και ο Ηλίας, πάλι, «ανακαλύπτουν» ότι το πανδοχείο έχει ανάγκη από καμαριέρα και κάνουν κάστινγκ για να βρούνε την κατάλληλη. Ο παπάς προσπαθεί να πείσει τη Βαλέρια να ζητήσει συγγνώμη απ’ όσους αδίκησε, αλλά η μαφιόζα μας μόνο που το ακούει βγάζει… φλύκταινες. Κι ενώ η Σύλβια και η Μάρμω έχουν σχέδιο για να ξεφορτωθούν την αγαπημένη του Νώντα, η Τούλα και η Αγγέλα έχουν σχέδιο για να ξεμπροστιάσουν τη Μαριλού. Ποια σχέδια θα πετύχουν και ποια θα πάνε άκλαφτα; Με ποιον τρόπο κατάφερε ο Θοδωρής να ξεπληρώσει ολόκληρη την υποθήκη του σπιτιού;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 77: Η αστυνομία ψάχνει τον Σταύρο και τον Πετράκη, ενώ η Αργυρώ είναι σε πανικό με την εξαφάνιση του γιου της. Ο Αστέρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να της συμπαρασταθεί, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να σταθεί και στο πλάι του Μαθιού, που αντιμετωπίζει την απειλή του Ευθύμη. Η Καλλιόπη νιώθει ανήμπορη να αντιμετωπίσει την έγνοια του Αστέρη για την Αργυρώ, η αγάπη τους την ξεπερνάει. Παράλληλα οι υποψίες της Αιμιλίας για τον Παύλο φουντώνουν, με τον Ευθύμη να τις υποδαυλίζει.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 103: Ο Μάνος εξακολουθεί να πιέζει τη Μαρίνα να ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων που ξεκίνησε, αλλά εκείνη συνεχίζει να αρνείται. Ο Μιχάλης προσπαθεί να καταλάβει πού βρίσκεται πλέον η σχέση του με την Αθηνά, αλλά εκείνη απομακρύνεται και πάλι.

22:00 Κάνε ότι κοιμάσαι με διπλό επεισόδιο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 39: Ο Νικόλας αναλαμβάνει να βοηθήσει έναν μαθητή του που φεύγει από το σπίτι και ζει άστεγος. Ο Χριστόφορος προσπαθεί να στηρίξει την Μπετίνα και τον Λάκη μετά το ατύχημα της Ζωής, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Ο Λάκης πιάνει τον Χριστόφορο και του ζητάει να απομακρυνθεί από τη ζωή της γυναίκας του και της οικογένειάς τους. Ο Στάθης προσπαθεί να δείξει σε όλους πόσο έχει αλλάξει και ζητάει τη βοήθεια του Κάσδαγλη για να κάνει μια νέα αρχή. Ο Ίσσαρης έχει να αντιμετωπίσει τους τρόπους του Λημνιού. Γνωρίζει ότι έχει βάλει στο μάτι την Άννα, αλλά τον παραξενεύει το πόσο ευγενικός είναι μαζί του. Η Βικτώρια θέλει να κερδίσει τη συμπάθεια της Νάσιας, η οποία ακόμα είναι επιφυλακτική μαζί της. Όσο όμως προχωράει η σχέση της με τον Στάθη, τόσο αλλάζει γνώμη για την Βικτώρια. Ο Χριστόφορος βρίσκει στοιχεία για το κύκλωμα των τοκογλύφων. Από ποιον όμως κινδυνεύει;

Επεισόδιο 40: Ο Νικόλας φιλοξενεί τον άστεγο μαθητή του, κάτι που προκαλεί εκνευρισμό στην κόρη του. Η Νάσια δεν έχει καμία διάθεση να περάσει χρόνο με τον Χρήστο. Η Αστυνομία διερευνά το νέο έγκλημα και εξετάζει τον Νικόλα και το περιβάλλον του. Ο Στάθης παρηγορεί τη Νάσια και της συμπαραστέκεται. Η σχέση των δύο παιδιών διευκολύνει τη σχέση και της Βικτώριας με τον Νικόλα. Ο Λημνιός ενοχλεί την Βικτώρια και της υπενθυμίζει ότι ακόμα του χρωστάει τις χάρες που της έκανε. Πού καταλήγει η έρευνα της Αστυνομίας; Ποιο αναπάντεχο εύρημα κάνει ύποπτους την Μπετίνα και τον άντρα της;

