MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
21
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Marine Serre fw ’23: Μια σοβαρή sustainable πρόταση

Μια σοβαρή sustainable πρόταση από την Marine Serre και την Fall/Winter 2023 συλλογή της.

Monopoli Team

Η καυστική συλλογή της Marine Serre το Fall/Winter 2023, παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού στο Grande Halle de La Villette και όπως πάντα είχε ένα αρκετά σημαντικό μήνυμα να στείλει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζέισον Μομόα: Ο σταρ του Game of Thrones λανσάρει τη δική του βιώσιμη βότκα12.09.2018

Κατά πάσα πιθανότητα η πρώτη του είδους της, η συλλογή ήταν no-waste! Αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε χρησιμοποιήθηκε στο show προήλθε αποκλειστικά από αντικείμενα που «βρέθηκαν» και οι οκτάμετροι πύργοι από παρατημένα υφάσματα (οι οποίοι ήταν το set για το show) ήταν «δρομολογημένοι να παρέχουν τα raw υλικά για μελλοντικά σπίτια», σύμφωνα με τις σημειώσεις του show.

Η σχεδιάστρια μέσα από αυτή τη συλλογή θέλησε να αφυπνίσει τους παρευρισκόμενους, ώστε να σκεφτούν τους μη βιώσιμους ρυθμούς της καθημερινής τους ζωής, ελπίζοντας να τραβήξει την απαραίτητη προσοχή στην κλιματική κρίση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το show να είναι ανοιχτό στο ευρύ κοινό, διότι όσες περισσότερες οι φωνές, τόσο μεγαλύτερη και η αλλαγή που μπορεί να γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυναντήσεις με δημιουργικούς ανθρώπους: Ελευθερία Αργύρη, σχεδιάστρια του brand siel.athens12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
ShowBiz
Τι σημαίνει για την Eurovision 2026 η φετινή επιλογή της Ελλάδας με το “Ferto”;
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”
ShowBiz
Ο good job Nicky για τα θέματα ήχου στον ελληνικό τελικό: «Είναι άδικο να ρίξω τις ευθύνες αλλού» (vid)
ShowBiz
Eurovision 2026: Αυτά είναι τα φαβορί του Α’ ημιτελικού
ShowBiz
Η αστυνομία “εισέβαλε” στο Θέατρο Αθηνών κατά τη διάρκεια της παράστασης Cancel
ShowBiz
Η Ζαμάνη για το περιστατικό με τη μπλούζα σε συναυλία: «Με στεναχώρησε που με έκραζαν γυναίκες» (vid)
ShowBiz
Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκινητική του ανάρτηση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
ShowBiz
Η ιστορία του μενταγιόν του Ταζ Μαχάλ: Από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ στη Margot Robbie
ShowBiz
16+1 σειρές που βλέπαμε οικογενειακά τα βράδια στα 90s και 00s
ShowBiz
Grammy 2026: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί
Cine News
Το Σόι Σου: Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε ρόλο – έκπληξη