MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 101: Η Σύλβια και η Αγγέλα δεν υποκύπτουν στον εκβιασμό της Βαλέριας και ο Σώτος με τον Πετράν, που ξέρουν πολύ καλά πως η μαφιόζα δεν αστειεύεται, ζουν τον απόλυτο πανικό. Τον απόλυτο πανικό ζει και η Κατερίνα όμως, αφού ο Θοδωρής έρχεται από την Αθήνα φέρνοντας τα δυσάρεστα νέα για την υποθήκη του σπιτιού και τα ξαδέλφια συνειδητοποιούν πως κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, για ακόμα μια φορά. Την ίδια ώρα, ο Τζώρτζης ρίχνει στον Κανέλλο ένα βέλος με δόση υπνωτικού για… αρκούδες, και η αστυνομική αρχή του τόπου πέφτει ξερή. Ο Πετράν αναλαμβάνει να «βοηθήσει» τον Παναγή, ενώ ο Εγκέφαλος έχει αναλάβει όλα τα υπόλοιπα. Κι ενώ ο παπάς μας έχει βάλει στόχο να πείσει τη Βαλέρια να μην τα τινάξει όλα στον αέρα, τελικά, ο ίδιος θα χάσει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 67:Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να μάθει τι κρύβει ο Τόλης ενώ η Αργυρώ μοιάζει ανακουφισμένη από την απόφαση του Σταύρου να της δώσει το διαζύγιο. Ο Λευτέρης μαθαίνει για το παρελθόν του Φαρμάκη και της Ρέας από τον πατέρα της, ενώ οι υποψίες του Αντώνη για τους λόγους που οδήγησαν στην μετάθεσή του, πυκνώνουν. Ο Μανόλης αντιμετωπίζει στα ίσια τον Νικηφόρο, ζητώντας του το λόγο για τη Νάντια. Την ίδια στιγμή, η Τζένη βρίσκεται σε αδιέξοδο με το ψέμα που έχει πει. Ο Μαθιός απειλεί τον Σταύρο για τις φωτογραφίες και τον οδηγεί σε μια απρόσμενη αντίδραση.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 90: Tα μουδιάσματα στα χέρια της Μαρίνας συνεχίζονται και ο Μάνος ανησυχεί ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Η Αρετή κάνει τα μάγια της έξω απ’ το σπίτι της Ιουλίας. Για κακή της τύχη όμως η Ιουλία έρχεται εκείνη την ώρα και την πιάνει επ’ αυτοφώρο. Ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας οργανώνει μεγάλο τραπέζι με καλεσμένη μεταξύ άλλων και την Αθήνα. Ο Φίλιππος συναντά την Ειρήνη στο δρόμο και η Χάιδω αγχώνεται ότι μπορεί να του ξεφύγει η αλήθεια για την συγγένεια τους.

22:00 Κάνε ότι κοιμάσαι με διπλό επεισόδιο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 35: Η Άννα αντιμετωπίζει σοβαρές πειθαρχικές κατηγορίες από το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων της υπηρεσίας. Ο Ίσσαρης κρατάει αποστάσεις. Ο Νικόλας έρχεται αντιμέτωπος με τη σκληρότητα των μαθητών του. Απογοητευμένος από την επιλογή του Μάκη να ζητήσει χρήματα από τον Βανδώρο, προσπαθεί πλέον να προστατέψει τον Χρήστο. Όταν ο πατέρας του πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από μπράβους του Βανδώρου, αποφασίζει να επέμβει δραστικότερα και να συγκρουστεί με τον άνθρωπο της νύχτας και τον κόσμο του. Η σχέση της Μπετίνας με τον Χριστόφορο της δημιουργεί ενοχές. Ο Στάθης προσπαθεί να στηρίξει τον πατέρα του που καταρρέει. Τι θα κάνει η Νάσια όταν συνειδητοποιήσει πού κρύβεται η Βικτώρια;

Επεισόδιο 36: Η Βικτώρια βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας και ο Νικόλας είναι αντιμέτωπος με την καχυποψία των Αρχών, επειδή την έκρυβε στο σπίτι του. Ο Νικόλας καβγαδίζει με τον Χριστόφορο, εξοργισμένος πια με την κριτική που του ασκεί τους τελευταίους μήνες. Ο Ίσσαρης πληροφορείται από δικούς του ότι η Άννα αντιμετωπίζει το Πειθαρχικό με αφορμή τη σύλληψη του Μηνά, αλλά κυρίως επειδή κάποιος υψηλόβαθμος την έχει βάλει στο μάτι. Ποιος είναι αυτός και τι σχέση έχει με την υπόθεση και την κράτηση της Βικτώριας;

