MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 24 Ιανουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 24 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 62: Η επικίνδυνη περιπέτεια της Μιράντας συνεχίζει να φέρνει στο δρόμο της δυσάρεστες ανατροπές παρά τις φαινομενικά ευοίωνες εξελίξεις. Ο Ντίνος που της συμπαραστέκεται, βρίσκεται σε μια αδιάκοπη εσωτερική πάλη μεταξύ δικαιοσύνης και προσωπικής ανάγκης. Παρόμοιες σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό του Πάρη ο οποίος με γνώμονα πάντοτε την πολυπόθητη εύνοια της Αμαλίας, καλείται να αποφασίσει με ποια πλευρά θα ταχθεί: με το δίκαιο ή με το ατομικό συμφέρον; Κι ενώ ο Πάρης αντιλαμβάνεται πως εν τέλει αυτές οι δύο επιλογές μπορούν να ταυτιστούν, ο Αποστόλης δε χάνει ευκαιρία να αμφισβητήσει τον τρόπο σκέψης του και να σπείρει αμφιβολίες. Παράλληλα στο σπίτι των Γιαννόπουλων προμηνύεται καταιγίδα, αφού παρά την ευαίσθητη κατάσταση του Μάρκου, δύο τρομερές αποκαλύψεις θα έρθουν να ανατρέψουν τις ισορροπίες μια για πάντα. Άραγε πώς θα αντιδράσει η Αμαλία στην στάση του Πάρη; Ποιος είναι ο απώτερος σκοπός της μυστηριώδους γυναίκας από την Αμερική;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 63: Ο Σταύρος υποβάλει μήνυση στον Αστέρη, που αρνείται να χρησιμοποιήσει τον εκβιασμό του για ελαφρυντικό, για να μην εκθέσει την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Παύλο στην Αιμιλία. Παράλληλα η Άννα παίρνει μια κρίσιμη απόφαση για τον γάμο της, ενώ η Καλλιόπη – που βλέπει πόσο ζεστά έχει πάρει η Βασιλική το θέμα της Νάντιας – συνεννοείται με τον Μαθιό να το ψάξουν περισσότερο. Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης φτάνει στα όριά του, ενώ η Τζένη παίζει το τελευταίο της χαρτί με τον Νικηφόρο.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 85: Η Βασιλική μετακομίζει στο σπίτι της Μαρίνας και δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει σε διαζύγιο παρά τις παρακλήσεις του Φίλιππου να γυρίσει κοντά του. Η είδηση για την υποτιθέμενη απόπειρα αυτοκτονίας του Κίμωνα συγκλονίζει το χωριό. Πιο συντετριμμένος από όλους είναι ο Δημοσθένης ο όποιος γνωρίζει την αλήθεια πίσω από τον τραυματισμό του γιου του και βασανίζεται από τις τύψεις. Ο Στάθης και η Αρετή σπεύδουν στο πλευρό της οικογένειας παραμερίζοντας όσα τους χωρίζουν προκειμένου να συμπαρασταθούν στην Ασπασία που καταρρέει. Τραγική φιγούρα και η Δήμητρα η οποία αρνείται να πιστέψει πως ο Κίμωνας αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του ενώ της είχε κάνει πρόταση γάμου. Έτσι παρακαλεί τον Κουράκο να ξεκινήσει έρευνα. Η Αθηνά επηρεασμένη από το συμβάν βρίσκει συμπαράσταση στο πλευρό του Μιχάλη που προσπαθεί απεγνωσμένα να την πλησιάσει.

22:00 Παγιδευμένοι στον ANT1

Επεισόδιο 28: Η εξαφάνιση της Άννας έχει συγκλονίσει τον Δημήτρη που την ψάχνει και υποψιάζεται το χειρότερο. Ο Σταύρος κατηγορεί τον Αλέκο, την Υβόννη και την Κλειώ για τον Άγγελο και προχωράει σε καταθέσεις για να ανακαλύψει την αλήθεια. Είναι όλοι ύποπτοι! Ο Σπύρος, μετά το ψέμα του Γεράσιμου, είναι έτοιμος να τον διώξει από το σπίτι… όμως μια νέα αποκάλυψη θα τον φέρει μπροστά σε ένα δύσκολο δίλημμα. Οι έρευνες της αστυνομίας για την εύρεση της Άννας αποδίδουν καρπούς. Την βρίσκουν τραυματισμένη, μόνη κι αβοήθητη στο δάσος σε κατάσταση σοκ… Τι της έχει συμβεί;

22:00 Τα καλύτερα μας χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 3 «Δεν θέλω ‘‘Ου’’»: Οι προεκλογικές ομιλίες δίνουν και παίρνουν στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1981, με το ΠΑΣΟΚ να αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλές στη μεγαλύτερη μερίδα του πληθυσμού. Οι συζητήσεις έχουν πια μεταφερθεί στις «πράσινες» και «μπλε» καφετέριες, αλλά και σε όλων των ειδών τα στέκια, με τους μεν να αποδοκιμάζουν τις… αποδοκιμασίες των δε. Ο Άγγελος, ο οποίος πρόκειται να ψηφίσει για πρώτη φορά, βλέπει τους πάντες να προσπαθούν να τον πάρουν με το μέρος του ο καθένας, με πρώτο και καλύτερο τον Στέλιο, που δεν θέλει ούτε να ακούσει για αναποφασιστικότητες. Παράλληλα, φίλοι, συγγενείς και γείτονες πρέπει να αποφασίσουν πώς τους φαίνεται η εμπλοκή του Στέλιου με τα πολιτικά, μιας και για λόγους «ανωτέρας βίας» βρέθηκε στο μπαλκόνι της συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ. Την ίδια στιγμή, η μικρή Νόνη έχει να αντιμετωπίσει κι εκείνη κάποιες αποδοκιμασίες που θα φέρουν τον Δημήτρη και τη Νανά σε δύσκολη θέση, ενώ ο Αντώνης παίρνει μια απόφαση που δεν θα αρέσει καθόλου στον Άγγελο…

