MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Ένα μπιμπερό και μία ανθοδέσμη: Λάκης Λαζόπουλος και Πάνος Βλάχος στο Θέατρο Παλλάς για καλό σκοπό

Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Πάνος Βλάχος συναντιούνται, στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς, για μια φιλανθρωπική βραδιά στήριξης της Στέγης Γερόντων «Άγιοι Ανάργυροι», με το έργο «Ένα μπιμπερό και μία ανθοδέσμη».

Monopoli Team

Ο Λάκης Λαζόπουλος κι ο Πάνος Βλάχος έρχονται με «Ένα μπιμπερό και μία ανθοδέσμη» στο Θέατρο Παλλάς για μία και μόνο παράσταση την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στις 20:30. Το κείμενο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Ένα μπιμπερό και μία ανθοδέσμη»: Λίγα λόγια για την παράσταση

Δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες που ανήκουν σε διαφορετικές γενιές συναντιούνται και ως συμπρωταγωνιστές σε μια και μοναδική παράσταση προσεγγίζοντας επί σκηνής τη σχέση των δυο φύλων με όρους αναπάντεχης κωμωδίας. Ο καθένας μέσα από το δικό του κόσμο επιχειρηματολογεί και μας παρασύρει σ’ ένα σύμπαν γεμάτο παιγνιώδες, σαρκαστικό αλλά και ευθύβολο χιούμορ για να καταλήξουν, παρά τις διαφορές τους, στο σβήσιμο της διαχωριστικής γραμμής ανάμεσά τους.

Τα έσοδα θα δοθούν για καλό σκοπό

«Ο “Σύλλογος Θυάτειρα” είναι μία φιλανθρωπική, πολιτιστική και κοινωνική ένωση με πολυδιάστατη δράση που στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρεταννίας, Υπερτίμου και Εξάρχου Δυτικής Ευρώπης και Ιρλανδίας κ. Νικήτα και αποτελεί σημαντική γέφυρα των Ελλήνων της διασποράς με την Μητέρα – Πατρίδα. Βασικοί του στόχοι είναι η βοήθεια στον Συνάνθρωπο, η προώθηση του Ελληνισμού και η συνεχής προβολή της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη του πολιτισμού».

Για το έτος 2023, ο «Σύλλογος Θυάτειρα» επικεντρώνεται σε δράσεις στήριξης των ατόμων τρίτης ηλικίας. Ένας από τους βασικούς σκοπούς του Συλλόγου Θυάτειρα είναι και η προστασία ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι τα άτομα τρίτης ηλικίας που η διασφάλιση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους συνιστά πρωταρχική υποχρέωση κάθε σύγχρονου κράτους, αλλά και ηθικό χρέος όλων μας. Για τον λόγο αυτόν λοιπόν προσφέρει τα έσοδα της παράστασης «Ένα Μπιμπερό και μια Ανθοδέσμη» για τη στήριξη των αναγκών της Στέγης Γερόντων «Άγιοι Ανάργυροι» του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Παγκρατίου.

Υπόθεση

Δύο κόσμοι συναντιούνται, δύο γενιές συναντιούνται και μιλάνε γι’ αυτά που αλλάζουν, γι’ αυτά που δεν αφομοιώνονται, γι’ αυτά που παριστάνουν ότι ήρθαν. Ένας οδηγός αυτοκινήτου για VIP πελάτες πετάει το αυτοκίνητό του στον γκρεμό απ’ τα νεύρα του όταν φτάνει ο επόμενος πελάτης, ο Πάνος Βλάχος που κρατώντας μια ανθοδέσμη ετοιμάζεται να κάνει μία ωραία έκπληξη στην κοπέλα του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ο οδηγός των VIP πελατών που μας εξιστορεί πως βρέθηκε με το μπιμπερό στο χέρι. Με την ζωντανή ορχήστρα ο Πάνος θα τραγουδήσει και θα χορέψει και θα συμπαρασύρει τον Λάκη σ’ αυτήν την φιλανθρωπική βραδιά που σας καλούμε να ενισύσετε το έργο της που αφορά τους ηλικιωμένους με προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Φιλουμένα Μαρτουράνο» στο Θέατρο Χορν12.09.2018

Ένα μπιμπερό, μία ανθοδέσμη και μία αγκαλιά από σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Λάκης Λαζόπουλος
Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος

Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης
Μουσική Διεύθυνση: Βάιος Πράπας
Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου

Παίζουν: Λάκης Λαζόπουλος και Πάνος Βλάχος

Τιμές Εισιτηρίων: Από 30€
Πληροφορίες: Κλείστε τα εισιτήριά σας μέσω της viva.gr. Για VIP διακεκριμένης ζώνης εισιτήρια επικοινωνήστε με το Σύλλογο Θυάτειρα τηλεφωνικά στο 6936767297 ή μέσω της ηλεκτρονική διεύθυνσης [email protected]
Παραστάσεις: Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, στις 20:30
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/ena-mpimpero-kai-mia-anthodesmi/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα. Τηλ: 21 0321 3100.
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφομανώλης
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b