22:00 Παγιδευμένοι στον ANT1

Επεισόδιο 30: Η σιωπή της Άννας οδηγεί στην προφυλάκισή της. Ο Δημήτρης, καταρρακωμένος ορκίζεται ότι θα ανακαλύψει τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να την στηρίξει. Οι προσπάθειές του συγκρούονται με τη θέση του ως Εισαγγελέα και ο Σταύρος τον παρακολουθεί στενά για να τον προστατέψει από οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση. Το ίδιο και ο Σπύρος, ο οποίος φοβάται ότι ο γιος του θα καταστρέψει την καριέρα του. Η Άννα βρίσκεται συντετριμμένη στη φυλακή, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί σχεδόν τίποτα από εκείνο το βράδυ. Οι συναντήσεις της με τον Δημήτρη είναι το μόνο πράγμα που της δίνει λίγη δύναμη. Ο Αλέκος οργανώνεται για να συγκεντρώσει στοιχεία, τα οποία ενοχοποιούν την Άννα. Θα κάνει τα πάντα για να την χώσει στη φυλακή για τα καλά. Ο Ανδρέας είναι ο μόνος σύμμαχος του Δημήτρη. Θα διακινδυνεύσει κι αυτός τη θέση του για να αποδείξουν την αθωότητα της Άννας, ψάχνοντας για στοιχεία, παρά τις προειδοποιήσεις του Σταύρου.

22:50 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 53: Ο Πέτρος βλέποντας την πίεση που νιώθει η Ελισάβετ από την παρουσία των δημοσιογράφων στο μοναστήρι, ψάχνει να βρει τρόπο να φύγει από το νοσοκομείο. Η Αλεξία προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να συναντήσει τον Βίκο και να του δώσει από κοντά το γράμμα που άφησε για εκείνον  η Αγγελική. Η Όλγα προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για τον Λευτέρη σε μία προσπάθεια να τους τα ξαναβρεί με την Πολυξένη. Η Ηγουμένη ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ τους όρους που πρέπει να τηρήσει για να παραμείνει στο μοναστήρι. Ο Γεράσιμος αιφνιδιάζει τον Μανόλη αποκαλύπτοντάς του ένα σκοτεινό μυστικό που κρατούσε μέσα του για πολλά χρόνια.

Ταινίες

21:00 Επικίνδυνη Αποστολή: Η πτώση στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δράσης, αμερικανικής παραγωγής του 2018

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μακ Κουάρι, Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Χένρι Κάβιλ, Άλεκ Μπόλντουιν

Υπόθεση: Όταν μια αποστολή της IMF πηγαίνει στραβά, ο κόσμος έρχεται αντιμέτωπος με φρικτές συνέπειες. Ο πράκτορας Ίθαν Χαντ θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή, την ώρα που η CIA αμφισβητεί τα κίνητρά του. (142′)

22:00 Ευτυχισμένος Όσκαρ στην ΕΡΤ2

Βιογραφική Ταινία, βρετανικής παραγωγής του 2018

Σκηνοθεσία: Ρούπερτ Έβερετ, Ηθοποιοί: Ρούπερτ Έβερετ, Κόλιν Φερθ, Κόλιν Μοργκαν

Υπόθεση: Στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Παρίσι, ο φτωχός και ξεπεσμένος Όσκαρ Ουάιλντ ζει τις τελευταίες μέρες της ζωής του. Χαμένος στη δίνη των αναμνήσεων, αναπολεί τους θριάμβους, τις δυσκολίες και τις συγκινήσεις που τον στιγμάτισαν. (118′)

23:50 Οι Επικίνδυνοι στο STAR

Ταινία Δράσης, αμερικανικής παραγωγής του 2010

Σκηνοθεσία: Σιλβέν Γουάιτ, Ηθοποιοί: Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Ίντρις Έλμπα, Ζόε Σαλντάνα, Κρις Έβανς, Τζέισον Πάτρικ, Κολούμπους Σορτ

Υπόθεση: Μια ομάδα επίλεκτων στρατιωτών της CIA βιώνει την προδοσία στο πετσί της και τελευταία στιγμή γλιτώνει από βέβαιο θάνατο. Τώρα, επιστρέφει για να ξεπληρώσει τον υπαίτιο με το ίδιο νόμισμα. (130′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b