MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Ο Παράδεισος των κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 63: Η Αμαλία μαθαίνει απ’ την Πολυξένη το μεγάλο μυστικό της Βικτώριας και αποφασίζει να την αντιμετωπίσει στα ίσα. Η Μιράντα απ’ την άλλη πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, να δει τον Μάρκο έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση μ’ αυτά που της εξομολογείται… Δύο απροειδοποίητες επισκέψεις θα ταράξουν τον Παράδεισο για διαφορετικούς λόγους. Απ’ τη μία ο Ντίνος που έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του και απ’ την άλλη η Τζένη που έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα της εποχής… Θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι ή θα τους παρασύρουν τα καινούρια δεδομένα; Ο Πάρης βλέπει πως ο πατέρας του προσπαθεί να με νύχια και με δόντια να πάρει την Όλγα με το μέρος του και αντιδράει. Θα τα καταφέρει αφυπνίσει τη μητέρα του ή η μάχη αυτή, για ακόμη μία φορά, έχει χαθεί;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 64: Ο Ευθύμης ζητά από Μαθιό τα χρωστούμενα του Στεφανή. Η Καλλιόπη μαθαίνει για τον καυγά του Αστέρη με τον Σταύρο και τη ζώνουν τα φίδια. Η Αργυρώ παλεύει αν πρέπει να πει την αλήθεια στον Αστέρη για τον Πετρή. Η Μαρίνα δέχεται ν’ ακολουθήσει τον Αντώνη στην Αθήνα. Η Νάντια δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από τη Βασιλική, και ξαφνιάζει τον Μαθιό και το Νικηφόρο που δεν ξέρει τι να κάνει μετά την αποκάλυψη της Τζένης. Ζητά τη βοήθεια του φίλου του. Η Τζένη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια αναπάντεχη αλήθεια. Ο Παύλος και η Αιμιλία έρχονται κοντά μετά την αποκάλυψη του Ευθύμη. Η Άννα φέρνει οικογενειακό κλίμα στο σπίτι του Λευτέρη και της Θοδώρας ενώ ο Παντελής προσπαθεί να καλύψει την απουσία της Άννας στο χωριό.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 86: Την ίδια ώρα ο Μάνος και η Μαρίνα κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την οριστική υιοθεσία της Αγγελικής. Η κατάσταση υγείας του Κίμωνα επιδεινώνεται ραγδαία στο νοσοκομείο και η Ασπασία με το Δημοσθένη καλούνται να πάρουν την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής τους. Η είδηση ότι ο Κίμωνας είναι εγκεφαλικά νεκρός συγκλονίζει την οικογένειά. Σε μια στιγμή αδυναμίας μέσα στην μονάδα εντατικής θεραπείας ο Δημοσθένης ζητάει συγνώμη από το γιο του και η Ασπασία απορεί με την κίνηση του. Ο Κουράκος έρευνα το όπλο της απόπειρας και ανακαλύπτει ότι έχει αποκτηθεί παράνομα. Φίλοι και συγγενείς συμπαραστέκονται στην οικογένεια με τη Δήμητρα να μη λείπει λεπτό απ’ το νοσοκομείο. Η Ασπασία αποφασίζει να σπάσει τον πάγο και την πλησιάζει πρώτη δίνοντας την άδεια να δει τον Κίμωνα. Παράλληλα ο γιατρός προτείνει στην οικογένεια να δωρίσουν τα όργανα του. Ο Δημοσθένης είναι αρνητικός αλλά η Ασπασία θα πάρει την τελική απόφαση θεωρώντας πως αυτό είναι κάτι που θα ήθελε ο γιος της. Ο Δημοσθένης, η Ειρήνη, η Ασπασία και η Δήμητρα μαζεύονται στην εντατική με σκοπό να αποχαιρετήσουν τον Κίμωνα.

22:00 Παγιδευμένοι στον ANT1

Επεισόδιο 29: Η Άννα αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό της. Κι ενώ εκείνη είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα… ο Ανδρέας αναγκάζεται να τη συλλάβει. Ο Δημήτρης, αδυνατώντας να πιστέψει ότι η Άννα είναι ένοχη, αρχίζει να ερευνά παράτυπα την υπόθεση για το τι έχει συμβεί. Ο Σταύρος, για μία ακόμα φορά, βρίσκεται απέναντί του. Θα σταματήσει ο Δημήτρης τις έρευνες; Ή θα θέσει τον εαυτό του και την καριέρα του σε κίνδυνο; Ο Σπύρος είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει την οικογένεια της Άννας για το τι της έχει συμβεί. Η εσωτερική του πάλη ανάμεσα στο καθήκον και τη συνείδησή του αβάστακτη. Κι ενώ οι έρευνες δεν οδηγούν πουθενά, η Άννα παραπέμπεται στον Ανακριτή… Η σιωπή της επιβαρύνει τη θέση της… μέχρι που κάποια στιγμή θυμάται… Και όλα παγώνουν!… Ποια είναι η αλήθεια τελικά;

22:50 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 50: Η Ελισάβετ κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Πέτρο ζωντανό. Ο Βίκος και ο Θέμης αγωνίζονται για το ποιος θα φτάσει πρώτος στον απαγωγέα. Η Θάλεια μαζεύει όλο και περισσότερα στοιχεία εις βάρος του Βίκου.  Τα σχέδια και οι παγίδες της Κασσιανής φέρνουν σε δύσκολη θέση την Ηγουμένη. Ο Θέμης βρίσκεται σε απόγνωση. Στην προσπάθεια του  να βρει τον δολοφόνο της Αγγελικής και να ανακαλύψει πού βρίσκεται ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα ζητήσει τη βοήθεια του Βίκου.

Ταινίες

21:00 Ληστεία στην Καταιγίδα στο STAR

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Μάικλ Πόλις, Ηθοποιοί: Μελ Γκίμπσον, Κέιτ Μπόσγουορθ, Εμίλ Χιρς

Υπόθεση: Μια συμμορία κλεφτών σχεδιάζει μια ληστεία κατά τη διάρκεια ενός τυφώνα στο Πόρτο Ρίκο, και αντιμετωπίζει προβλήματα όταν ένας απαξιωμένος αστυνομικός προσπαθεί να εκκενώσει το κτίριο από όλους όσους βρίσκονται εκεί. (135′)

22:00 Το μυστικό της Μαντλίν Κόλινς στο COSMOTE CINEMA 2HD

Θρίλερ, γαλλικής και βελγικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Αντουάν Μπαρό, Ηθοποιοί: Βιρζινί Εφιρά, Κιμ Γκουτιέρεθ, Μπρουνό Σαλομόν

Υπόθεση: Εκμεταλλευόμενη τη φύση της δουλειάς της, μια δυναμική γυναίκα μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε δυο οικογένειες σε διαφορετικές χώρες. Για πόσο, όμως, μπορεί να διατηρήσει τη διπλή ζωή της χωρίς να κινήσει υποψίες στους γύρω της; (103′)

22:40 Win Win COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική Κομεντί, αμερικανικής παραγωγής του 2011

Σκηνοθεσία: Τόμας Μακάρθι, Ηθοποιοί: Πολ Τζιαμάτι,Έιμι Ράιαν,Μπόμπι Καναβάλε

Υπόθεση: Η απάτη ενός δικηγόρου και ερασιτέχνη προπονητή πάλης απειλείται να αποκαλυφθεί, όταν ο εγγονός ενός πελάτη που εκμεταλλεύεται εμφανίζεται ξαφνικά… και εισχωρεί στη ζωή του σε βαθμό που δεν θα μπορούσε να προβλέψει. (103′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b