MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 106: Η αρκούδα κόβει βόλτες ελεύθερη στο χωριό, με αποτέλεσμα μια χωριανή που τη βλέπει ξαφνικά μπροστά της, να πάθει καρδιακό. Κι ενώ η Κατερίνα κάνει ό,τι μπορεί για να τη σώσει, η κόρη της έρχεται με άγριες διαθέσεις, αποφασισμένη να πέσουνε… μηνύσεις. Την ίδια ώρα, ο Θύμιος δέχεται τη βοήθεια του Ηλία για να εντυπωσιάσει την Καλλιόπη ως «Μάνθος» και ο Χαραλάμπης, υποψιασμένος, προσπαθεί να καταλάβει τι σκαρώνει. Στην Αθήνα, ο παπάς είναι αποφασισμένος να βρει τη Βαλέρια, ενώ ο Σώτος, με τη Σύλβια, την Αγγέλα και τον Πετράν είναι αποφασισμένοι να στείλουν φυλακή τον Εγκέφαλο. Θα τα καταφέρουν, άραγε, ή θα τους γυρίσει μπούμερανγκ το σχέδιό τους; Πώς θα αντιδράσουν ο Παναγής και η Κατερίνα όταν ο Κανέλλος τούς ανακοινώσει ότι είναι υποχρεωμένος να τους συλλάβει;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 72: Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες πιάνονται στα χέρια στο καφενείο. Η εξαφάνιση του Αστέρη διαδίδεται στο χωριό και όλοι φοβούνται για τα χειρότερα, ενώ η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες. Ο Μαθιός έχει τύψεις που άφησε μόνο του τον αδερφό του. Παράλληλα η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει κοντά στον Πετράκη. Η οικογένεια του Παντελή ενώνεται και πάλι. Ο Φαρμάκης αποκαλύπτει ξεκάθαρα στο Μανόλη το είδος της συνεργασίας τους, ενώ η Θοδώρα για μια ακόμη φορά προβληματίζεται για τις δουλειές του Λευτέρη και ανησυχεί για το ποιος πραγματικά είναι. Η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη προσπαθούν να λογικέψουν τον Παύλο, να μην κινηθεί εναντίον Αστέρη για μην ξεκινήσει η βεντέτα. Η Αργυρώ δέχεται τηλεφώνημα από τον Παύλο.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 96: Ο Λυκούργος είναι αποφασισμένος να βγάλει τον Χρήστο από τη φυλακή και σκοπεύει να κάνει προσωπική έρευνα για τα κυκλώματα προστασίας, γεγονός που ανησυχεί πολύ τη Χάιδω. Η Δήμητρα μαθαίνει ότι ο τύπος που είχε ρίξει το χάπι του βιασμού στο ποτό της Βασιλικής, κυκλοφορεί πάλι στα μπαρ και συνεχίζει τη δράση του. Αποφασίζει να υποδυθεί πάλι τη Ράινα για να τον πιάσει στα πράσα και οργανώνει την επιχείρηση με τον Στράτο και τον Βαγιάκο. Ο Φίλιππος κάθε βράδυ πίνει και τον βοηθούν ο Λεωνίδας με την Άννα για να γυρίσει σπίτι. Η Δήμητρα μιλάει στον Κουράκο για τις υποψίες της σχετικά με την εταιρεία του Δημοσθένη. Επίσης, συναντιούνται με τον Εισαγγελέα ο οποίος τους αναθέτει να ξεκινήσουν μεγάλη έρευνα για τα κυκλώματα που πουλούν προστασία στα μαγαζιά της περιοχής. Ο Φίλιππος, μεθά για μία ακόμη φορά, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέφτει πάνω σε ένα δέντρο.

