MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 99: Η παπαδιά, αν και πολύ απογοητευμένη, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα αδέρφια Μπομπότη. Ο Σώτος με τον Πετράν, απ’ την άλλη, μόνο έτοιμοι δεν είναι, και ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν ποιος τους έχει καταλάβει και τους έχει αφήσει το ανώνυμο σημείωμα. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια προσπαθεί να βρει τρόπο να πάρει πίσω την περιουσία που έχασε, ενώ ο παπάς προσπαθεί να βρει τρόπο να τη βάλει στον «ίσιο» δρόμο, έστω και αργά. Ο Χαραλάμπης με τον Θύμιο τσακώνονται ασταμάτητα στο κελί της φυλακής, ενώ ο Παναγής με την Κατερίνα τρέχουν να τα οργανώσουν όλα για την ΜΚΟ. Τι ετοιμάζει η Βαλέρια, που θα φέρει στον Πλάτανο δυσάρεστες αναμνήσεις απ’ τα παλιά; Τι θα κάνει η Σύλβια, τώρα που ξέρει όλη την αλήθεια, για το τι κάνουν πραγματικά στο χωριό ο άντρας της και ο αδερφός του;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 65: Ο Σταύρος έχει δεύτερες σκέψεις για τις αποφάσεις του ενώ ο Αστέρης συναντά τον Ευθύμη για το χρέος του Στεφανή. Ο Μαθιός ανακαλύπτει τις παράνομες δουλειές του Στεφανή. Τα δύο αδέρφια πρέπει να πάρουν μια απόφαση. Η Αιμιλία αποφασίζει να πάει να βρει τον Δημήτρη στην Αθήνα ενώ ο Παπάς συμβουλεύει τον Παύλο να είναι ειλικρινής απέναντί της. Κι ενώ η Μαρίνα παίρνει σημαντικές αποφάσεις για την ζωή της, η Άσπα νιώθει παρείσακτη στην οικογένεια. Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης έχει μια μυστική συνάντηση ψάχνοντας το παρελθόν του Ευθύμη, ενώ ο Μαθιός επισκέπτεται τον Σταύρο. Ο Μανόλης με το Νικηφόρο ξεκινάνε τα θερμοκήπια αλλά το θέμα της Νάντιας είναι αγκάθι μεταξύ τους. Ο Παντελής περνά δύσκολα χωρίς την Άννα ενώ η Κατερίνα μεσολαβεί. Η Σοφία ενοχλείται από την ύποπτη συμπεριφορά του Τάσου που κάτι της κρύβει.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 87: Η Βασιλική δεν πιστεύει τον Φίλιππο και του λέει ότι στο εξής θα μιλάει μόνο με το Λυκούργο. Παράλληλα η Μυρτάλη ζητάει συγνώμη από τον Αλέξη για όλα και τον παρακαλά να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Φίλιππος ζητά από την Μαρίνα να διώξει την Βασιλική από το σπίτι της ώστε να επιστρέψει στο δικό τους. Μέσα σε όλα αυτά το αποτέλεσμα του τεστ DNA αποδεικνύει ότι ο Φίλιππος και η Ειρήνη είναι αδέρφια και η Χάιδω πρέπει να το κρατήσει μυστικό πάση θυσία. Στο μεταξύ ο Δημοσθένης παραδέχεται στον Κωσταντίνο ότι ο Κεφάλας σκότωσε τον Κίμωνα και αρχίζει να σχεδιάζει την εκδίκησή του. Σε απόγνωση βρίσκεται η Ειρήνη μετά την απώλεια του αδερφού της και παίρνει χάπια με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μπροστά στην Βασιλική. Ο Φίλιππος βρίσκει τα αποτελέσματα του τεστ DNA στο σπίτι και η Χάιδως η οποία αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για την Ειρήνη.

