MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Chatpic: Πρώτη καταδίκη για διαδικτυακό βιασμό – Απόφαση σταθμός

Απόφαση σταθμός για τη διαδικτυακή πλατφόρμα Chatpic: Καταδικάστηκε δράστης διαδικτυακού βιασμού. Πρώτη φορά που τιμωρείται κάποιος και για προσβολή της προσωπικότητας της κοπέλας.

@Milada Vigerova/unsplash
Monopoli Team

Απόφαση – σταθμός για τα θύματα διαδικτυακού βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης στη διαδικτυακή πλατφόρμα «CHATPIC», καθώς το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών για παραβίαση των διατάξεων περί προσωπικών δεδομένων αλλά και για συκοφαντική δυσφήμιση σε άνδρα που είχε ανεβάσει γυμνές φωτογραφίες κοπέλας στον εν λόγω ιστότοπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες12.09.2018

Σύμφωνα με ανάρτηση της δικηγόρου Αντωνίας Λεγάκη, «είναι η πρώτη φορά που τιμωρήθηκε δράστης αυτού του εγκλήματος και για την προσβολή της προσωπικότητας της κοπέλας, αφού μέχρι τώρα, δικάζονταν μόνο για τα προσωπικά δεδομένα». Επιπλέον, «το δικαστήριο δέχθηκε ότι η δημοσίευση ερωτικών φωτογραφιών της κοπέλας, χωρίς τη συναίνεσή της, αποτελεί προσβολή της προσωπικότητας της, την συκοφαντεί και πλήττει την υπόληψή της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Brooke Shields έκανε ντοκιμαντέρ για τη σεξουαλικοποίησή της ως παιδί και την παρενόχληση που δέχτηκε12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b