MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 108: Μεγάλο το δίλημμα για τον παπά, που παίρνει τους δρόμους, μπας και του στείλει κάνα σημάδι ο Θεός ποιο δρόμο να διαλέξει. Την ίδια ώρα, η Μάρμω είναι στα πρόθυρα εγκεφαλικού, αφού έχει μάθει για τον αδερφό του Βαγγέλα, αλλά και για τον εγγονό της, που πήγε στην Αθήνα να βρει τη μαφιόζα. Η Κατερίνα είναι απαρηγόρητη, ενώ ο Πετράν νιώθει ενοχές και αποφασίζει να επανορθώσει. Μόνο η Καλλιόπη είναι σε μεγάλα κέφια, αφού ετοιμάζεται για το ραντεβού της με τον «Μάνθο». Η Φιλιώ προσπαθεί να βρει λεφτά για να βοηθήσει τον γιο της, ενώ η Αγγέλα κάνει κατάληψη στο γραφείο της Βαλέριας, έτοιμη να αναλάβει τον νέο της ρόλο.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 74: Η εξαφάνιση του Σταύρου, μαζί με τον μικρό Πετράκη, πέφτει σαν  βόμβα στο χωριό. Ο φόβος ότι πίσω από αυτή κρύβονται οι Σταματάκηδες, ως αντίποινα για την απαγωγή του Αστέρη από τον Παύλο, φορτίζει το κλίμα. Η Στέλλα αποφασίζει να παραιτηθεί από δικηγόρος του Φαρμάκη αλλά την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Αστέρης τρέχει να βοηθήσει την Αργυρώ ενώ η Αιμιλία ανακαλύπτει πως ο Παύλος κρατά ζωντανό μέσα του το μίσος για τους Σταματάκηδες. Η Βασιλική στριμώχνει το Νικηφόρο για να μάθει την αλήθεια για την Τζένη ενώ ο Μανόλης φανερώνει στη Νάντια τα αισθήματά του.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 98: Ο Φίλιππος και η Βασιλική μονιάζουν, αλλά ο Φίλιππος παρουσιάζει μούδιασμα στα πόδια προκαλώντας ανησυχία σε όλους. Ο γιατρός θεωρεί πως το οίδημα θα υποχωρήσει με σωστή αγωγή και συνιστά υπομονή. Προβληματισμένη όμως παραμένει και η Μαρίνα, η οποία συνεχίζει να πηγαίνει στους γιατρούς, χωρίς ωστόσο να βρίσκει τη λύση στο πρόβλημά της, καθώς οι εξετάσεις της βγαίνουν καθαρές. Ο Στάθης και η Ιουλία αναλαμβάνουν να κρατήσουν το μωρό της Βασιλικής όσο εκείνη βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τότε, ο Στάθης συνειδητοποιεί πόσο τρυφερή μάνα θα μπορούσε να είχε γίνει η Ιουλία.

22:00 Παγιδευμένοι στον ANT1

Επεισόδιο 35: Μετά την κατάθεση της Άννας στον Σταύρο και τα στοιχεία που έφερε ο Ανδρέας, οι έρευνες παίρνουν νέα τροπή. Η Χρύσα, συντετριμμένη από τις τελευταίες εξελίξεις, προσπαθεί μάταια να ισορροπήσει. Μια νέα υπόθεση που αναλαμβάνει η Άννα θα εγείρει ερωτηματικά στον Δημήτρη. Ο κλοιός της έρευνας σφίγγει γύρω από την Υβόννη, όταν αποκαλύπτεται ότι η προηγούμενη κατάθεσή της ήταν ανακριβής και έκρυβε μυστικά. Στο στόχαστρο μπαίνει και η Κλειώ, η οποία, όμως, θα περάσει στην αντεπίθεση, θέτοντας στον Σταύρο ένα δύσκολο δίλημμα.

22:50 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 60: Η αποκάλυψη του Γεράσιμου στην Ελισάβετ τη φέρνει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σε δύσκολη κατάσταση είναι και η Ηγουμένη μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της, οι οποίες βάζουν σε κίνδυνο την ηγουμενία της. Η Αλεξία τα βάζει με την οικογένειά της για τις συναντήσεις της με τον Βίκο. Η σχέση της με τον Παναγιώτη δεν έχει μέλλον. Ούτε η σχέση της Νατάσας με τον Παράσχο, αφού εκείνη επιμένει να μάθει την αλήθεια για τα μυστικά του τηλεφωνήματα. Στο Ηγουμενοσυμβούλιο η Φιλαρέτη ανακοινώνει τις αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν προκειμένου να διασωθεί το μοναστήρι. Η Κασσιανή δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Ταινίες

21:00 Γιορτή της Μητέρας στο OPEN

Ρομαντική Κομεντί, αμερικανικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Γκάρι Μάρσαλ, Ηθοποιοί: Τζούλια Ρόμπερτς, Τζένιφερ Άνιστον, Κέιτ Χάντσον

Υπόθεση: Μέλλουσες, ανύπαντρες, εν διαστάσει μητέρες… Η γιορτή τους θα σταθεί η αφορμή για να συνδεθούν κάποιες εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους ιστορίες, με κεντρικό τους θέμα τις πολλαπλές εκδοχές της μητρότητας. (112′)

22:00 Το γεγονός COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική Ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Οντρέ Ντιουάν, Ηθοποιοί: Άναμαρία Βαρτολομέι, Κέισι Μοτέ Κλάιν, Λουάνα Μπατζράμι

Υπόθεση: Στη Γαλλία της δεκαετίας του ’60, μια πολλά υποσχόμενη φοιτήτρια ανακαλύπτει πως είναι έγκυος. Βλέποντας τα όνειρά της να γκρεμίζονται, αποφασίζει να τερματίσει την εγκυμοσύνη της σε μια εποχή που οι αμβλώσεις είναι παράνομες. (96′)

23:30 Red Sparrow στο STAR

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2018

Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς, Ηθοποιοί: Τζένιφερ Λόρενς, Τζόελ Έτζερτον, Ματίας Σένερτς

Υπόθεση: Μια Ρωσίδα μπαλαρίνα τερματίζει την καριέρα της έπειτα από έναν σοβαρό τραυματισμό. Αντιμέτωπη πλέον με ένα αβέβαιο μέλλον, θα αναγκαστεί να περάσει από σκληρή εκπαίδευση για να γίνει πράκτορας μιας μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών. (135′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b