22:00 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 51: Η πόρτα της αποθήκης που βρίσκονται φυλακισμένοι η Ελισάβετ και ο Πέτρος, επιτέλους, ανοίγει. Η κατάσταση της υγείας  του Πέτρου έχει επιδεινωθεί. Σε μια άλλη αποθήκη, ο Θέμης περιμένει για να βρεθεί επιτέλους με τον απαγωγέα. Ο Βίκος καταφτάνει πρώτος, με σκοπό να πάρει την εκδίκησή του. Η Ηγουμένη αποφασίζει να μιλήσει στην Αυξεντία για την προηγούμενη ζωή της. Θα αποφασίσει στη συνέχεια να αντιμετωπίσει την Κασσιανή, πρόσωπο με πρόσωπο. Στο νοσοκομείο όλη η οικογένεια Καστρινού ανησυχεί για τον Πέτρο. Η Ελισάβετ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Ο Γεράσιμος θα πάει στην Πάτρα για να τη συναντήσει και να τη φέρει πίσω.

22:40 Αυτή η νύχτα μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 33: Συντετριμμένη η Μυρτώ αγωνίζεται να σταθεί όρθια, όμως, τελικά, το ξέσπασμα της θα παγώσει τους πάντες και θα σκορπίσει πόνο και οργή. Στο οικογενειακό τραπέζι της οικογένειας Αναγνώστου τα μυστικά, τα ψέματα και οι συναλλαγές συνεχίζονται αλλά η Φωτεινή δεν αντέχει πια. Η Αγλαΐα μένει άλαλη από την αποκάλυψη του Μίλτου ενώ ο Στέλιος περί άλλα τυρβάζει. Ο Χρήστος και η Βάσω θα ξεπεράσουν κάθε δισταγμό τους, σε μια ξεχωριστή και για τους δύο στιγμή. Η Νίτσα και η Ζέτα ξεκινούν με τις βαλίτσες τους, η ξαφνική εμφάνιση του Στρατή θα προσκρούσει στη σιωπή της Ζέτας, αλλά ο Παπαδόπουλος, με τις εντολές του μυστηριώδους αφεντικού του, θα δώσει μια νέα τροπή στην ιστορία. Τυφλός από πόνο και οργή ο Πόντικας θα κυνηγήσει το Μίλτο που τα έχει χαμένα.  Η Ζέτα, παρά την αντίθεση της Νίτσας,  υπαναχωρεί συναισθανόμενη τους κινδύνους που απειλούν το Στρατή. Εκείνος αφήνει στην άκρη το πρόβλημα του και εξαγριωμένος επιχειρεί να αποδώσει δικαιοσύνη για τη Μυρτώ  με τον Αλέξανδρο να επεμβαίνει καθοριστικά.

Ταινίες

21:00 Ο Προστάτης στο STAR

Ταινία Δράσης, αμερικανικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Λόρεντζ, Ηθοποιοί: Λίαμ Νίσον, Κάθριν Γουίνικ, Τερέζα Ρουίζ

Υπόθεση: Ένας ιδιοκτήτης ράντσου στα σύνορα της Αριζόνα καλείται να υπερασπιστεί ένα αγόρι από το Μεξικό που προσπαθεί να γλιτώσει από το καρτέλ που τον καταδιώκει και τον οδηγεί στις ΗΠΑ. (135′)

21:00 Η κόρη στο COSMOTE CINEMA 1HD

Θρίλερ, ισπανικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Μανουέλ Μαρτίν Κουένκα, Ηθοποιοί: Χαβιέρ Γκουτιέρεθ, Πατρίθια Λόπεθ Αρνάιθ, Ιρένε Βίργκεθ

Υπόθεση: Μια έγκυος έφηβη που βρίσκεται σε μονάδα για ανήλικους παραβάτες δέχεται μια ιδιότυπη πρόταση από έναν εκπαιδευτή και τη γυναίκα του: να μετακομίσει κρυφά στο σπίτι τους μέχρι να γεννήσει… υπό τον όρο να κρατήσουν το μωρό της. (115′)

23:00 Four Brothers στο SKAI

Ταινία Δράσης, αμερικανικής παραγωγής  του 2005

Σκηνοθεσία: Τζον Σίνγκλετον, Ηθοποιοί: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Αντρέ Μπέντζαμιν

Υπόθεση: Όταν η θετή τους μητέρα σκοτώνεται σε ένοπλη ληστεία, τέσσερα αδέλφια ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από το άγριο έγκλημα. Σύντομα, θα καταλάβουν ότι οι δεσμοί που τους ενώνουν είναι πολύ ισχυροί. (105′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b