Επεισόδιο 4 «Ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυο φορές»: Στην Αθήνα επικρατεί ένα χάος από φέιγ βολάν και φυλλάδια και οι Αθηναίοι πολίτες έχουν βαλθεί να καθαρίσουν τους δρόμους της πόλης τους και να τη βάλουν σε μια τάξη. Στην τάξη της μικρής Νόνης ετοιμάζονται να πάνε και η Νανά με τον Δημήτρη για να «περιλάβουν» τη δασκάλα της, που φρόντισε να «απομονώσει» τα παιδιά χωρισμένων γονιών. Κι ενώ η Πελαγία φαίνεται να παίζει σε διπλό ταμπλό στα πολιτικά, ο Αντώνης έχει κατασταλάξει για τα καλά στα συναισθηματικά του, ανακοινώνοντας σε όλους ότι παντρεύεται με τη Μυρτώ. Ο Άγγελος δεν είναι ο μόνος που θα ταραχτεί με τα νέα. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που δεν θέλει αυτόν τον γάμο, θα χτυπήσει ξανά την πόρτα του. Ο Άγγελος, που νιώθει ότι ο χρόνος τον πιέζει ασφυκτικά να αποκαλύψει στον αδερφό του την αλήθεια για εκείνον και τη Μυρτώ, αποφασίζει να το κάνει μέσα από ένα γράμμα που αφήνει στο κρεβάτι του Αντώνη. Αυτό που ακολουθεί ξαφνιάζει τον Άγγελο τόσο, που οι παράλογες θεωρίες του Λούη αρχίζουν να φαντάζουν πιθανές. Ένα άλλο γράμμα όμως, από πολύ μακριά, είναι αυτό που θα προλάβει να αναστατώσει τους Αντωνόπουλους, μέχρι το γράμμα του Άγγελου να πέσει στα λάθος χέρια!

22:50 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 49: Η Πολυξένη βλέπει μία πλευρά του Λευτέρη που δεν γνώριζε ότι υπάρχει και σοκάρεται με την απόφαση που εκείνος παίρνει για τη σχέση τους. Ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Παράσχος παίζει διπλό παιχνίδι. Ο Παράσχος προσπαθεί να πείσει τον Θέμη ότι οι υποψίες είναι αβάσιμες. Η Κασσιανή με τον Γιώργο προχωρούν την πλεκτάνη τους εις βάρος της Ηγουμένης. Ο τραυματισμένος Πέτρος και η Ελισάβετ απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, με ελάχιστη τροφή και νερό, αγωνιούν για τη ζωή τους, την ώρα όμως που η περιπέτεια και ο εγκλεισμός τους φέρνει ακόμα πιο κοντά.

Ταινίες

21:00 Ρωξάνη στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Μελανί Οφρέ, Ηθοποιοί: Γκιγιόμ ντε Τονκεντέκ, Λεά Ντρουκέρ, Λιονέλ Αμπελανσκί

Υπόθεση: Τι κάνει ο Σιρανό ντε Μπερζεράκ σε ένα ορνιθοτροφείο; Αυτό είναι το πρόβλημα του Ρεϊμόντ, που κρύβει το πάθος του για το θέατρο. Μα όλα αλλάζουν όταν απειλείται με χρεοκοπία και αναγκάζεται να δοκιμάσει τα πάντα για να επιβιώσει. (85′)

22:00 Twelve στο COSMOTE CINEMA 2HD

Θρίλερ, γαλλικής και αμερικανικής παραγωγής του 2010

Σκηνοθεσία: Τζόελ Σουμάχερ, Ηθοποιοί: Κίφερ Σάδερλαντ, Τσέις Κρόφορντ, 50 Σεντ, Έμα Ρόμπερτς

Υπόθεση: Ένας νεαρός έμπορος ναρκωτικών που εφοδιάζει τα πλουσιόπαιδα στα υπερπολυτελή σπίτια του Μανχάταν, θα οδηγηθεί σε ένα απίστευτο ξέσπασμα βίας και κατάχρησης, όταν κυκλοφορήσει στην αγορά, ένα άκρως εθιστικό ναρκωτικό με το όνομα Twelve. (90′)

22:40 Ford VS Ferrari στον ALPHA

Βιογραφική Ταινία, αμερικανικής και γαλλικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ, Ηθοποιοί: Ματ Ντέιμον, Κρίστιαν Μπέιλ, Τζον Μπέρνθαλ

Υπόθεση: Το 1965, ο Αμερικανός σχεδιαστής αυτοκινήτων Κάρολ Σέλμπι και ο Βρετανός οδηγός Κεν Μάιλς συνεργάζονται για την κατασκευή ενός πρωτοποριακού αγωνιστικού αυτοκινήτου για την εταιρεία Ford Motor. (140′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b