MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 94: Η Ζαφείρω συνεχίζει απτόητη με το σχέδιο «αμνησία», με σκοπό να εκδικηθεί τους Πλατανιώτες, ενώ η Κατερίνα με τον Παναγή συνεχίζουν με το δικό τους «σχέδιο» και αναγκάζουν τον Κανέλλο να τους ακολουθήσει στο δάσος για να βρουν την αρκούδα. Στο πανδοχείο, καταφθάνουν οι πρώτοι επισκέπτες και ο Σώτος, με τη Σύλβια και τη Φιλιώ βάζουν τα δυνατά τους για να πάνε όλα τέλεια, μόνο που το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο και η διαμονή τους λήγει με… συνοπτικές διαδικασίες. Με συνοπτικές διαδικασίες λήγει και η επίσκεψη της Αγγέλας στην Αθήνα όμως, αφού η Βίλμα φαίνεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο στο μιούζικαλ αλλά και στη ζωή του Θοδωρή. Την ίδια ώρα, η Μαριλού νιώθει να πιέζεται όλο και περισσότερο, το ίδιο και ο Θύμιος, αφού η Ζαφείρω δηλώνει έτοιμη για τους αρραβώνες τους. Ο Βλάσης, πάλι, είναι έτοιμος να ξαφρίσει το ζεύγος Μαργκαρί σύμφωνα με τις οδηγίες της μανούλας. Θα τα καταφέρει όμως;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 61: Ο Σταύρος απειλεί πως θα στείλει παντού τις φωτογραφίες των ερωτικών περιπτύξεων της Αργυρώς με τον Αστέρη και η Στέλλα προειδοποιεί την Αργυρώ, που αντιδρά απρόβλεπτα. Την ίδια στιγμή ο Τόλης εμφανίζεται στο χωριό, ελεύθερος πια και καλοδεχούμενος από όλους. Παράλληλα ο Λευτέρης ανησυχεί με την συμπεριφορά του Ευθύμη, για τον οποίο ανησυχεί κι ο Παύλος, όταν μαθαίνει ότι τον κυνηγάει η αστυνομία.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 82: Η Άννα φοβάται πως η Ευτυχία δεν θα κρατήσει κρυφό από τον Κουράκο το μυστικό της για τον φόνο του Ανέστη και, προκειμένου να τη δει στη φυλακή, την συμβουλεύει να μην μπλέξει ερωτικά μαζί του. Η Χάιδω περνά ξέγνοιαστες στιγμές στο Σούνιο μαζί με τη Μαργαρίτα, την Αθηνά και τη Μαρία, ενώ η παρέα μεγαλώνει με την εμφάνιση του Γεράσιμου. Την ίδια ώρα, ο Λυκούργος εκμεταλλεύεται την απουσία της Χάιδως και κάνει ατασθαλίες, αδιαφορώντας για τη δίαιτα. Ο Δημοσθένης απαιτεί από τον Κίμωνα να φύγει από την Μάνη και να επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά εκείνος αρνείται να απομακρυνθεί από τη Δήμητρα. Το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ και ο Κίμωνας σκέφτεται να επισημοποιήσει τη σχέση τους. Η Μυρτάλη μεταφέρει τις πρώτες μετοχές στον Ισίδωρο, μην μπορώντας να διανοηθεί την ήττα της. Η Βασιλική βλέπει τη Σάντρα να κυκλώνει τον Φίλιππο κι αρχίζει να αμφιβάλλει για τις προθέσεις της.

22:40 Αυτή η νύχτα μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 31: Η Φωτεινή συνεχίζει να ψάχνει την αλήθεια σχετικά με την παράξενη συμπεριφορά του πατέρα της λίγο πριν το θάνατο της Μαρίνας, ενώ η Βρεττώ παροτρύνει τον Χρήστο να έχει από κοντά τον Στέλιο και τον Αλέξανδρο, πριν είναι αργά. Ο Στέλιος ετοιμάζεται για τη μετάθεση, αλλά η ζωή είναι όλο ανατροπές κι ο Μίλτος φαίνεται έτοιμος να ξεπεράσει κάθε όριο. Η Μυρτώ μπροστά σε μια κατασκότεινη πόρτα. Η Διαμάντω θα δεχτεί μια επίσκεψη που θα τη συγκλονίσει και η Ζέτα που μάταια προσπαθεί να μάθει όλη την αλήθεια για τον Στρατή, θα του δώσει μια τελευταία ευκαιρία. Όμως τότε κάτι θα συμβεί που θα συνταράξει εκ νέου τη ζωή τους, φορτώνοντας εκείνον με νέα μπλεξίματα.

Ταινίες

21:00 Το Θαύμα στο COSMOTE CINEMA 1HD

Αστυνομικό Θρίλερ, συμπαραγωγής Τσεχίας και Ρουμανίας του 2022

Σκηνοθεσία: Μπογκντάν Τζόρτζε Απέτρι, Ηθοποιοί: Ιοάνα Μπουγκαρίν, Εμανουέλ Πάρβου, Τσέζαρ Άνταλ

Υπόθεση: Μια νεαρή μοναχή φεύγει κρυφά από το μοναστήρι της για να τακτοποιήσει ένα προσωπικό της ζήτημα. Όταν δεν επιστρέφει, ένας αστυνομικός αναλαμβάνει να εξιχνιάσει το μυστήριο. Σύντομα, θα βρεθεί μπροστά σε απροσδόκητες αποκαλύψεις. (115′)

21:00 Johny English στον ANT1

Κωμωδία, αμερικανικής, βρετανικής και γαλλικής παραγωγής του 2018

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Κερ, Ηθοποιοί: Ρόουαν Άτκινσον, Όλγκα Κουριλένκο, Έμμα Τόμσον

Υπόθεση: Όταν μια ξαφνική επιδρομή στον κυβερνοχώρο αποκαλύπτει την αληθινή ταυτότητα των ενεργών Βρετανών μυστικών πρακτόρων, ο ατζαμής Τζόνι Ίνγκλις καλείται να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να βρει τον μυστηριώδη χάκερ της επίθεσης.  (85′)

23:00 Pulp Fiction στο SKAI

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής  του 1994

Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο, Ηθοποιοί: Τζον Τραβόλτα, Μπρους Γουίλις, Ούμα Θέρμαν, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον

Υπόθεση: Ένα ζευγάρι που εξασκείται σε ληστείες εστιατορίων, η απόκοσμης ομορφιάς σύζυγος ενός νονού της νύχτας, δύο μισθωμένοι εκτελεστές, ένας αποτυχημένος μποξέρ… Όταν οι παράλληλες ιστορίες τους κάποια στιγμή διασταυρωθούν, οι εκρηκτικές συνέπειες στο χώρο του υποκόσμου δεν θα αφήσουν κανέναν αλώβητο. (120′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b