MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Ο παράδεισος των κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 75: Ο Άγης πιο μόνος του από ποτέ, ψάχνει να βρει κάποιο στήριγμα στο πιο ανέλπιστο μέρος. Ο Ντίνος περνάει χρόνο με την Μιράντα και την Ειρηνούλα προσπαθώντας να τις φέρει πιο κοντά. Ο Χριστόφορος μετά απ’ όλα αυτά που έγιναν με τον Άγη, υπόσχεται να σταματήσει να λέει ψέματα στα παιδιά του. Θα τηρήσει την υπόσχεσή του ή ο φόβος για τις συνέπειες της αλήθειας θα τον σταματήσει; Η Αμαλία επιβεβαιώνοντας τις υποψίες της για την οικογένειά της, παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της. Μια καινούρια πληροφορία σε σχέση με την Βικτώρια φτάνει στα αυτιά της Λιζέτας δίνοντάς της το πάνω χέρι… Ο Πασχάλης σε αδιέξοδο για ακόμη μια φορά, ψάχνει να βρει τις ισορροπίες.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 76: Η αστυνομία ψάχνει τον Σταύρο και τον Πετράκη, ενώ η Αργυρώ είναι σε πανικό με την εξαφάνιση του γιου της. Ο Αστέρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να της συμπαρασταθεί, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να σταθεί και στο πλάι του Μαθιού, που αντιμετωπίζει την απειλή του Ευθύμη. Η Καλλιόπη νιώθει ανήμπορη να αντιμετωπίσει την έγνοια του Αστέρη για την Αργυρώ, η αγάπη τους την ξεπερνάει.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 100-101: Ο Πότης, υπό την πίεση του Λυκούργου, ομολογεί τις επαφές που είχε με τους νονούς της νύχτας και πως εξακολουθεί να τους πληρώνει για την προστασία του μαγαζιού του. Σε συνέχεια των αποκαλύψεων, ο Μιχάλης εκδίδει ένταλμα σύλληψης για τον Βλάση. Ο Βλάσης όμως έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο και παίρνει τα μέτρα του. Η Αντιγόνη συμβουλεύει τον Μάνο να πάει τη Μαρίνα για μαγνητική εγκεφάλου ώστε να διερευνήσουν κάθε πιθανή αιτία για το πρόβλημά της, ενώ η Μυρτάλη συμπαραστέκεται στη φίλη της με αγάπη και ενδιαφέρον. Η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι μαζί με τον Φίλιππο. Ο Λυκούργος ενημερώνει τον Χρήστο πως σύντομα τα βάσανά του θα τελειώσουν. Παράλληλα, προειδοποιεί τον Κωνσταντίνο για τις απειλές που δέχεται από τους μπράβους και του ζητά να προσέχει την Ισμήνη και την εγγονή του, καθώς νιώθει πως ετοιμάζονται αντίποινα.

22:00 Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1

Eπεισόδιο 19 «Μάθημα σολφέζ»: Ο επίσημος διαγωνιζόμενος της Ελλάδας στη Eurovision, ο τραγουδιστής Κώστας Σαφέτης, εγκαταλείπει για προσωπικούς λόγους τη συμμετοχή του, αφήνοντας τη χώρα χωρίς τραγούδι την τελευταία στιγμή. Το δύσκολο έργο της αναζήτησης νέου υποψηφίου αναλαμβάνει -ποιος άλλος;- ο Μενέλαος. Διοργανώνει διαγωνισμό στη «Μάντρα» και φυσικά λαμβάνουν μέρος όλα -ή σχεδόν όλα- τα «Νούμερα». Με έμπειρη κριτική επιτροπή (Σιδερής Πρίντεζης, Χρήστος Παπαμιχάλης) στην οποία συμμετέχει, μεταξύ άλλων, η Μπέσσυ Αργυράκη και με τη συμμετοχή του κοινού, θα επιλεγεί ο καλύτερος; Ποιος θα είναι, άραγε; Τη σοφή απάντηση θα τη δώσει η… ζωή, οι αγωνίες του Φοίβου και οι τρυφερές συμβουλές του σπουδαίου Γιώργου Χατζηνάσιου.

22:40 Αυτή η νύχτα μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 40: Ο Στέλιος κινείται γρήγορα για να προστατεύσει το Μίλτο από αντεκδίκηση για τη Μυρτώ. Εκείνη προσπαθεί να κρατηθεί όρθια έχοντας συμπαραστάτη τον παπα-Ντανίλο. Την ίδια ώρα ο Πόντικας και ο Σταύρος εγκαταλείπουν το «Ονειρο» αποφασισμένοι. Ο Γιώργης απελπισμένος από τη συμπεριφορά της Νίτσας φθάνει σε μια ακραία επίθεση κατά του εαυτού του. Ο Στέλιος υποδέχεται τους δύο αναπάντεχους επισκέπτες και καταλαβαίνει ότι ο κλοιός σφίγγει. Ο Αλέξανδρος αποσπά την ομολογία του Στρατή για τη Μαρίνα και η Φωτεινή αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον πατέρα της για τη Μαρίνα. Η Αγλαΐα φθάνει κοντά στη μεγάλη απόφαση.

Ταινίες

21:00 Μαίρη Σέλλεϋ στο COSMOTE CINEMA 1HD

Βιογραφική Ταινία, βρετανικής και αμερικανικής παραγωγής του 2018

Σκηνοθεσία: Χαϊφά Αλ-Μανσούρ, Ηθοποιοί:  Ελ Φάνινγκ, Ντάγκλας Μπουθ, Τομ Στάριτζ

Υπόθεση: Η περιπετειώδης σχέση της νεαρής Μαίρης Γουόλστονκραφτ Γκόντγουιν με τον ποιητή Πέρσι Σέλλεϋ, που οδήγησε στη συγγραφή του λογοτεχνικού αριστουργήματος ‘Φρανκενστάιν’ σε μια εποχή που οι γυναίκες συγγραφείς δεν διέθεταν κύρος. (116′)

21:00 Aloha στο OPEN

Ρομαντική Κομεντί, αμερικανικής παραγωγής του 2015

Σκηνοθεσία: Κάμερον Κρόου, Ηθοποιοί: Μπράντλεϊ Κούπερ, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Έμα Στόουν

Υπόθεση: Ένας εργολάβος του στρατού επιστρέφει στο μέρος όπου γνώρισε μερικές από τις μεγαλύτερές επαγγελματικές του επιτυχίες. Εκεί, ξαναβρίσκει την παλιά του αγάπη και, πριν το καταλάβει, ερωτεύεται τη στρατιωτικό που τον επιτηρεί. (105′)

22:00 Νυχτερινός Ανταποκριτής στην ΕΡΤ2

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής  του 2014

Σκηνοθεσία: Νταν Γκίλροϊ, Ηθοποιοί: Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρενέ Ρούσο, Μπιλ Πάξτον

Υπόθεση: Ένας φιλόδοξος άντρας γοητεύεται από τον μυστηριώδη κόσμο του αστυνομικού ρεπορτάζ και ξεχύνεται, παρά τους κινδύνους, στους σκοτεινούς δρόμους του Λος Άντζελες… σε αναζήτηση της αποκλειστικότητας.(115′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b