21:00 Ποιος Παπαδόπουλος; στον ANT1

Επεισόδιο 27: Όλοι προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους στο εξοχικό της Μελίνας, ενώ δεν λείπουν και οι εντάσεις μεταξύ της Μελίνας και της Περιστέρας. Ο Γιάννης ψάχνει τρόπο να διορθώσει όλες τις βλάβες του σπιτιού, ο Θάνος ψάχνει τρόπο να συνδέσει την πολυαγαπημένη τους Ραφαέλα και η Μελίνα ψάχνει τρόπο να ανεβάσει λίγο το βιοτικό τους επίπεδο, αλλά θα αναγκαστεί μέχρι και να κάνει μπάνιο με κατσαρολάκια με ζεσταμένο νερό! Ο Αρίστος από την άλλη, που μένει στο τροχόσπιτο απέναντι, ψάχνει τρόπο να έρθει ξανά κοντά με την οικογένειά του και κυρίως με την Μελίνα, η οποία όμως παραμένει ανένδοτη. Έτσι, θα τους καλέσει όλους για μπάρμπεκιου και εκεί ο Γιάννης και ο Θανάσης θα οργανώσουν ένα από τα φαεινά τους σχέδια για να φέρουν τη Μελίνα πάλι κοντά στον Αρίστο… Αυτό που φαίνεται είναι πως το μεγάλο ατού του Αρίστου απέναντι στην Μελίνα είναι… η τουαλέτα του τροχόσπιτου!

22:00 Κάνε ότι κοιμάσαι με διπλό επεισόδιο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 37: Μετά την τραγική κατάληξη του Βανδώρου, ο Νικόλας προσπαθεί να βοηθήσει τον Στάθη, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ. Ο Παύλος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του εγκλήματος. Μετά την ανατροπή αυτή, ο Ίσσαρης αναγκάζεται να πει την αλήθεια στην ανακρίτρια σχετικά με τις μυστικές του επαφές με τον δικηγόρο του Βανδώρου και το σχέδιό του. Επιβεβαιώνει ότι ο Βανδώρος ήταν τελείως αθώος από την αρχή της έρευνας, αλλά οι αποκαλύψεις που κάνει, επιδεινώνουν τη θέση του. Η Πολέμη προσπαθεί να βρει τρόπο να αποδεσμευτεί από την υπόθεση χωρίς να εξοργίσει τον Μάνο και τους συνεργάτες του. Ο Μάκης στο σχολείο αντιμετωπίζει την αγανάκτηση των συμμαθητών του για όσα έκανε. Στην κατάθεσή του στην Βάλβη, παραδέχεται ότι ο ίδιος παρέδωσε το επίμαχο βίντεο στον Βανδώρο.

Επεισόδιο 38: Η Άννα φαίνεται ότι φοβάται τον αξιωματικό που βοηθάει την Βικτώρια, χωρίς όμως να αποκαλύπτει στον Ίσσαρη τους λόγους. Η Σοφία έχει ενοχές για τη στάση της απέναντι στον Βανδώρο και αναλαμβάνει να τον βοηθήσει. Για να βοηθήσει τον έφηβο μαθητή του, ο Νικόλας αποφασιζει να ζητήσει τη νόμιμη κηδεμονία του Στάθη. Ο Ίσσαρης επιδιώκει να γνωρίσει καλύτερα τον αξιωματικό της Υπηρεσίας Πληροφοριών που τόσο φοβάται η Άννα και που κατάφερε να απαλλάξει την Βικτώρια από τις κατηγορίες. Η Νάσια επιμένει να γίνει η νονά του παιδιού της Ζωής. Όταν την πλησιάζει η Αμάρα, της ξεφεύγει το θέμα της εγκυμοσύνης. Η Αμάρα συνειδητοποιεί ότι το παιδί της μαθήτριας είναι του Στράτου και αρχίζει να παρακολουθεί τη Ζωή. Η Βικτώρια διεκδικεί την κηδεμονία του Στάθη και του προτείνει να ζήσει μαζί της. Συγχρόνως προσπαθεί με τρόπο να του εξηγήσει την καχυποψία της για τον πατέρα του και τη σχέση του με την αδελφή της.

