MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“Είμαι σαν τον Chandler”: Ο πρίγκιπας Χάρι εξηγεί γιατί πιστεύει πως μοιάζει με τον χαρακτήρα των Friends

Ο πρίγκιπας Χάρι κάνει πολλές αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική του ζωή στο βιβλίο του «Ρεζέρβα» – γεγονότα που αφορούν στη βασιλική οικογένεια αλλά και πιο άγνωστες, προσωπικές ιστορίες δικές του από τα νεανικά του χρόνια. Μεταξύ άλλων δηλώνει και φανατικός των “Friends” αλλά και γιατί ο ίδιος μοιάζει στον χαρακτήρα του Chandler.

Monopoli Team

Ο Δούκας του Sussex αποκαλύπτει μεταξύ άλλων στην αυτοβιογραφία – που ήδη έχει γίνει best seller –  πως ήταν φανατικός της επιτυχημένης κωμικής σειράς του NBC, “Friends”, η οποία μάλιστα του κράτησε συντροφιά σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του, πριν από μια δεκαετία, κατά την οποία περνούσε κρίσεις πανικού έχοντας μόλις επιστρέψει από το Αφγανιστάν στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα αναφέρει στο βιβλίο του πως εκείνη την περίοδο τον άγχωνε να βρίσκεται ανάμεσα πολύ κόσμο και κάμερες, με αποτέλεσμα να απομονώνεται στο Παλάτι και να μην συναντά κανέναν για ένα διάστημα. «Κάθε μέρα, κάθε νύχτα καθόμουν και έτρωγα απ’έξω και έβλεπα το ‘24’ ή το Friends. Νομίζω ότι είδα όλα τα επεισόδια το 2013. Αποφάσισα τότε ότι ήμουν σαν τον Chandler», αναφέρει χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως αυτό που ενώνει τους δυο τους είναι το γεγονός πως και οι δύο χρησιμοποιούν το χιούμορ για να αντιμετωπίσουν το τραύμα.

«Δεν πήγαινα για φαγητό με φίλους, ούτε σε πάρτι ή κλαμπ. Τίποτα. Κάθε βράδυ επέστρεφα σπίτι από τη δουλειά, έτρωγα πάνω από τον νιπτήρα, έκανα λίγη δουλειά και το Friends έπαιζε στο βάθος» συνεχίζει να γράφει ο Χάρι. Μάλιστα, κατά το διάστημα που παρακολουθούσε τόσο φανατικά τη θρυλική σειρά, συνειδητοποίησε επίσης πόσο πολύ μοιάζουν με τον Chandler, ειδικά όταν εκείνος αστειευόταν για το διαζύγιο των γονιών του.

Και ιστορίες που αφορούν σε πιο άγνωστες, προσωπικές ιστορίες του ίδιου από τα νεανικά του χρόνια, όταν ακολουθούσε μια εργένικη ζωή και έκανε παρέα με διάσημους του Hollywood, δεν παραλείπονται να αναφερθούν στην αυτοβιογραφία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρίγκιπας Χάρι: Οι 5 σοκαριστικές αποκαλύψεις που κάνει στην αυτοβιογραφία του12.09.2018

Μάλιστα αναφέρεται η στιγμή από ένα ταξίδι που έκανε ο Χάρι με φίλους στην Αμερική και βρέθηκε φιλοξενούμενος στο σπίτι της Courteney Cox, η οποία υποδυόταν τη Monica στα “Friends”. Μία φίλη του ίδιου γνώριζε την ηθοποιό, η οποία τους είχε πει ότι μπορούν να πάνε στο σπίτι της ενώ εκείνη έλειπε για δουλειά. «Αλλά μετά η Courteney εμφανίστηκε. Ήμουν πολύ μπερδεμένος. Ακυρώθηκε η δουλειά της. Δεν μπορούσα να ρωτήσω. Αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να φύγουμε;» αναφέρει ο Χάρι και προσθέτει «ήμουν ακόμα μπερδεμένος γιατί εκείνη ήταν η Monica και εγώ ο Chandler. Αναρωτιόμουν αν θα έβρισκα το κουράγιο να της το πω».

«Τότε, ίσως για να μας ξεφορτωθεί, με οδήγησε εμένα κι ένα φίλο μου στο ψυγείο. Ενώ ήταν ανοιχτή η πόρτα είδαμε ένα κουτί με μαύρα, μαγικά μανιτάρια σε σχήμα διαμαντιού. Κάποιος μου είπε ότι ήταν για όλους» και στη συνέχεια περιγράφει τις παραισθήσεις που είχε εξαιτίας της κατανάλωσης των ναρκωτικών. Σύμφωνα με τον ίδιο, άρχισε να βλέπει τέρατα μπροστά του, κάτι που τελικά τον έκανε να γελάει, αντίθετα με τον φίλο του που δεν είχε αντίστοιχη ευχάριστη εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMatthew Perry: Τα 6 πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας το βιβλίο του12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b