22:00 Παγιδευμένοι στον ANT1

Επεισόδιο 35 (E): Μετά την κατάθεση της Άννας στον Σταύρο και τα στοιχεία που έφερε ο Ανδρέας, οι έρευνες παίρνουν νέα τροπή. Η Χρύσα, συντετριμμένη από τις τελευταίες εξελίξεις, προσπαθεί μάταια να ισορροπήσει. Μια νέα υπόθεση που αναλαμβάνει η Άννα θα εγείρει ερωτηματικά στον Δημήτρη. Ο κλοιός της έρευνας σφίγγει γύρω από την Υβόννη, όταν αποκαλύπτεται ότι η προηγούμενη κατάθεσή της ήταν ανακριβής και έκρυβε μυστικά. Στο στόχαστρο μπαίνει και η Κλειώ, η οποία, όμως, θα περάσει στην αντεπίθεση, θέτοντας στον Σταύρο ένα δύσκολο δίλλημα. Η Ειρήνη θα λάβει ένα απροσδόκητο μήνυμα από τον Κοσμά, που θα την αναστατώσει. Ο Ανδρέας και ο Σπύρος θα βρουν στον τόπο του εγκλήματος ένα σημαντικό στοιχείο, που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

22:50 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 63: Ο Βίκος ζητάει από την Αλεξία να σταματήσουν τις συναντήσεις τους. Ο Παράσχος τον ενημερώνει για τις υποψίες που έχει για τη Θάλεια. Ο Θέμης προσπαθεί να ηρεμήσει την Αλεξία και βρίσκεται σε κόντρα, για άλλη μια φορά, με την Κυρά. Η Κασσιανή θα κρατήσει τα σκήπτρα της ηγουμενίας, αρχίζοντας από την πρώτη μέρα κιόλας να θέτει τους δικούς της όρους. Η απόσταση μεταξύ του Πέτρου και της  Ελισάβετ όλο και μειώνεται, με την βοήθεια του Λευτέρη, ενώ η Γιάννα, βρίσκει ασάφειες ως προς το ατύχημα του Σταυρίνου. Η Πολυξένη θα ανέβει ξανά μετά από χρόνια στην πίστα.  Ο Γεράσιμος αποφασίζει να πάει στην Πάτρα για να βρει την Ελισάβετ.

23:00 Έτερος Εγώ: Νέμεσις στο COSMOTE CINEMA 1HD

Επεισόδιο 1 “Η αρχή του τέλους”: Ενώ η Αθηνά Λυγερού (Μαριάννα Τουμασάτου) γίνεται η νέα Προϊσταμένη του Ανθρωποκτονιών και ο Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) πενθεί για τον χαμό της αγαπημένης του Τόνιας, μια φονική έκρηξη αναγκάζει το Τμήμα να ανασυνταχθεί και να αναλάβει δράση.

Ταινίες

20:00 Η Νονά της Νύχτας στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Ζαν Πολ Σαλομέ, Ηθοποιοί: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ιπολίτ Ζιραρντό, Λιλιάν Ροβέρ

Υπόθεση: Μια μεταφράστρια της Δίωξης Ναρκωτικών ανακαλύπτει ότι ο γιος της νοσοκόμας που φροντίζει τη μητέρα της είναι άσχημα μπλεγμένος… και αποφασίζει να τον βοηθήσει. Γρήγορα, όμως, βρίσκεται με ένα μεγάλο φορτίο χασίς στα χέρια της. (102′)

22:40 Παγιδευμένος στην Καταιγίδα στον ALPHA

Ταινία Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Στίβεν Καμπανέλι, Ηθοποιοί: Νίκολας Κέιτζ, Κέλσι Γκράμερ, Λουκ Μπένγουορντ

Υπόθεση: Ένας νεαρός πατέρας βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για φόνο. Ο μόνος τρόπος να αποδείξει την αθωότητά του είναι να ανακαλέσει στη μνήμη του τα γεγονότα που διαδραματιστήκαν στη βικτοριανή οικία ενός ιδιόρρυθμου ζευγαριού. (94′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b