22:00 Παγιδευμένοι στον ANT1

Επεισόδιο 33: Η Άννα αποφυλακίζεται και πέφτει στην αγκαλιά του Δημήτρη. Οι δυο τους είναι πάλι μαζί για να δώσουν, ενωμένοι, τη μάχη για την αθώωσή της. Ο Αλέκος μαθαίνει τα νέα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει στοιχεία που θα στείλουν την Άννα πίσω στη φυλακή. Παράλληλα, υποπτεύεται ότι η γυναίκα του, του λέει ψέματα για το πού βρισκόταν τη νύχτα του φόνου. Το μυστικό της Υβόννης αποκαλύπτεται. Πού ήταν τελικά η Υβόννη και με ποιον; Η Νατάσσα αναγκάζεται να πει την αλήθεια στη Δανάη για τον πραγματικό της πατέρα κι εκείνη, έξαλλη και πληγωμένη, φεύγει από το σπίτι. Πού θα βρεθεί την επόμενη μέρα το πρωί;

22:50 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 58: Ο Γεράσιμος δεν μπορεί να διαχειριστεί ότι ο Πέτρος έχει επιστρέψει στο χωριό και η Ελισάβετ είναι και πάλι μαζί του. Η Όλγα νιώθει απόρριψη από τον Λουκά, ο οποίος προσεγγίζει τη Θάλεια. Ο Παναγιώτης είναι στεναχωρημένος από τη συμπεριφορά της Αλεξίας. Ο Θέμης διαπιστώνει ότι η κόρη του συμπεριφέρεται με διαφορετικό τρόπο πια και δυσκολεύεται να την αναγνωρίσει. Ο Σταυρίνος δεν δείχνει καμία διάθεση και θέληση για να ξαναπερπατήσει. Ο Μανόλης αποκαλύπτει στη γυναίκα του το μεγάλο μυστικό του γιου τους. Ο Γιώργος ανακαλύπτει την κράτηση της Κασσιανής στο κελί της και η Ηγουμένη προσπαθεί να τον φέρει με το μέρος της με αντάλλαγμα την εκμετάλλευση κτημάτων της Mονής. Ο Βίκος και η Αλεξία αρχίζουν να συμπάσχουν για τον χαμό της Αγγελικής. Ο Θέμης πηγαίνει στη Γερακιανή για να φέρει πίσω τον Πέτρο, ο οποίος ζητάει από την Ελισάβετ να πάρει εκείνη τις αποφάσεις για τη μεταξύ τους σχέση.

Ταινίες

21:00 Hunting Ava Bravo στο COSMOTE CINEMA 1HD

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Γκάρι Άουερμπαχ, Ηθοποιοί: Κέιτ Ντελ Καστίγιο, Μαρκ Μπλούκας, Χέιλεμ Μεντίνα

Υπόθεση: Ο Μπάντι Κινγκ, δισεκατομμυριούχος και ‘αθλητής’, ηρεμεί κυνηγώντας στο απομονωμένο κτήμα του ανθρώπους που έχει… απαγάγει. Μα το τελευταίο θύμα του -μια δυναμική και σκληροτράχηλη γυναίκα- δεν είναι καθόλου εύκολος στόχος. (76′)

23:30 Εγκληματίες Πρώτης Τάξεως στο OPEN

Ταινία Δράσης, βρετανικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι, Ηθοποιοί: Μάθιου Μακόναχι, Τσάρλι Χάναμ, Χιου Γκραντ

Υπόθεση: Έχοντας χτίσει μια επικερδή αυτοκρατορία στο Λονδίνο, ένας Αμερικανός έμπορος ναρκωτικών αποφασίζει να την πουλήσει για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Μα οι προθέσεις του γίνονται αντιληπτές από ανταγωνιστές που καιροφυλακτούν. (109′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b