MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 95: Οι Πλατανιώτες καταλαβαίνουν ότι η αμνησία της Ζαφείρως είναι ψεύτικη, και ο Θύμιος αρνείται να την παντρευτεί, αλλά… πίσω έχει η Ζαφείρω την ουρά. Η Σύλβια αρνείται να δεχτεί πως το πανδοχείο θα χάσει την πελατεία του, εξαιτίας μιας κακής κριτικής και ο Πετράν προσφέρεται να δώσει λύση στο πρόβλημα, επιστρατεύοντας λίγη απατεωνιά και κάμποση δημιουργική σκέψη. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια παίρνει χαμπάρι πως ο Σώτος έχει «κλέψει» τους αγοραστές της για το μαγικό νερό και απειλεί να αποκαλύψει στη Σύλβια αλήθειες που δεν θα της αρέσουν καθόλου, ενώ η Χρύσα, αναγκάζεται να πει στον Τζώρτζη την αλήθεια για το γράμμα που της έστειλε η Μυρτώ. Ο Τζώρτζης παίρνει τους δρόμους, με τη Μαριλού στο κατόπι του, και μαθαίνει τυχαία τα σχέδια της Ζαφείρως, βάζοντας τον Βλάση σε «μπελάδες».

22:00 Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 16 «Είναι μικρή η ζωή»: Ο Φοίβος και ο Τζόναθαν καλούν τη Μαρίζα Ρίζου στη ‘Μάντρα’. Ο Θανάσης όμως, που έχει μόλις ξεκινήσει σπουδές Ιστορίας στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ανακαλύπτει -ή πιστεύει πως ανακαλύπτει- κάτι παράξενο που την αφορά. Στο μεταξύ, ο Φοίβος κλείνεται για πολλές ώρες σ’ ένα ασανσέρ με τον Μενέλαο και αναγκάζονται επιτέλους να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον. Ο Τζόναθαν φεύγει από το σπίτι της Δανάης θεωρώντας πως εκείνη τον απατά με τον Φοίβο. Ο Ζερόμ αποφασίζει να εξομολογηθεί τον έρωτά του στην Κίρμπυ και ο Παντελής είναι απολύτως πεπεισμένος πως η Ρίζου «καίγεται» για κείνον. Όλα θα λυθούν όπως πάντα με ένα λάιβ –λίγο πιο «αιμοβόρο» από ό,τι συνήθως.

22:40 Αυτή η νύχτα μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 32: Η αποχώρηση της Ζέτας από την πίστα και τα όσα ακολουθούν μοιάζουν να διαλύουν ολοκληρωτικά το «Όνειρο», ενώ ο Στρατής μπροστά στο νεκρό Βαγγέλη καταλαβαίνει πως πιάστηκε στο δόκανο. Η ανυπεράσπιστη Μυρτώ θα βιώσει τον εφιάλτη αλλά θα σφραγίσει τα χείλη μπροστά στον πατέρα της. Η Νίτσα ανακοινώνει την αναχώρηση της από το Αγρίνιο προκαλώντας το απελπισμένο ξέσπασμα του Γιώργη την ίδια ώρα που ο Τάσος δοκιμάζει το γαμπριάτικο κοστούμι του. Σαν κυνηγημένο αγρίμι ο Μίλτος πέφτει στα πόδια της μητέρας του. Ο Χρήστος πιστεύει πως κατάφερε να κατασιγάσει τις ανησυχίες της Φωτεινής, όμως, για κείνη η συνομωσία γίνεται ολοφάνερη.

Ταινίες

21:00 Η Παναγία των Παρισίων φλέγεται στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική, συμπαραγωγής Γαλλίας, Ιταλίας και Βρετανίας του 2022

Σκηνοθεσία: Ζαν-Ζακ Ανό, Ηθοποιοί: Σαμιουέλ Λαμπάρτ, Ζαν-Πολ Μπορντ, Μικαέλ Σιρινιάν

Υπόθεση: Στις 15 Απριλίου του 2019, ξεσπά φωτιά στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων. Κι ενώ η πυρκαγιά παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, το έργο κατάσβεσης αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολο. Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. (106′)

21:00 Στην καρδιά της θάλασσας στο STAR

Περιπέτεια, αμερικανικής, αυστραλιανής, ισπανικής, βρετανικής, καναδικής συμπαραγωγής 2015

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ, Ηθοποιοί: Κρις Χέμσγουορθ, Κίλιαν Μέρφι, Μπεν Γουίσοου, Σαρλότ Ράιλι, Πολ Αντερσον

Υπόθεση: Το χειμώνα του 1820, το φαλαινοθηρικό της Νέας Αγγλίας, Έσεξ, δέχτηκε επίθεση από κάτι που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει: μια φάλαινα τεραστίων διαστάσεων και δύναμης, με μια σχεδόν ανθρώπινη αίσθηση εκδίκησης. Η ταινία αποκαλύπτει τον οδυνηρό απόηχο αυτής της ολέθριας ‘συνάντησης’, καθώς όσοι εκ του πληρώματος καταφέρνουν να επιβιώσουν, φτάνουν στα όρια τους και κάνουν το αδιανόητο για να μείνουν ζωντανοί. (120′)

22:00 Κακός Σαμαρείτης στην ΕΡΤ2

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2018

Σκηνοθεσία: Ντιν Ντέβλιν, Ηθοποιοί: Ντέιβιντ Τέναντ, Ρόμπερτ Σίχαν, Κέρι Κόντον

Υπόθεση: Δύο νεαροί παρκαδόροι έχουν βρει έναν έξυπνο τρόπο να εξαπατούν τους εύπορους πελάτες τους και να ληστεύουν τα σπίτια τους. Κατά τη διάρκεια μιας διάρρηξης, όμως, ανακαλύπτουν ότι ο ιδιοκτήτης κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό. (106′)

23:45 Αλλάζουμε; στον ANT1

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής του 2011

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ντόμπκιν, Ηθοποιοί: Ράιαν Ρέινολντς, Τζέισον Μπέιτμαν, Λέσλι Μαν

Υπόθεση: Ένας μεγαλοδικηγόρος με γυναίκα και παιδιά και ένας εργένης, ανεύθυνος και γυναικάς αλλάζουν σώμα και καλούνται να ζήσουν ο ένας τη ζωή του άλλου. (135′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b